Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Hatayspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maç özelinde doğrandığımızı düşünmüyorum. Ali Şansalan bu ligdeki nadir hakemlerden.

Trezegue ayağını takmaya çalıştı sarı vermese olurdu ama verince de ses çıkartamazsın.

Eren'in pozisyonundan sonra korner kullandık zaten, yan hakem düzeltti.

Görkemin pozisyonu bize olsa herkes yine böyle kırmızı mı olur diye konuşurdu eminim.

İstanbul takımlarına yapılıyor, daha önceki maçlarda doğrandık diye daha yüksek perdeden konuşma ihtiyacı hissediyoruz sadece.

Enis Destanı uyararak geçiştirdiklerini de konuşmak lazım. Adamların dizine, kıçına, başına çarpan her pozisyonda el var diye hakeme koştu.

Ali Şansalan'dan, Kim Min Je'yi ikinci sarıdan attığı Djaniniyle olan pozisyonundan beridir razıyım. İyi niyetli hakemin hata yapmasını tolere edebilirim. Mimiklerine biraz daha hakim olsa iyi hakem.
    Görkem'in kartı olmasa, bahsettiğim pozisyonda sarıyı çıkarırdı hakem. Eyyam bu işte...

Oyuncumuzun önü açık, kontraya gidiyoruz. Arkadan tut çek, bunun kartsız geçilmesini tartışmamalıyız. Benim oyuncum da yapsa kart görsün.

Stadyuma, takıma, tribündeki atmosfere göre yönetim mi; kurala göre yönetim mi? İlki lige zarar verdi, veriyor. Kadıköy'de bu hafta çalınan penaltıyı düşünün. Bir de geçen hafta Dolmabahçe'de bize verilmeyeni... Önceki hafta taçtan yenilen golü...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu ülkede hakem kararları stada ve takıma göre değişir.Bu yeni bir şey değil.Bu sezon fb-gs'nin ligin sonuna kadar at başı gitmesi planlandığı için daha da ayyuka çıktı bu iş.

Bir yanda kazandığımız fb maçında Osayi'nin aldatmasını çalamadığını itiraf eden hakem,diğer yanda dün Trezeguet'nin aldatmadan gördüğü kart.O maçta Tadic'in kaçırdığı tekrar edilen penaltı,gaziantep-fb maçında Livakovic'in en az bir ayağı çizgiye basmadığı halde tekrar edilmeyen penaltı.bjk maçında bize çalınmayan penaltı,Alanya maçında fb'ye verilen komedi penaltı.Liste yapmaya kalksak birkaç gün sürer bu örnekleri yazmak.
      Hakem müsveddeleri Kadıköy'de şikecileri alenen kayırıyor. Çünkü korkuyorlar.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saati sıkıntılı olduğu için baştan sona net takip edemesem de telefondan bir şekilde izlediğim kadarı ile oynadığımız en net, en baskın maçtı.

İlk 70-75 dk kaçırdığım var mı bilmiyorum ama pozisyon vermedik. Net pozisyon üretmekte sıkıntı çeksek de sürekli denedik. Deneyince de sonuç geldi zaten.
        Net pozisyon konusu oyuncu kalitesi ile alakalı bir durum. İleride Pepe ve Onuachu olsa maç hem daha farklı biterdi, hem de daha pozisyon zenginliği ile geçerdi.

Velhasıl,
        Oyuncu kalitemiz bu oyunu oynamaya engel değildi, bunu da görmüş olduk.
        Her takıma karşı bu oyun bu şekilde pozisyon vermeden geçmeyecektir elbette.
        Lakin oynayacağın oyun budur.

Bazen bu oyunu oynayıp kaybedeceksin, bu da yaşanacak. Sorun değil.
        Bir oyun oturtulacaksa bu, bugün denediğimiz oyundur. Diğer ucube oyun değil.

Eren, Enis, Berat, Mendy bir anda nasıl çöp statüsünden iyi oyuncu statüsüne yükseldi.
        Çünkü tempo yapıp baskı kurmayı denedik.
        Yanil oynadığımız ve oynamaya çalıştığımız oyun oyuncu karakterleri ile değil, Hocanın seçimleri ile ilgili bir durum.
        Oyuncular da oynadıkları oyundan keyif aldılar, tribüne gelen 3-5 kişi de... Maç sonu oyun alkışlandı değil mi? Çünkü ilk defa zevk verdi.

Maçın son 15 dakikasında Mendy'i stopere çekme hastalığının getirdiği abes sonuçlar ile de karşılaştık. Oyun üstünlüğünü kaybetmemize sebep oldu.
        Ben soğuk stoper oyuna almam ne demek?
        O zaman niye kenarda yalandan stoper tutuyoruz?

Her maç insanları delirtecek bir demeç vermek zorunda mısın Hoca?
        Hata yapılır, ama inatla bu hatayı sürdürmek, üzerine kibirle hatayı savunmak işi başka yerlere götürür.

Velhasıl, skordan bağımsız Mendy stopere geçinceye kadar oynadığımız oyun için Allah razı olsun.
        İlk kez Trabzonspor gibi bir oyun izledik.

Stoper olan yedeklere güvenmiyorum demenin bir çeşidi olsa gerek. Öyle dese daha mı anlamlı olacak ve '' net konuşmuş ' denecek miydi

Avcı'nın oyunu bir günde değişmedi, 2 senedir eleştirdiğiniz daha geçen haftya bile eleştirdiğiniz hoca bu oyuna bir günde geçmedi. Hep aslında böyle oynatıyordu, Bugun top biraz bizde kaldıysa bundan Hatay'ın çok çok kötü oynamasının da etkisi vardı.

Senden daha kötü oynayan bir takıma üstünlük kurunca kadrodaki defolar gözükmedi. Bu maçta evet iyi oynadık ama maç 1-1 de bitebilirdi. Oyuncu kalitesi kesinlikle kötü ve bu oyuncu kadrosu, kalan maçların tamamını kazansa bile, seneye şampiyonluk oyununda olamayacaklar kadar eksik. Berat bir maçta iyi gözüktü ama 5 maç kötü oynayacak. Zaten en büyük sorunumuz, oyuncuların takım ayırt edersecine sürekli yüksek performans gösterememeleri. Bu da oyuncu kalitesinden kaynaklanıyor.

Her zaman söylerim yine de söyleyeceğim. Bir oyuncu iyiyse iyidir ve daha iyi olmak onun elindedir. Sen sahaya çıkıyorsan ve sana şans veriyorlarsa bunu olumlu kullanacaksın. Kullanamıyor ve taraftardan v.s gibi etmenlerde etkileniyor ve basit hatalar yapıyorsan sen Trabzonspor kalibresine uygun bir oyuncu değilsin demektir. Bunu bulmamız gerekiyor. Yoksa Eren, bu maçta şu kadar orta yapmış , şu kadar bindirmiş sorunu değil.

Ben geniş resme bakarım. Bir takımda her zaman 11 tane yıldız elbette olmaz ama kaliteli ayaklar olmasa olan kaliteler de yok olabilir. Bizim takımda net orta sahada kalitesiz adam sorunu yaşıyoruz. 2 senedir Sağ taraftan gelen orta ile gol bulamamış takım, Şimdi bir oyuncu ile bunu sağladı, elbette daha çok erken, o da takımın halini görünce '' bırakabilir oyunu '' ama ne t bir şey var. Peres'den sonra ilk defa sağ kanat bekimizin ortası ile gol bulduk. Ona da mı çıkma diyordu Avcı?

Skor aldatmasın, Haftaya tekrar kütük bir oyuna dönceğiz. Rakipler müsade ettiği kadar oynayabiliyorsak, Bunda sahada ki oyuncuların performansı önemlidir. Futbolcu hep maksimumunu vermek zorunda. İşler kötü gittiğinde bazı iyi şeylerde kötüye döner ama iyi oyuncular takımı kötü zamanda toparlayacak oyunculardır. İnşallah sayıları artar

Son olarak da Avcı' gönderilsin kampanyası yapan, Bu uğurda Trabzon'da lobi yürütenlerin, Saha içine de müdahale ettiklerini düşünüyorum. Tıpkı hamdi denen müptezelin dediği gibi, Kaybetsin de hoca dan kurtulalım diyen oyuncuların olduğunu da düşünüyorum. Gönderilmeyeceğini anlayınca da topa elini uzatmaya kalkmış olabilirler. yadsımayın lütfen, Hocasını postalayan çok takım gördük
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stoper olan yedeklere güvenmiyorum demenin bir çeşidi olsa gerek. Öyle dese daha mı anlamlı olacak ve '' net konuşmuş ' denecek miydi

Avcı'nın oyunu bir günde değişmedi, 2 senedir eleştirdiğiniz daha geçen haftya bile eleştirdiğiniz hoca bu oyuna bir günde geçmedi. Hep aslında böyle oynatıyordu, Bugun top biraz bizde kaldıysa bundan Hatay'ın çok çok kötü oynamasının da etkisi vardı.

Senden daha kötü oynayan bir takıma üstünlük kurunca kadrodaki defolar gözükmedi. Bu maçta evet iyi oynadık ama maç 1-1 de bitebilirdi. Oyuncu kalitesi kesinlikle kötü ve bu oyuncu kadrosu, kalan maçların tamamını kazansa bile, seneye şampiyonluk oyununda olamayacaklar kadar eksik. Berat bir maçta iyi gözüktü ama 5 maç kötü oynayacak. Zaten en büyük sorunumuz, oyuncuların takım ayırt edersecine sürekli yüksek performans gösterememeleri. Bu da oyuncu kalitesinden kaynaklanıyor.

Her zaman söylerim yine de söyleyeceğim. Bir oyuncu iyiyse iyidir ve daha iyi olmak onun elindedir. Sen sahaya çıkıyorsan ve sana şans veriyorlarsa bunu olumlu kullanacaksın. Kullanamıyor ve taraftardan v.s gibi etmenlerde etkileniyor ve basit hatalar yapıyorsan sen Trabzonspor kalibresine uygun bir oyuncu değilsin demektir. Bunu bulmamız gerekiyor. Yoksa Eren, bu maçta şu kadar orta yapmış , şu kadar bindirmiş sorunu değil.

Ben geniş resme bakarım. Bir takımda her zaman 11 tane yıldız elbette olmaz ama kaliteli ayaklar olmasa olan kaliteler de yok olabilir. Bizim takımda net orta sahada kalitesiz adam sorunu yaşıyoruz. 2 senedir Sağ taraftan gelen orta ile gol bulamamış takım, Şimdi bir oyuncu ile bunu sağladı, elbette daha çok erken, o da takımın halini görünce '' bırakabilir oyunu '' ama ne t bir şey var. Peres'den sonra ilk defa sağ kanat bekimizin ortası ile gol bulduk. Ona da mı çıkma diyordu Avcı?

Skor aldatmasın, Haftaya tekrar kütük bir oyuna dönceğiz. Rakipler müsade ettiği kadar oynayabiliyorsak, Bunda sahada ki oyuncuların performansı önemlidir. Futbolcu hep maksimumunu vermek zorunda. İşler kötü gittiğinde bazı iyi şeylerde kötüye döner ama iyi oyuncular takımı kötü zamanda toparlayacak oyunculardır. İnşallah sayıları artar

Son olarak da Avcı' gönderilsin kampanyası yapan, Bu uğurda Trabzon'da lobi yürütenlerin, Saha içine de müdahale ettiklerini düşünüyorum. Tıpkı hamdi denen müptezelin dediği gibi, Kaybetsin de hoca dan kurtulalım diyen oyuncuların olduğunu da düşünüyorum. Gönderilmeyeceğini anlayınca da topa elini uzatmaya kalkmış olabilirler. yadsımayın lütfen, Hocasını postalayan çok takım gördük
          Yine AA ' yı nasıl savunurum isimli bir çalışma yapmışsın öncelikle , başından beri bu konuda bulunduğun özverili davranışından ötürü seni tebrik ediyorum...

Bir takımın iyi oyuncuları yok diye sahada iyi görünmeyeceğini ( bitiricilik vb anlamda ) kabul etmek ile beraber, iyi oyuncular yok diye sahada az mücadele edeceğini de kabul etmemizi de beklememen gerek .
          O zaman, sana üstünlük kuran İstanbulspor ' un oyuncularının inanılmaz yetenekli ve kaliteli olduğunu kabul etmemiz gerekir ki , bu da bizi saçma bir yere götürür .
          Takımın koşmaması , herkesin statik oynaması futbolcuların kalitesizliğinden midir ? Yapılan idmandan mıdır ? Yoksa , verilen taktikten dolayı mıdır ? Bunu da , aynı bu yazıyı yazdığın da göstermiş olduğun özveri ile düşünmeni talep etmekten başka bir yol da göremiyorum .
          En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 13.02.2024, 14:14.

Yorum

Her maç bu hamlenin sonuçları ortadayken, stoperlere güvenmiyorum, o yüzden Mendy'i oynatıyorum demek en basit hali ile halt etmektir.
            Orta sahayı yol geçen hanına çeviren, üzerine Mendy'nin hamle ve kademe hatalarından dolayı sürekli hata yapması sebebi ile çok sayıda net pozisyon vermemize sebep olan bu hamlenin, ve hamlenin güya açıklamasının hiçbir anlamı yok. Boşuna çırpınmaya hacet yok!

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'da şampiyon olduğu yıl dahil 2-3 istisna maç dışında buna meyleden bir maçı yok.
            Topu eveleyip gevelemeden ileri sürdüğü maç sayısı istisnadır. Wakame ve Hamsik'in olduğu kadrolar da dahil buna!

O yüzden "Hocanın oyunu zaten buydu" önermesi içi boş değil, bomboş bir önerme.
            Altını dolduracak hiçbir veri yok.
            Kuru laftan başka.

İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence müdahale sonrasında şu andaki durum ortaya çıktı. Yukarıda belirttiğim gibi, Avcı'nın Trabzonspor macerasında müdahale olmadığı süreçte oynattığı oyun 3 senedir dünkü oyunun aksine oyundur. Hiçbir zaman direkt ve hızlı hücuma çıkılan oyunu tercih etmedi.

Trabzon küçük yer, Hoca'ya böyle bir müdahale olursa duyulur zaten merak etmeyin.
            Sene başında fazla idman yaptırdığı için Abdülkadir ve bir takım müptezellerin Bjelica'ya kazan kaldırması, Bjelica'nın da bunları "kendini kulüpten üstün görenler" diye yaftalaması gibi...
            En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 13.02.2024, 14:22.

Yorum

"Hoca hep aslında böyle oynatıyordu."

Emin misiniz? Kaybettikten sonra "Taraftarın istediği oyunu oynayınca kaybettik." demedi mi? Antalya maçıyla, dünkü oyun bir mi? Kasımpaşa maçındaki anlayışla, dünkü aynı mı?

Yapmayın, etmeyin.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ya bu takım tempo yapmazsa iş yapmaz, bunu çokça dillendirdim burada. Çünkü elinde Waka gibi Hamsik gibi sihirbaz adamlar yok. Durup durup uzaktan gol atan Baka da gitti. 8 numara alınmadı. Bu takım eğer böyle iştahlı oynamazsa işi zor. Elindeki malzemeye göre oyun oynayacaksın. Bu kadronun oyunu bu. Bu takımın oyunu yavaşladıkça vasatlığı ortaya çıkar, o yüzden oyunu hızlı oynaması lazım.
                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.02.2024, 15:21.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya bu takım tempo yapmazsa iş yapmaz, bunu çokça dillendirdim burada. Çünkü elinde Waka gibi Hamsik gibi sihirbaz adamlar yok. Durup durup uzaktan gol atan Baka da gitti. 8 numara alınmadı. Bu takım eğer böyle iştahlı oynamazsa işi zor. Elindeki malzemeye göre oyun oynayacaksın. Bu kadronun oyunu bu. Bu takımın oyunu yavaşladıkça vasatlığı ortaya çıkar, o yüzden oyunu hızlı oynaması lazım.
                  Hızlı ve dikine
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

Kendi dusen aglamaz aga ben sana yapma etme dedikce devam ediyorum diyorsun madem sen bilirsin devam et foruma kendini guldurmeye ,demek avci her zaman ayni oyunu oynatiyormus ha sanirim ruyalarinda gordugun hemsonun trabzonspora oynattigi oyunu gece gorup gunduz gelip buraya yaziyorsun zira apo hocanin bu sekilde oyun oynattigini senden baska dusunen oldugunu sanmiyorum forumda. Haftalardir bu sekilde oyun oynanmasi gerektigini savunup dururken sen oyunculara dumduz gidiyordun ne oldu ayni oyuncular turboya mi bagladilar yoksa apo hoca g.birligi macindaki istifa sesleri sonrası bu is boyle yurumeyecek diyerek dogruyumu buldu haftaya pendik maciyla belli olur.burda kimsenin adamciligini yapmaya gerek yok avci geldigi gunden bu yana bize yakisan bu oyun tarzini benimseseydi acik ara 3.lugu garantilemistik bile diger takimlar dokulurken elimize gelen firsatlari teptik durduk sirf inadi
                    yuzunden bizi bu duruma dusurdu,bu sekilde oynasaydi kimse elestirmez istifa sesi de duyulmazdi tribunlerde..
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 13.02.2024, 18:07.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Madem dünkü gibi oynayabiliyoruz neden oynamıyoruz? 51 kere ceza sahasına girmişiz.
                        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• EN BAŞINDAN beri diyorum çoğu kimsenin aksine ben bardhi yi beğeniyorum..evet çok süper bir oyuncu değil ama sürekli deniyor..oyunda sürekli var ve faydalı bence
                          .....

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Madem dünkü gibi oynayabiliyoruz neden oynamıyoruz? 51 kere ceza sahasına girmişiz.
                            Acaba rakibin etkisi olabirlir mi tabi hepimizin izlemek istediği hucum futbol.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• rakipten kaynaklı bir durumdu aslında.

rakip bizim sahaya geçerken sürekli pas hatası ya da pozisyon hatası yaptı.

bu yüzden biz önde kaldığımız için direkt pozisyona girdik. aksi durumda istenmeyen durumlar yaşanabilirdi.

hocanın taktiği falan değildi. bu ayrıca oyuncuların kötü olmadığını da bize göstermiş oldu.

oyuncuları en verimli şekilde oynatma konusunda yeterli olmayan bir hocamızın olduğunu kanıtladı.

İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madem dünkü gibi oynayabiliyoruz neden oynamıyoruz? 51 kere ceza sahasına girmişiz.
                              En son theo tarafından düzenlendi; 13.02.2024, 22:30.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onuachu kupayı kaybetmiş ama ülkesine kutlamaya gidecekmiş. Şaka mı bu?
                                Çoban oyuncuya yaltaklanmak için arayıp bol keseden izin vermiştir. Eleman 4 sezondur burada, taraftarın büyük çoğunluğu hala bunun karakterini çözemedi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X