Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Adana Demirspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    *[COLOR="#000080"]hoca takıntılı tamam da taraftar daha takıntılı manyak derecesinde takıntılı hem de. hoca gider ama bu kafadaki taraftarla bu camianın işi zor.[/COLOR]
    *o iyi bu kötü, oyun iyi kötü neyse de takımın çalıştığı çalıştırıldığı çok net belli oluyor birkaç maçtır.
    *pepe ve onachu. herifler gittiler tonla maç kaçırdılar. gittikleri yerde de oynamayıp aşaa yattılar. şimdi tekrar hazır olmalarını bekle bi o kadar daha maçta faydalanama. yazıklar olsun.
    Ya şu mesaja o kadar çok katılıyorum ki..

Çok doğru söylemişsiniz.. Bizim taraftar TAKINTILI arkadaş.

Bu Eren 'e takmışsısınız.. Her maç sonrası şöyle beyinsiz böyle beyinsiz.. Ulan bana beyinsiz dedikleri yerde daha oynamam ya.. Ya bi kere de adamın yaptıklarına bir bakın. Kademeye giren koşan çoğu maçta açıkları kapatan. Maşallah son maçlard ada denilenin aksine gayet iyi. Küstürmeyin.

Bardi de keza. Elinden geleni yapıyor bence . Dün attığı gol ofsayt olmasa diğer topu direkten dışarı çıkmasa ne gol attı derdik. Tamam yetersiz ama mucadele veriyor ter döküyor. Elimizdekileri de bu kadar değersizleştirmeyin.

Abdülkadir mesela resmen küstü gitti.

Siz taraftar olarak çıkın taraftarlığınızı yapın önce sonra bu adamları eleştirirsiniz. Stat niye boş? Kimse birşey demiyor ama?

Hocaya biz de kızıyoruz söyleniyoruz ama elindeki malzeme bu. Futbolcuları bu kadar yermenin bi anlamı yok.

Taktınız mı takıyorsunuz. Düne kadar Enis destan'ı oynat hoca diyenler şimdi ptt 2. lig topçusu diyor.

Bu takım bizim, futbolcular da.. Bizden gittiklerinde kıymetini bilmedik oluyor..
    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Bilerekten yapıyor ,bak işte elimde stoper yok Mendy'yi orda oynatmak zorunda kaldım ona rağmen üçte üç yaptık felan filan.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya şu mesaja o kadar çok katılıyorum ki..

Çok doğru söylemişsiniz.. Bizim taraftar TAKINTILI arkadaş.

Bu Eren 'e takmışsısınız.. Her maç sonrası şöyle beyinsiz böyle beyinsiz.. Ulan bana beyinsiz dedikleri yerde daha oynamam ya.. Ya bi kere de adamın yaptıklarına bir bakın. Kademeye giren koşan çoğu maçta açıkları kapatan. Maşallah son maçlard ada denilenin aksine gayet iyi. Küstürmeyin.

Bardi de keza. Elinden geleni yapıyor bence . Dün attığı gol ofsayt olmasa diğer topu direkten dışarı çıkmasa ne gol attı derdik. Tamam yetersiz ama mucadele veriyor ter döküyor. Elimizdekileri de bu kadar değersizleştirmeyin.

Abdülkadir mesela resmen küstü gitti.

Siz taraftar olarak çıkın taraftarlığınızı yapın önce sonra bu adamları eleştirirsiniz. Stat niye boş? Kimse birşey demiyor ama?

Hocaya biz de kızıyoruz söyleniyoruz ama elindeki malzeme bu. Futbolcuları bu kadar yermenin bi anlamı yok.

Taktınız mı takıyorsunuz. Düne kadar Enis destan'ı oynat hoca diyenler şimdi ptt 2. lig topçusu diyor.

Bu takım bizim, futbolcular da.. Bizden gittiklerinde kıymetini bilmedik oluyor..
        Aynen öyle, elden geleni taraftar yapacak ki eleştirmeye hakkı olsun.

Madden manen elden geleni bugün yapmazsak ne zaman yapacağız? İmkanı fırsatı olan kovalasın şu takımı gitsin tribüne lütfen, olmayan da tüm kalbiyle duasıyla devam etsin taraftarlığına.

Hele de olabildiğince güzel bir oyunla galip gelmişken , biraz huzur bulmayı da bilsek camia olarak keşke.

Doğru takviyeler ve doğru eksilmeyle seneye büyük bir heyecan yaşarız diye umuyorum.
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İzledim, tekrar konuşalım.

Şimdi sorumu tekrar sorayım. Ortada 6 veya 8 oynadığında fark yarattığı kaç tane maç var? Bugünkü golde yaptığı driplingi orta saha oynarken kaç kez yapabilmiş? Kaç kez kilit pas atabilmiş, kaç kez şut çekebilmiş? Gol katkısını niye stoper oynarken verebilmiş? (Yanlış hatırlamıyorsam tek golünü de stoper oynadığı Başakşehir maçında attı.)

Mendy i kötülediğim falan yok. Ortada gelişime açık potansiyelli bir oyuncu var. Uçan kaçan bi performans görmedik şimdiye kadar, onu diyorum. Sezon başından beri bi Mendy dir gidiyor, bahsedilen kadar verimi yok bence. Berat ona göre daha fazla sorumluluk alıp daha çok iş yapmaya çalışıyor.
          Belki hoca bunları yapmasını istemiyordur.

Hangi maçtı tam hatırlamıyorum ama yine böyle arka arkaya 3-4 çalım attığı bir an vardı. Kulübede hocanın geriyi işaret ettiği görülüyordu. Dün de topu alıp giderken hocanın çok da hoş karşılamadığına eminim ama ispatlayamam.

Mendy topla ilerleyebilen bir oyuncu. Bjelisa döneminde devamlılığı olmasa da bunu maçın belli başlı bölümlerinde gösteriyordu. Avcı'yla beraber bu özelliğini hiç kullanmaması bence oyuncuyla alakalı değil.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Avcı: "Mendy ne zaman stoper oynasa daha iyi oynayıp kazanıyoruz. Zaman zaman stoper zaman zaman da orta saha oynayacak. Zaten kendisi de daha önceden 8, 6, 4 ve 2'de oynadı. Bu konuda da bilgilendirildim."

YES'in bahsini ettiği cümle bu sanırım.
            Hoca kenarda farklı maçlar izliyor sanırım. Mendy'nin stopere geçtiği tüm maçlarda orta sahayı rakibe verdik. Daha geçen hafta doğru düzgün ileri çıkamayan Hatay Mendy stopere geçince 2-3 pozisyon buldu. Keza dünkü maçın 2. yarısında da orta sahayı adamlara bıraktık. Hoca skor üzerinden ezber konuşmuş yine.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• avrupa kupalarına katılmak için kazanmak önemliydi
              tebrikler

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Avcı: "Mendy ne zaman stoper oynasa daha iyi oynayıp kazanıyoruz. Zaman zaman stoper zaman zaman da orta saha oynayacak. Zaten kendisi de daha önceden 8, 6, 4 ve 2'de oynadı. Bu konuda da bilgilendirildim."

YES'in bahsini ettiği cümle bu sanırım.
                Yeni attamah

Avcı hep ayni
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• Avcı kendi istediğine göre realiteyi eğip büküyor.

Medy nin stoper oynadığı maçlarda bariz daha kötü oynadık
                  Iyi oynadığımız macin Oran yüzde 20 dir en fazla

Şöyle takintili adamlar elinde koca TS oyuncak oldu ya başka bir şey demiyorum.

Vefasiz değilim şampiyon yaptı
                  Ama sonrasında batırdı ve batirmaya devam ediyor.

Gideceği gün iyi bir gün olacaktır diye düşünüyorum
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Mendy stoper değil ama stoperde oynatılıyor. Savunma zayıf kalıyor ama orta saha daha da zayıf kalıyor böyle
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Maçın en güzel anı berat'ın taç kenarında uçarak yaptığı fauldur. O faul yapıldığına göre bu takım olmuş diyebiliriz. Bardhi umut bile çok iyi oynadı dün. sonunda oyuncular kendini buldu. bir tek visca çok berbat oynadı.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şeker BURAK'ın 82'den itibaren bize yapılan faulleri bile-isteye göz ardı etmesine tepkiydi Berat'ın haklı olarak uçarak yaptığı faul

İşte budur olay.

Bu hakem Trabzon'da maç yönetemiyor, kontrolü sağlayamıyor.

Bir daha vermesinler, yeter artık

BJK maçından bu yana biçiyorlar bizi

Neyse Başak'ı da eleyip Alanya maçında seriyi devam ettirmeliyiz. Alanya sahasında iyi oynayan bir takım
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X