Fatih Sultan TEKKE konusunda taraftar ikiye bölünmüş gibi gözükse de, çoğunluk Mr. Hunter'dan sonra 2004-2005'de 31 golle kralımız olmuş Tekke'nin gelmesini istiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 28.Hafta | Alanyaspor 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak MetehanS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.cülük için yarıştığımız Beşiktaş yenildiği için bizim de yenilmemiz gerekiyordu. Mörfi kanunları.
Dün akşam en kötü beraberlik bekliyordum.
Ucuz atlattık. 4-5 oluyordu neredeyse2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut berat ve bardi ortasahası ile hiçbir takıma üstünlük kuramayız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un başında Fatih Tekke, Alanyaspor'un başında Avcı olsaydı, dün Alanya 3-0 kazanabilir miydi sizce? Hiç ihtimal vermiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a karşı merkezde agresif ol ve orayı kapat, kanattaki oyuncuları sırtı dönük top alamaz ve adam eksiltemez o yüzden iki kişiyle sıkıştır bir şey olmaz, özellikle kanada ters uzun top atarak geçiş yap ya da pres seti olmadıkları için direkt kontra oyna. Çözümümüz bu kadar basit.
Dün pres yapmaya teşebbüs ettiğimiz her pozisyonda çalım yedik. Set oyununda bu kadar zayıfken senin tek şansın önde baskıyı devam ettirmek (rakibin kontraya çıkmasını da önlüyorsun) ve daha önemlisi rakibi yerleşik savunma olmadan yakalamandır. Bunun için de yapacağın şey, hücumda topu kaybettiğin anda doğru pozisyon olarak ve etkili sprint atarak pres yapmak. İlk yarı 2-3 pozisyonda Visca denedi. Diğer tüm pres denemeleri ortada sıçana döndü.
Set oyunununda ve preste bu kadar kötü olursan modern futbolda yerin yok. Rakip 3-0'ken 4 kişiyle stoperinin ağzına basıyordu.
Berat, Umut ve Bardhi toplam 27 ikili mücadeleye girmiş ve 19'unu kaybetmiş. Merkez tamamen bypass olmuş.
Bu söylediklerinizi anlamak isteyen sağlamasını yapmak isteyen Alanya'dan yediğimiz 1. gole baksın. Yazınız için de ayrıca teşekkürler
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'a karşı merkezde agresif ol ve orayı kapat, kanattaki oyuncuları sırtı dönük top alamaz ve adam eksiltemez o yüzden iki kişiyle sıkıştır bir şey olmaz, özellikle kanada ters uzun top atarak geçiş yap ya da pres seti olmadıkları için direkt kontra oyna. Çözümümüz bu kadar basit.
Dün pres yapmaya teşebbüs ettiğimiz her pozisyonda çalım yedik. Set oyununda bu kadar zayıfken senin tek şansın önde baskıyı devam ettirmek (rakibin kontraya çıkmasını da önlüyorsun) ve daha önemlisi rakibi yerleşik savunma olmadan yakalamandır. Bunun için de yapacağın şey, hücumda topu kaybettiğin anda doğru pozisyon olarak ve etkili sprint atarak pres yapmak. İlk yarı 2-3 pozisyonda Visca denedi. Diğer tüm pres denemeleri ortada sıçana döndü.
Set oyunununda ve preste bu kadar kötü olursan modern futbolda yerin yok. Rakip 3-0'ken 4 kişiyle stoperinin ağzına basıyordu.
Berat, Umut ve Bardhi toplam 27 ikili mücadeleye girmiş ve 19'unu kaybetmiş. Merkez tamamen bypass olmuş.
İşkence sezonunu kupayla bitirebilirsek, bu sezon yaşadığımız tüm travmaları unutturur.
3 maç sonra kupayı kaldırıyorsunuz.
Üstelik GS ve şikebahçe de yok.
Ha bu takım kupayı alabilir mi? Evet.
Tam konsantrasyon ve sıkı çalışmayla zor değil ancak garanti de değil2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Sultan TEKKE konusunda taraftar ikiye bölünmüş gibi gözükse de, çoğunluk Mr. Hunter'dan sonra 2004-2005'de 31 golle kralımız olmuş Tekke'nin gelmesini istiyor.
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHUNTER'dan kötü olması imkansız.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo 12lik adamlar 3 milyona trabzonspor forması giydiÄŸinde susmuÅŸtunuz.
o adamları oynatamayan hocanızdan hesap sorun önce.
Forumdaki birkaç kişi gibi Avcı yı takıntı haline getirmişsin. Bu yüzden olan biteni Avcı yanlılığı veya karşıtlığı üzerinden okuyorsun. Takım lehine iki cümle yazınca “Avcı fanclub, Avcı müridi†ifadeler kullanılıyor hemen. Hoca bu oyunun bileşenlerinden biri. Önemli bir parçası ama oyunun tamamı değil. Senin oyuncuların var, rakip var, hakem var, saha dışı etkenler var vs. Olumlu işlerin tamamı da hoca marifeti değil olumsuz işlerin de. Seninle aramızdaki fark şu, ben sahada gördüğüm yanlışları rahatlıkla eleştirebilirim, sen ise kişisel takıntından dolayı olumlu işleri dile getirmekten imtina edersin, hep olumsuza odaklanırsın.
Hocaların bu oyunu benden daha iyi bildiğini düşünürüm. Oyuncularla sürekli onlar beraber olduğu için oyuncu tercihlerine saygı duyarım. Zaman zaman ben de isyan ederim şu niye oynamıyor diye ama o oyuncu oynadığında sahadaki halini görünce yanlışımı fark ederim. Bu konularda çoğunlukla hocalar haklı çıkar. Bu nedenle ilk etapta hocadan yana tavır alırım. Bu Ünal için de böyleydi, Nenad için de. Buna karşın benim de saha içine dair görüşlerim var, %100 hocalar haklıdır demem, gördüğüm yanlışı söylerim. Sadece benim doğrum tek doğrudur demem.
Avcı özeline gelirsek gördüğüm kadarıyla yapılan eleştirilerin yarısından fazlası klişe ve rahatlıkla çürütülebilir argümanlar. Genç düşmanı, takıntılı, beklere ileri çıkmayın diyor, defansa gitme diyor, şunu kendi transfer etmedi diye oynatmıyor vs. Bunların benim için dikkate değer bir tarafı yok. Sağlıklı bir saha içi analizi yapılsa artılar da eksiler de rahat gözüküyor. Bu duruma hocanın dahli olduğu yerler ile olmadığı yerler de rahat gözüküyor. O yüzden çok zorlamanın, gördüklerini inançlarına göre eğip bükmenin anlamı yok.
Herkes her işten anlamaz. Kiminin oyuncu gözü iyidir, şak diye anlar oyuncudan. Kiminin saha içi analizi iyidir. Kiminin sosyolojik tahlilleri iyidir, taraftar reaksiyonunu iyi okur. Forumda hepsinden var ve elimden geldiğince yararlanarak okumaya çalışıyorum. Seninle ilgili görüşüm ise duyumculuktan devam bence.There is no spoon...
Yorum
-
Dün mesela Umut Berattan daha iyiydi neden çıktı oyundan anlamadım. Bundan sonraki haftalarda merkezde Mendy-Umut ikilisini denemesi lazım hocanın Berat yedeğe geçmeli.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün mesela Umut Berattan daha iyiydi neden çıktı oyundan anlamadım. Bundan sonraki haftalarda merkezde Mendy-Umut ikilisini denemesi lazım hocanın Berat yedeğe geçmeli.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün mesela Umut Berattan daha iyiydi neden çıktı oyundan anlamadım. Bundan sonraki haftalarda merkezde Mendy-Umut ikilisini denemesi lazım hocanın Berat yedeğe geçmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum