Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 24.Hafta | Beşiktaş 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamların tek numarası semih bari ona 1e1 verseydin apo tabi amacın tazminat almaksa bilemem

Yorum

• orta saha kirmasi 2 tane defanslari var . defasin solunda umut meras gibi duduk varken gol atamiyorsak yaziklar olsun

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2. golde Berat adamı niye bıraktı? Biri açıklayabilir mi
        Saçı bozulabilir takip edince. Belki bir yeri uf olur bide

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2. golde Berat adamı niye bıraktı? Biri açıklayabilir mi
          Pozşsyonu görmedm ama Beratın her zaman yaptığı şey bu zaten. İkili micadeleye girip daha çeyreğinde mücadeleyi bırakıp rakibe yol vermesi.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İshak doğan lı kadro bile daha iyi idi fatih atik falan.
            Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
            Бургундия синий
            61

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizimkiler tempolu, koşucu adamlar. Her pozisyonda bindirecek kondisyonları var. İnce iş yapmalarını beklemek hata. Aynı Baniya'nın ayağı kötü deyip her maç 50 kere top kullandırılması gibi. Bunlardan verim alamamak hocanın kabahati. Eren kim ki sen false back çıkarmaya çalışıyorsun adamdan? Zincenhko mu var senin elinde?
              Anadolu takım topçusu bunlar kısaca.

Yorum

• Şu beşiktaşa yenilmek nereden bakarsan büyük rezillik. Adamlar o kadar kötü ama sen daha isabetli şut çekemedin mesela. Oyuncularla bağı kopmuş hocanın sahadaki kimse bu adam için oynamak istemiyor anlayın artık. Pozisyonlara itiraz etmemeleri vs bile hep bununla alakalı. Duygularla değil aklımızla oynayacağız diyen adam oyuncuları robota çevirmeye çalışıyor kimse reaksiyon vermiyor pozisyonlara. Neyse umarım son maçı olur da biter bu ızdırap.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak trabzonsevdamuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Saçı bozulabilir takip edince. Belki bir yeri uf olur bide

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Saç daha önemli

Yorum

• Ertuğrul Doğan in istifa etmesi gerekiyor. Başkan ve yönetim değişmeden bu kulübün nefes alması çok zor. Avcı gitse ne olacak ortada yönetim yok.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sene basinda bu adam topcu degil derken baniyayi ben begeniyorum olacak diyen bir arkadas vardi el kaldirsin..arabistanda forma bulamayan berati geri getirirsen normal.ne saha icinde ne disinda kazandiklari bir tane savas yok
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizimkiler tempolu, koşucu adamlar. Her pozisyonda bindirecek kondisyonları var. İnce iş yapmalarını beklemek hata. Aynı Baniya'nın ayağı kötü deyip her maç 50 kere top kullandırılması gibi. Bunlardan verim alamamak hocanın kabahati. Eren kim ki sen false back çıkarmaya çalışıyorsun adamdan? Zincenhko mu var senin elinde?
                        Atak yaparken bek oyuncularını varyasyona alamazsan nasıl yapacaksın, her maç rakip alan mı bırakıyor. Bunları transfer ederken bakmak gerekiyordu.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Başkan, teknik direktör, futbolcusu havlu atmış bir takım Trabzonspor...
                          Emeği geçenler eserleriyle gurur duysunlar. İçimden geçen küfürleri buraya yazmıyorum.

Yorum

• baniya cikar mendy geriye gelir mac 4e falan gider

Yorum

• 2:0 olmuş çok kötü bjk karşısında. Hocamdan müdahale bekliyorum ortayı boşaltıp 5 yememiz için. Sen Avcısın başarırsın hocam.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• hiçbir pas olması gerektiği gibi gitmiyor hiçbir şut gol olacak şekilde gitmiyor çok ilginç loserlık sarmış yine takımı
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X