Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2:0 olmuş çok kötü bjk karşısında. Hocamdan müdahale bekliyorum ortayı boşaltıp 5 yememiz için. Sen Avcısın başarırsın hocam.
    mendy stoper hamlesi yukleniyor birazdan
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• seneye başkan ve hoca gitsin. şenol güneş ve şampiyon başkan gelsin. operasyon kesilsin.

bardhi
      trezege
      denswill
      visca
      fountas

yolcu
      2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
      2021-2022
      ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Var mı talipli?

Meraktan soruyorum gerçekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        Ağaoğlu. Trabzonspor başkanlık koltuğu boş kalmaz merak etme. Boş da kalmaz, çapsızlara da kalmaz

Yorum

• çıkar baniyayı fernandezi al

Yorum

• Bardhi'yi yollayamıcaz mı biz
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Apo hocamla merkezi boşaltma keyfi..
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                her maçta aynı yavşak herif. hiç pozisyonda olmasa biri o boşluğu dolduracak.

ya eskort yapıyor ya eksiliyor.

geçen hafta koca götlü aytaçın 5 kişinin içinden geçtiği pozisyonda da ortalığı karıştırıp bizim defansı ambale eden bu mal.

hala şu herifi defans önü oynatmak yoklukla falan anlatılmaz. siktirip gidecek sene sonu zaten kiralık. bi dünya para verip 6 numara almışsın, 8 oynuyor. 8 almışsın 2 milyon üstü para verip kenarda. berat denen göt gelen geçene eskort edip gol kutlatıyor. ya sokarım böyle işe arkadaş.
                Adam haklı valla

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bilmem 858 yıl sonra şampiyon yapdı dimi peyüg hocamız onun 8-0 da yenilse şampiyonluğun hatrına susalım o zaman bizi bir kere şampiyon yaptı diye
                  Bu adam değil nwakame hamşik ve uğur can şampiyon yaptı bizi. Bu adamda o meziyet yoktu.

Yorum

• Enisin pozisyonda penaltı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İki 10 numaraya döndüm hocam benim Geriye tek hamle kaldı. Mendy'i çel stopere hocam yapabilirsin, az cesaret
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ya bu adam ne kötü ortalar yapıyor. Kornerleri Visca kullanması lazım.

Yorum

• enis ne yapiyorsun

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kabul edelim ki Semih = EnisDestan x3

ama, Semih'in instada açiklama kismina @ trabzonspor etiketi koyan akrabâlarinin ben ...........
                            Fena topçu değil ama karşıda Berat ve Baniya olsa sen ben de böyle dalışlar yaparız.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Allah c.c. senin bin türlü belanı versin

Hele yaptığı değişiklikliğe
                              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Berat’ın yeteneği belli. Oraya transfer yapmamak Berat’ın hatası değil.
                                yav etme hocam, oraya aldığın adam geçen beşiktaş maçında sahanın yıldızıydı. ilk maçında bunu nasıl aldık dedirtti hepimize. beratı orada oynatanın hiç mi suçu yok.
                                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                                ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X