bu da penaltı. laylaylom
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Homurdanırız diye çekinip de Mendy'i stopere çekmiyorsa ben de hiç bir şey bilmiyorumİlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
mendy stoper hamlesi yukleniyor birazdan
Şu an için gidiyor
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
top kontrolü ve sutlari yeter, Enis'de bunlar pek yok maalesefİlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFena topçu değil ama karşıda Berat ve Baniya olsa sen ben de böyle dalışlar yaparız.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ben sahadaki sorunun tamamen mental olduğunu düşünüyorum teknik taktik vs hikaye. Adamlarda özgüven diye bişey kalmamış hal ve hareketlerinden yüz ifadelerinden belli zaten. Hepsi bıkmış bi an önce bitse de gitsek modunda takılıyor maçın başından beri.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Orta saha kalmadı takımda şu an. Berat’ın oynaması doğal.İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav etme hocam, oraya aldığın adam geçen beşiktaş maçında sahanın yıldızıydı. ilk maçında bunu nasıl aldık dedirtti hepimize. beratı orada oynatanın hiç mi suçu yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum