başarılar diyelim
Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Hatayspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Etiketler: Yok
-
volkan demirel'e karşı galibiyetimiz yok. muhtemelen seri bu maçta da devam eder. -
5 lig maçında 1 beraberlik, son dördünden mağlubiyet
37 rakamından nefret ettik. 40 yapalım şunu artık
Onauchu ve Pepe bu maça yetişmez ama pazar günü Pendik'te oynamalılar
Pendik nokta atışı takviyeler yaptı. Kolay maç olmaz.
Gerçi bizim bundan sonra kolay maçımız var mı sizce, şu takımı rahat yeneriz diyeceğimiz?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
-
İlhan Palut, Volkan Demirel, Mehmet Özdilek ve türevleri. Bunlar TS'yi yendiklerinde bir başka seviniyorlar.
İkinci kez şu Volkan'ı sevindirmeyelim lütfen. Adama karşı galibiyetimiz yok. Pazartesi bitsin bu çile2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
hatay ve pendik maçlarindan puan çikmaz.5 lig maçında 1 beraberlik, son dördünden mağlubiyet
37 rakamından nefret ettik. 40 yapalım şunu artık
onauchu ve pepe bu maça yetişmez ama pazar günü pendik'te oynamalılar
pendik nokta atışı takviyeler yaptı. Kolay maç olmaz.
Gerçi bizim bundan sonra kolay maçımız var mı sizce, şu takımı rahat yeneriz diyeceğimiz?
En kötü ihtimalle 1 puan alir bu takim.Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Açıkçası iki maç da zor ama Pendik daha da zor (Onauchu ve Pepe o maçta oynarsa belki kolaylaşır işler)
Volkan'ın ilk maçta 0-2'den gelip yaptığı sevinç hareketlerini unutamıyorum. Bir daha hazmedemeyiz.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
orası öyle ama bu takım kimseden rövanş alamaz. 2000 li yılların başında küme düşmekten döndüğümüz bir sezon vardı aynı onun kopyasını yaşıyoruz. kalan maçlarda çok büyük rezillikler yaşanacak.Yorum
-
Aklımızı başımıza almazsak yenemeyiz yine.Yorum
-
Hatayspor'un çok rahat kazanacağı bir maç olarak tarihe geçecektir fava at bekle.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Akıllı bir yönetim olsa Pepe ve Onuachiyi c.tesi gecesi özel uçak yollayıp maç sonrası direk aldırır ve trabzona getirir. Pazar günü dinlenirler. Pazartesi akşamı da maça çıkartırlar. İkisi de 1 aydır tatildeler , oynadıkları da yok doğru düzgün. Ama bizim iş bilmez yönetimle bu iki oyuncu 10 gün sonraki pendik maçına çıkabilir mi emin değilim. Bu yönetimle bu iş olmaz, bunlar iyi günlerimiz.
G.birliği maçındaki kadro için hatay maçında 1 puan büyük başarıdır, malesef hatayspor 3 puana daha yakın olan taraf.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 09.02.2024, 16:15.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum