Ya oradan gelen topa sol ayak içini koysan gol, IQ sorunu var ciddi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
kusura bakmayın iki tartışma yaratmak istemiyorum ama berat bu gevşek, güçsüz, 18 yaşındaki çocuğa omuz koyup üstünlük sağlayamaz haliyle siktirsin gitsin kumda oynasın ki arap çöllerinde o kumdan çok var. sene sonu layık olduğu yere arkadaş. anasını belledi takımın kaç haftadır.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Şu anda Anadolu topçusu verimi bile alamıyoruz. Okan Barış Alper'i beke atıp topu ayağına vermiyor mesela. Bizimkinin top kontrolü yok 75 dkda 50 kere topa dokunmuş.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnadolu takım topçusu bunlar kısaca.
Bizde zaten çok uzun zamandır topla iyi sol bek yok. En övülen Cale, Mas falan dahi düz adamlardı. Doğru kullanıldığı için faydalı oldular sadece.( ゚д゚)
Yorum
-
Kongre olmadan kim başkan adaylığını niye ilan etsin ? Yönetim kongre kararı almadan bilemeyiz.İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar mı talipli?
Meraktan soruyorum gerçekten.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Hazirlik maclarindaki ali sahin bu baniyanin yaninda puyol kalirdi o kadar soyleyeyim..su sabana para gomup hurmayi zengin ettilerİlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaniya şapşalının taç çizgisinde Semih’e kaptırdığı topu gördünüz mü.
Bu Rayyan Baniya TSL’de oynayabilecek bir oyuncu değil, beyin yok bu adamda.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Trabzonspor her takımı yanıltacak nitelikte top oynuyor zaten.İlk olarak Gürsoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormsuz her takım oynamak isteyeceği takım olduk. Baksanıza Bjk yi bile gaza getirdik.
Rakip seçme şansı olsa 38 maçın 38 ini de Trabzonspor seçer takımlar. Öyle futboldan uzak bir haldeyiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum