2-3 atamayinca rakip direnc kazanip ikinci yariya daha iyi basladi, bu gayet normal bu cesareti bizim vermeden fisi cekmemiz lazim di , yinede fazla pozisyon vermeden 3 puani aldik. Besiktasi uzakta birakip, Turkiye kupasini eve getirmeliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 27.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Adana Demirspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Oyun tarzımız da değişti, kanatlar komple iç dış oynuyor. Trezeguet hem kanat oynuyor hem 2. forvet gibi oynuyor. Bu dizilişten çok ekmek yeriz de Onuachu falan fit olması lazım, o zaman çok gol atarız, rakibin fişini çekince zaten üzerine de gelemez.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmişe hiç gitme. Sadece bugünkü maçta gol pozisyonunu izle. Atak nadıl başlamış bak. Sonra tekrar konuşalımHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyun tarzımız da değişti, kanatlar komple iç dış oynuyor. Trezeguet hem kanat oynuyor hem 2. forvet gibi oynuyor. Bu dizilişten çok ekmek yeriz de Onuachu falan fit olması lazım, o zaman çok gol atarız, rakibin fişini çekince zaten üzerine de gelemez.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru mu bilmiyorum maçta olanlar o pozisyonda Avcının Mendye çıkma diye bağırıp el kol hareketi yaptığını söylüyorlar. Eğer ciddilerse vah ki ne vah.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerat felaket ötesi. Atak yiyoruz stoperlerin arasına gömülüyor. Etrafında kıyamet kopuyor Berat maçı bırakıyor.
Hunter in klasik taktikleri...***GeNÇ***
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarıda çok doÄŸru oynadık. kanatları sürekli ilave bir kiÅŸiyle , üçgenler kurarak doÄŸru kullandık. çizgiye inip içeri kesme ortalar yaptık. 2. devre bunu bir kere bile denemedik..
nedir bu skorun üstüne yatma sevdası?
Aslinda skorun ustune yatar gibi goruntu vermemiz ikinci devre biraz yorulan as oyuncularin macta etkisiz kalmasi oldu visca bardhi meunier trezege gibi oyuncular disinda takimi yonlendirecek adam kalmiyor pepe onauchu hazir yiyen tip oyuncular onlara top getirecek oyuncular devreden dusunce istem disi geriye yaslanmak zorunda kaldik
Ilk yari iyiydik farkli sonucla bitirme sanslarini kullanamadik ikinci devre zorlanacagimiz az cok belli oldu rakip tum riskleri alip arkada genis alanlar birsktilar fakat bizde bos alanda guclu depara sahip kontra oyuncu sayisi kisitliEn son objek tarafından düzenlendi; 25.02.2024, 19:43.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmişe hiç gitme. Sadece bugünkü maçta gol pozisyonunu izle. Atak nadıl başlamış bak. Sonra tekrar konuşalım
Şimdi sorumu tekrar sorayım. Ortada 6 veya 8 oynadığında fark yarattığı kaç tane maç var? Bugünkü golde yaptığı driplingi orta saha oynarken kaç kez yapabilmiş? Kaç kez kilit pas atabilmiş, kaç kez şut çekebilmiş? Gol katkısını niye stoper oynarken verebilmiş? (Yanlış hatırlamıyorsam tek golünü de stoper oynadığı Başakşehir maçında attı.)
Mendy i kötülediğim falan yok. Ortada gelişime açık potansiyelli bir oyuncu var. Uçan kaçan bi performans görmedik şimdiye kadar, onu diyorum. Sezon başından beri bi Mendy dir gidiyor, bahsedilen kadar verimi yok bence. Berat ona göre daha fazla sorumluluk alıp daha çok iş yapmaya çalışıyor.There is no spoon...
Yorum
-
Biz bu orta sahaya 2 tane sağlam adam almadıkça beklenen o kurgu hiç olmayacak. O zamana kadar da bu takımı kanatlar taşıyacak. Eğer orta sahada usta bir ayağın olsaydı ortada sıçan oynardın bugün rakiple. Bence bu orta sahaya rağmen fena oyun çıkmıyor yine de. Çünkü senin zaten eksik olan yerinden üste 3 oyuncu daha gönderdin. Eldeki malzeme buysa sezon sonuna kadar destek olmak lazım.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden??
Az hakaret etmişti TS ye, yetmedi bir de başımızda mi etsin.
Ben bazen insanları anlamıyorum
71 yaşındaki adamdan ki defalarca bu takıma gelmiş gitmiş bir adamdan medet umuyoruz
Hangi saikle?
Saik yok sadece istiyoruz
hangi saik olacak, iyi teknik adam olması!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Murat sancak:
Kamuoyuna duyuru
Çok değerli Adanademirspor taraftarları,şu dakika itibarıyla başkanlığı metin Korkmaz’a devrediyorum,niye niçin diye sorgulamayın,öyle gerektiği için nedenini ve niçinini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım,sizlerden çok ricam metin korkmazın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin ama verin,bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin,daha güçlü yarınlara diyorum,ve hakkınızı helal edin,benim hakkı m varsa helaldir,Allah a emanet olun,bu takım ligte kalacaktır merak etmeyin,ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun be bana güvenin��������������������
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledim, tekrar konuşalım.
Şimdi sorumu tekrar sorayım. Ortada 6 veya 8 oynadığında fark yarattığı kaç tane maç var? Bugünkü golde yaptığı driplingi orta saha oynarken kaç kez yapabilmiş? Kaç kez kilit pas atabilmiş, kaç kez şut çekebilmiş? Gol katkısını niye stoper oynarken verebilmiş? (Yanlış hatırlamıyorsam tek golünü de stoper oynadığı Başakşehir maçında attı.)
Mendy i kötülediğim falan yok. Ortada gelişime açık potansiyelli bir oyuncu var. Uçan kaçan bi performans görmedik şimdiye kadar, onu diyorum. Sezon başından beri bi Mendy dir gidiyor, bahsedilen kadar verimi yok bence. Berat ona göre daha fazla sorumluluk alıp daha çok iş yapmaya çalışıyor.Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttan inip eşeğe bindik!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum