Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekten bizim as başkan, sözcü falan yok mu.

Takım sürünüyor, 5 yiyor, komşusuna 2 maçı da veriyor, kendi sahasında seyircisi olmayan sıradan bir takıma kaybediyor, berbat oynuyor ama yönetimden çıkıp birşey diyen yok.

Hadi geçtim onu ulan hakemler doğradı bizi bu akşam bari onlara birşey söyleyin

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tg tesislere gidiyormuş deniyor hayret..

başkandan talimat geldi galiba hocayla da arasını bozmuş gibi duruyor
      o yüzden tg için atış serbest hocaya
      Dogruysa anlayan ki avcinin erdoyu canli yayinda yalanlamasi sonrasi film koptu
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ağaoğlu gidip erto gelince, imzamı "attan inip eşeğe bindik" yapmıştım.

zaman keşke haklı çıkarmasaydı!
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avcının kurduğu kadroyuda gördük biz, hatırlamıyorsanız internette biraz araştırıp bulabilirsiniz.Şampiyonlar liginin kapısından dönen, hızını alamayıp avrupadaki bütün kupalardan elenen kadro…. Hastalıklı kadro, avcıyla iletişim kuramayan istifasına sebep olan kadro. Avcı güzellemesinden yorulduk. Tabi tek başına avcının istifası yetmez. Bu takımın başında yönetim yok. Başkan yok, as başkan yok, kulüp sözcüsü yok. Haliyle ortada futbol yok. Önce E.Doğan gidecek kigeriye kalanlarda teker teker düzelsin…
          Sana da aynı cevabı yazıyorum,bu kadronun başına istersen Guardiola gelsin,olmaz abi,bu kadronun br halt yapacağı yok,sadece temizlik ve disiplin bekliyoum.

Alttaki mesajı yazdığım tarih 16.01,Antalya maçı sonras,düşün bugün nasıl gol attık ona bile şaşırdım.

İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi
          Arkadaş valla siz nasıl futbolu takip ediyorsunuz,Antalya maçındaki kadro ile kümede kalman bile zor,hepsi en üst düzey 36 maç oynasa,sakatlanmasa belki.
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• kulüp daha kötü saha sonuçları aldığı zamanlar yaşamıştı, hunterın inişli çıkışlı dediği zamanlar mesela..

ama hiç bir zaman bu kadar sahipsiz bir görüntü vermemişti. taraftar bile salmış takımı!! bunu başarmak da herkese nasip olmaz!
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Tamam o zaman bir önerim var istediği en alabilecekleri iyi topçuları alsınlar hocaya seneye görelim ne yapacağını yine rezillik olursa bir daha gelmesin geri.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İşi artık yüzüzlüğe götürdü.
                her maç aynı açıklamayı yaptığı halde hiç bir çözüm üretemiyor. ibretlik bir adam bu avcı
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak mirac61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakkını yiyemem kültürel birikimi var kendisinin, gerçekten de birçok dili biliyor; hatta geçen gün röportajında Almanca konuştuğunu gördüm. İş hayatında özellikle bunun ekmeğini çok yediğini düşünüyorum. Nitekim Spezia'dan Austria Wien'inden Union Berlin'ine kadar birçok ülkede ''vasatın altı'' kulüpleri çalıştırmayı becermiş. Union Berlin teknik direktörü olmasında bu kadar abartılacak ne var onu anlamıyorum Zaten 2 gün öncesine kadar yaptığı aptallık yüzünden oradan da şutlanacaktı ama haberleri takip etmediniz sanırım. TS kariyerinde ise yaz dönemi dahil geçirdiği bir 6 aylık bir dönem var. Yaz öncesi takımı analiz etmek için bir süresi, takımla beraber geçireceği bir kamp dönemi ve arkasından da 0'dan başlayan bir sezon. Taraftar desteği de neredeyse tamamen arkasındaydı. Ama takıma bir şey katamadı, kötü bir performans sergiledi ve gitti. Bugünkü transferleri sadece başkan bozuntusuna yıkılmaya çalışılsa da sonuçta onun yönetimindeki bir takıma geldi bu oyuncular. 1.9 milyona Fernandez, yunanistanda 300 bin euroya oynayıp burada dolar milyoneri olan Kourbelis, hayatımda gördüğüm en kötü stoperlerden birisi olan Baniya ve oynadığı her maçta korkak gibi sağa sola saklanan 2.5 milyon euroluk Umut Güneş vs. Yıllardır tanıştığı bir hırvat topçu için kulübü aylarca forvetsiz bırakması da cabası. Velhasılı kendisi de başarısız bir teknik direktör idi ve gitti.
                  Reis uyardığın işin tşk ederim Bjelica-Bayern olayını şimdi gördüm, keşke içinizde birazcık Trabzonspor sevgisi olsaydı da Bardhi, Bartra, Gomez, Umut falan onları da yazsaydınız, bu kadronun temelini atan adamın ismini zikretmeden, Trabzonspor tarihine utanmadan bok atan adamın isimini zikretmeden, sadece Bjelşca üzerinden mizah yapman her ne kadar etkileyici de olsa, bizi kesmedi, eğer sorun ekmek yemeyse, şimdi ki vasat Bundesligadaki vasatı cebinde bozuk para diye harcar, aç maç sonu röportajlarını dinle ne dediğimi anlarsın.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde böyle şeyler var diyor her hafta.!!!
                    5 yerken de, 3 maç üst üste yenilirken de...

Şu kepazeliği Trabzonspor tarihi üzerinden normalleştirmeye çalışmak terbiyesizliktir.
                    Bundan da geri durmuyor...

Şirazesi kaydı!

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sana da aynı cevabı yazıyorum,bu kadronun başına istersen Guardiola gelsin,olmaz abi,bu kadronun br halt yapacağı yok,sadece temizlik ve disiplin bekliyoum.

Alttaki mesajı yazdığım tarih 16.01,Antalya maçı sonras,düşün bugün nasıl gol attık ona bile şaşırdım.
                      Okuduğunuzu anlamıyorsunuz sanırım. “Size de” tavsiyem bu konuda kendinizi geliştirmeniz. Önceki mesajımda Avcının kendi kurduğu kadronunda çok başarısız olduğu sonrasında istifasına yol açtığını yazdım. Otomatik cevap yazmak yerine okuduğunuzu idrak etmeyi deneyebilirsiniz. Cevabınız yoksa yazmak zorunda değilsiniz…
                      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• avcı fanlarına şunu hatırlatmak isterim: eğer avcı şimdi kendi rızasıyla giderse 3-5 sene sonra iklim değişince gene bu takımın başına geçebilir. ama 2-3 maç daha rezillik seyredersek o zaman teneke bağlanarak gönderilir ki bjk kariyeri gibi biter!!

ben olsam sizin yerinizde ilkini arzu ederdim..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hoca gitti dinlensin dedik bir süre kaç ay geçti ne değişti geri getirdin hemen dedin ki boş mukaveleye imza attı sonra açıkladılar ki kaç para çıktı hadi tamam dedik oynattığı futbola bak en azından bir 3-5 sene dinlensin hoca bence şuurunu kaybetmiş herhalde bu ne rezilliktir
                          Erken hamle olduğunu söylemiştik maalesef. Şu an takımın psikolojisi hocanın gittiği dönemle aynı. Gerçi bizi Avrupa’ya atsın yeter diyenler şimdi kayıyor genelde. Afrika kupası fena yaktı bizi.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya emice bi dur sen de insanlara muhalefetten ötürü akp ye eli titreye titreye oy verdi diye herkesi akp li ilan etme. Ayrıca taraftar gruplarıyla bahsettiğin şeylerin ne alakası var. Trabzonlu gençler kuzey kale arkası jan marine falan bu taraftar grubundan bahset bize. Hani şu belediyeden maaş, dükkan ve ev alan. Bunlardan bahsedelim lütfen.
                            22 yildir enaz 10 secimde titreye titreye oy verdiler ha. Neyse emicemin oğlu kendine iyi bak.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor tarihinde böyle şeyler var diyor her hafta.!!!
                              5 yerken de, 3 maç üst üste yenilirken de...

Şu kepazeliği Trabzonspor tarihi üzerinden normalleştirmeye çalışmak terbiyesizliktir.
                              Bundan da geri durmuyor...

Şirazesi kaydı!
                              [MENTION=33758]mirac61[/MENTION] ekmek böyle yenir, bunun Türkçesini hemen açıklayın, o bozuk Türkçemle ya paramı verin ya da kapatın çenenizi tarihte ilk defa mı 3 maç üst üste yenildiniz.
                              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Rakibin hocası devre arasında bir baskı planı yaptı, bizim hoca anında mat oldu. Buhar olup uçtu stattan.

4 defans ve Berat-Mendy varken rakibin senin kalene bu kadar kolay inemez ya. Rezillik bu. Takımın başıboş.

Sahaya dair hiçbir plan yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X