İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Adam narsist kardesim bildigin narsist kibir abidesi boyle bir hocayi gormedim ben daha once terimle sudimica bunun yaninda melek melek..su herif hala sirf hatir gonul iliskileri sebebiyle klubun basinda..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 22:50.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İşte buna normailde Trabzonsporun başkanı müsade etyecek. Başkanlık makamını dolduracak bir başkan sen ne diyprsun efendi derdi.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitterda okudum çok güzel yazmış anlayın artık avcı fanları..
"5 gol yiyor Trabzonspor'un tarihinde bunlar var, gelen geçen yeniyor Trabzonspor'un tarihinde bu dalgalanmalar var. Abdullah Avcı Trabzonspor tarihî üzerinden kendi rezilliğini aklıyor. Aslında bu karakterteki oyuncu veya teknik adamların büyük takımlarda çalışmaması lazım."Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Zamanında bu adamın sadece hocalığı değil karakteri de işe yaramaz dediğimde kimse inanmıyordu. Detaylara konsantre olunca uzun zamandır net olarak görülüyordu aslında. Aşırı sıkıntılı, toksik bir karakteri var. Teknik direktör filan değil zaten de karakter sıkıntısı Trabzonspor'a çok pahalıya maloldu.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitterda okudum çok güzel yazmış anlayın artık avcı fanları..
"5 gol yiyor Trabzonspor'un tarihinde bunlar var, gelen geçen yeniyor Trabzonspor'un tarihinde bu dalgalanmalar var. Abdullah Avcı Trabzonspor tarihî üzerinden kendi rezilliğini aklıyor. Aslında bu karakterteki oyuncu veya teknik adamların büyük takımlarda çalışmaması lazım."
Yorum
-
abdullah büyük takım hocası değil. hiç olmadı olamadı.
abdullah taraftarsız ruhu tarihi olmayan mahalle takımlarında uzun süreler çalışınca iş yapabilir ancak. onda da en az 5 seneye ihtiyacı var.
bizde şampiyon yaptı deniyor. o sezon nwakame hamşik uğurcan ve güçlü bir başkan olmasaydı devre arası kovulurdu.
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületwitterda okudum çok güzel yazmış anlayın artık avcı fanları..
"5 gol yiyor Trabzonspor'un tarihinde bunlar var, gelen geçen yeniyor Trabzonspor'un tarihinde bu dalgalanmalar var. Abdullah Avcı Trabzonspor tarihî üzerinden kendi rezilliğini aklıyor. Aslında bu karakterteki oyuncu veya teknik adamların büyük takımlarda çalışmaması lazım."
Yorum
-
Hahaah ben demedim mi yine 3.yuz diyecek diyeİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşi artık yüzüzlüğe götürdü.
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
BJK ile ne yaşadı ise aynısını yaşayacak. Bizi de tazminat manyağı yapacak.İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet mikrofonlarımız Mehmet Fatih Yavuz'da
))))
BJK de de ben hocayım, siz kimsiniz tavrına girince tribün sen kimsin, senin kaç kuruşluk hocalığın var diye aşağıladı ve o gün yaşadıkları belli.
Bugün de aynı şeyler olacak. ORaya gidiyor.
Camia aşağılamaya başlayacak, o da gurur yapacak...
İşin gittiği yer burası.
Camiası olan hiçbir takımda Avcı hocalık yapamaz.
Tribünü de Başakşehir tribününe çevirdi en sonunda.
Rezillik.
Yorum
-
Ya bjelica bundesliga’da çalışıyor ne kardeşim hangi yerli hoca yurt dışında çalışmış da avcı çalışacak.
Burada iş varsa, parasını kazanıyorsa ne yapacak yurt dışında şenol hoca bile dünya kupasının sebebine kore’de çalışabildi adam şampiyonlar ligi grubundan lider çıktı bjk’de o kadar başarılıydı niye iş bulamadı o zaman avrupa’da bu soru kadar mantıksız bir soru bu.
Nenad avrupalı zaten adam hırvatistan’da kazandığı parayla yaptığı işe değmez tabi ki para kazanmak için dışarıya açılmak zorunda bizde öyle bir durum mu var hocalar ve futbolcular iyi para kazanıyor. Fatih Terim 15 yıldır ligde çalışıyordu şimdi mi teklif aldı da gitmek aklına geldi kaç sene burada şampiyon oldu noldu teklif mi yoktu? Bu fatih terim fonu muhabbetine adam arazi oldu resmen.
Ben mantıksız yaklaşımlara tahammül edemiyorum ya böyle bir kıyaslama olmaz yani o iş bulmuş bu iş bulmamış filan bunlar saçma kıyaslamalar.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Burada siyasi yazilar yazmamaya calisan bir ksiyim. Ama.surekli her konu siyasete vardiriliyor..Akpye oy atan insanlara surekli bir hakaret ve ustten bir bakis var..her turlu lafi soyleyebilirim kolayligi. Yeter artik yahu.Forum yonetimi de bu konuya hic dikkat etmiyor. Ne zaman cevap yaziliyor, o zaman tum mesajlar siliniyor. Tamam bmn yonetimi de muahalif tarafta ama bu kadar da belli etmeuin bari. Biraz adaletli olum diyorum surekli.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleona diyorsun sen ondan fazla siyaset yapıyorsun.Adam birşey anlatmaya çalışıyor sen konuyu nereye çekiyorsun.
Adam diyor ki futbol dahi siyasileşti.Mesele bu kadar basit. Siyaset her boka karışıyor.İşte bu yüzden takım ve tribünler bu hale geliyor.
Ona diyorsun ama altan alta pkk sevicisi vesair diyerek burada milleti sen birbirine kırdırıyorsun.
Bu direk samimiyetsizlilk.
Bıu arada bu yorumu yapan benim siyasetle en ufak bir ilgim yok.
Su futbol forumunda siyaset konusmayin diyorum surekli. Ama birileri her konuyu akpye baglayip,.surekli bir laf carpma.mecbiuroyeyi hissediyor.
O yuzden elestiriyi en basta siyasi cumleler yazana yazacaksin ki, sana samimi diyeyim.
Yorum
-
Hakkını yiyemem kültürel birikimi var kendisinin, gerçekten de birçok dili biliyor; hatta geçen gün röportajında Almanca konuştuğunu gördüm. İş hayatında özellikle bunun ekmeğini çok yediğini düşünüyorum. Nitekim Spezia'dan Austria Wien'inden Union Berlin'ine kadar birçok ülkede ''vasatın altı'' kulüpleri çalıştırmayı becermiş. Union Berlin teknik direktörü olmasında bu kadar abartılacak ne var onu anlamıyorumİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı 1 adama eline tam kadro vermeden ve 1 tam yıl doldurmadan vasat dahi olsa gönderip aynı Vasatlıkta başka birine daha fazla para verip takımın başına getirmek, bu karşılaştırmanın neresine düşüyor? Birde ilk vasat olan Bundesligada, bizdeki vasat performansının akabinde iş buldu, diğer vasat bugün kovulsa Beinsporda koltuğu hazır bu bilgileri de karşılaştırmaya şey edersek sevinirim.
Zaten 2 gün öncesine kadar yaptığı aptallık yüzünden oradan da şutlanacaktı ama haberleri takip etmediniz sanırım. TS kariyerinde ise yaz dönemi dahil geçirdiği bir 6 aylık bir dönem var. Yaz öncesi takımı analiz etmek için bir süresi, takımla beraber geçireceği bir kamp dönemi ve arkasından da 0'dan başlayan bir sezon. Taraftar desteği de neredeyse tamamen arkasındaydı. Ama takıma bir şey katamadı, kötü bir performans sergiledi ve gitti. Bugünkü transferleri sadece başkan bozuntusuna yıkılmaya çalışılsa da sonuçta onun yönetimindeki bir takıma geldi bu oyuncular. 1.9 milyona Fernandez, yunanistanda 300 bin euroya oynayıp burada dolar milyoneri olan Kourbelis, hayatımda gördüğüm en kötü stoperlerden birisi olan Baniya ve oynadığı her maçta korkak gibi sağa sola saklanan 2.5 milyon euroluk Umut Güneş vs. Yıllardır tanıştığı bir hırvat topçu için kulübü aylarca forvetsiz bırakması da cabası. Velhasılı kendisi de başarısız bir teknik direktör idi ve gitti.
Yorum
-
ya emice bi dur sen de insanlara muhalefetten ötürü akp ye eli titreye titreye oy verdi diye herkesi akp li ilan etme. Ayrıca taraftar gruplarıyla bahsettiğin şeylerin ne alakası var. Trabzonlu gençler kuzey kale arkası jan marine falan bu taraftar grubundan bahset bize. Hani şu belediyeden maaş, dükkan ve ev alan. Bunlardan bahsedelim lütfen.İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefer ne kadar fazla boş yapiyorsun. Ulkenin %52si akpli. Trabzonda yasayanlarin %70i trabzonlu..trabzonsporu tutanlarin enqz %60i akpli. Surekli siyasetle kafayi bozmus durumdasin. Sal bir kendini. Hayatta siyasetten baska konular var. Her konuyu siyasete, akpye getirmeyi nasil basariyorsunuz. Akp muhalefetten daha kaliteli ki 22 yildir girdigi tum secimleri eze eze kazanmis. Ama siz ve sizin gibiler bir sindiremediniz gitti bu durumu.
Yalakaya yalaka de. Ki bence de yalakalar. Ama tek derdiniz siyaset olmasin artik. Vatansever bir insan gidip tabikide pkknin partisi olan hdp ile kanka olan siyasi partiyi, ve ekrem gibileri desteklemez.. Hele trabzon gibi sehirlerde pkk sevicilere tabiki de oy cikmaz. Haddinizi bilin artik.
Yorum
-
Söğüşmen guzum söğüşmen hoş değil eğlenmedim inşallah dostça biter.İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl iyi eğlendirdik mi seni
Fransız biraz yumuşak çıktı dişime göre değil, hemen akrabaya falan sarılıp ağlamaya başladı,10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Hoca gitti dinlensin dedik bir süre kaç ay geçti ne değişti geri getirdin hemen dedin ki boş mukaveleye imza attı sonra açıkladılar ki kaç para çıktı hadi tamam dedik oynattığı futbola bak en azından bir 3-5 sene dinlensin hoca bence şuurunu kaybetmiş herhalde bu ne rezilliktir2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum