Baniya'yı normalde asla tutmuyorum fakat Hatay kontra yakalarsa bu stoper ikilisi mutlaka gol yedirir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 25.Hafta | Trabzonspor 2 - 0 Hatayspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaniya'yı normalde asla tutmuyorum fakat Hatay kontra yakalarsa bu stoper ikilisi mutlaka gol yedirir...THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaniya'yı normalde asla tutmuyorum fakat Hatay kontra yakalarsa bu stoper ikilisi mutlaka gol yedirir...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvci 3 B (bozok, Bardhi, Berat) alip defol korkak herif genclere sans ver. 2 yari bozok girerS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolü her türlü yediğimiz için bence kaç tane atacağımız önemli. Aman ha gol yemeyeyim diye oynarsak yine hüsran olur. Bu stoper ikilisi biraz topu kullanabiliyor. Belki oyun katkısı olarak avantajını görürüz.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozok'u zaten Poyraz'a şans vermemek için affetti, mazallah Enis'e birşey olsa mecbur oyuna almak zorunda kalmamak için.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatay bu arada cift santrfor üstüne forvet özellikli bashiru ve rıvas ta kanatlarda avcının son maçı olur gibiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatay bu arada cift santrfor üstüne forvet özellikli bashiru ve rıvas ta kanatlarda avcının son maçı olur gibiTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Arkadaşlar 5-6 maçtır Enis oynuyor şimdi de Poyraz fetişi çıktı. Trabzonspor golcüsü olmak o kadar kolay iş değil, hele bir 40 fırın ekmeği yesinler. Her şeyin zamanı var. Avrupa sıralamasına uzak bir takım olur, o zaman istediğini oynat. Oynasın diye baskı yapıp sonra çocuk iş yapmayınca kazma ilan ediliyor. Bunların hiçbiri bizim golcümüz değil, hatta 2. golcümüz bile olmaları için daha fazla icraat lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum