Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya hala bjelica diye sayıklayanlar var ya hadi diyelim ki biz avcı fanatiğiyiz siz ne oluyorsunuz bizden farkınız ne o zaman? Başarısız çöp bir herifi sayıklıyorsunuz top mu oynuyoduk ne yapıyorduk? Bir ileri bir geri 2-0’dan ezilerek maç veriyoduk adana’da orta sahayı geçemeden yenildik siz ne anlatıyorsunuz ya?

Ben sonuç odaklı biriyim kardeşim her zaman söyledim bunu bir kere de iyi oynadık demedim sadece fb ve antep maçlarında bu takım top oynadı onun dışında rezil bir futbol vardı evet ama sonuç alıyorduk bizde en azından sonuç alıyoruz diye savunuyorduk yani hocayı değil sonuçları savunuyorduk kendi adıma böyle diyeyim kardeşim ben iş hayatımda da sonuç odaklı biriyim kişilerle, olaylarla ilgilenmem sonuç varsa benim için mesele tamamdır.

He kullandığım dil biraz kinayeli olabilir bunu da buradaki ortama göre yapıyorum 20 yıldır buradayım aktif bir üyeyim burası biraz da benim evim gibi kimseye karşı bir kişisel mevzum olmaz kimseyi de kırmak istemem kırdığım varsa da hakkını helal etsin ancak gerçeklerle savaşılmaz bjelica savunmayın yani bu mantıklı değil adam başarısız bunun dışında zaten o dönemler de yazıyordum hocayı eleştirene saygım var ama nenad diyene saygım yok diye.

Umarım anlaşılmışımdır böyle bir özet geçmek istedim sataşma oluyor buna gerek yok hayırlı bir mağlubiyet olmasını umuyorum bu akşamın.
    Yanlışınız var. Bijelica mükemmel hocadır diyen yok. Fakat adam bundesligada takım çalıştırıyor. Adana maçından bahsediyorsunuz fakat eksik kadroyla o maç Adanasporun da gayet formda olduğu dönemde yenilsek de takim 23 haftanın en iyi futbolunu oynamıştı. 2-0-dan verilen maçı bir de Uğurcana sormak lazım. Kısacası artıları ve eksileri tarttığında Bijelikanın Avcıdan katbe kat iyi hoca oldğu bana göre su götürmez bir gerçektir

Yorum

• ...
      En son Anıl C tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 22:35.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• lig o kadar kötü ki bjk ile biz yenildikçe sıralamızda değişiklik olmuyor

şaka gibi gerçi 3-4 maç daha kaybedersek bi anda kendimizi 10-15 arasında görebiliriz
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kimse Bjelica güzellemesi yapmıyor. Bjelica karşılaştırmalarındaki amaç şu:

Eğer Bjelica çöp idiyse, neden Avcı aynı fikstürde Bjelica'nın çeyreği kadar puan toplayamadı? Hayır eğer Avcı çok mükemmel hocaysa, neden aynı fikstürde ondan daha fazla puan toplayan Bjelica kovuldu, bütün Avcı yandaşları da alkış tuttu?

İnsanlar Bjelica'yı övmüyorlar; bilakis, yönetim ve "Avcı babam" tayfasının tutarsızlığını anlatmaya çalışıyorlar.

Nasreddin hocanın kedi-et misali...
          abi daha iyi anlatılamazdı. Bjelica aynı fikstürde 6 avcı 1 puan aldı.

Ve başkan Trabzonspor 2-0 dan maç vermez diyerek hocayı kovdu.

Mesele bu tutarsızlık.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Avci hala istifa etmek bir tarafa zirvaliyor demistim adam da utanma duygusu yok istifa serefli bir yoldur..6 mac 1 galibiyet rezil futbol ve hala takimin basinda sampiyonluk hatrina domalin birer birer önunde olsun bitsin acik acik yapsin hic degilse yapacagini utanmazlar
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Sene başı nerden bulduk dediğimiz Mehmet Can bile şu anda çöp oldu. Yani kadro kötü ama maalesef TD çok daha kötü.

Avcı biraz düşünüyorsa istifa etmeli. O şehirde sevilmiyorsan yaşayamazsın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• önümüzdeki 10 maça baktım fener maçına kadar galibiyet alabileceğimiz tek takım kendi sahamızda hatay maçı

onun haricindeki 9 maçtan hiç bir beklentim yok..

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Abdulah avcı afrika kupası muhabbetine kadar güzel götürüyordu ancak kupa araya girmesiyle darmaduman olduk çünkü oynatmak istediği sistem kaliteli ve orta yaş grubunun oynayacağı bir sistem. Genç tecrübesiz ve vasat futbolcu grubuyla oynayamazsın bu oyunu. Bakasetas ömür gibi adamların kaybıda kadroyu iyice aşağı çekti ve sonuç kaçınılmaz oldu. Bu süreçte ben başarısızlığı başkana yazarım. Bjkde hoca değiştirdi en iyisini getirdi ancak sonuç ortada. Hoca değiştirmek çözüm değil şu süreçte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yaw he he Aq rezil herif dikkat et yine de inşaata topun falan kaçmasın sizin oralar malum zenci kaynıyor
                    Yok aslan biz köydeyiz yok burada zenci.
                    Şaka değil gel birgün gez benimle, yaptığımız işleri göstereyim sana.
                    Belki biraz feyz alırsın.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bjelica ile Avcı karşılaştırmasını nasıl yapıyorsunuz ya Allah aşkına Abdullah Avcı hoca mı ki bu adamla karşılaştırılıyor, şaka herhalde.
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• Hâlâ Avcı sempatizanlarını görüyorum hepsini psikolojik tedaviye davet ediyorum

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sene başı nerden bulduk dediğimiz Mehmet Can bile şu anda çöp oldu. Yani kadro kötü ama maalesef TD çok daha kötü.

Avcı biraz düşünüyorsa istifa etmeli. O şehirde sevilmiyorsan yaşayamazsın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Beklerimiz yetersiz. Düz adamlar. Tempo yaparsan iş yaparlar, bu oyunda iş yapma şansları yok. Bjelica oyunu onlara uygundu. Bizim takımda ciddi zeka problemi var.

Yorum

• Abdullah Avcı: Oyun bence doğru gitti, ilk yarıda 2-3 skor farkla öne geçebilirdik.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hâlâ Avcı sempatizanlarını görüyorum hepsini psikolojik tedaviye davet ediyorum
                              Sorun sadece avcı değil, yönetim gitmediği sürece bu kulüp düzelmez.

Envoyé de mon 2107113SG en utilisant Tapatalk
                              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sırf akpliler diye gömüyorsunuz uşaklar yapmayın etmeyin
                                Tribün çok iyi en çok onlar bağırıyor lgkdjhdkshs
                                Pislikler yaa
                                Ulan ben aynı görüşte olsam utanırım 2 çift laf söyler eleştiririm ama bizim insanımızda nerdeee o duruş
                                Forumda bir tâne akpli delikanlı yok şu tg denen yalAK gruba yalandan bile olsa eleştiri getirecek
                                Utanmaz reziller
                                Sefer ne kadar fazla boş yapiyorsun. Ulkenin %52si akpli. Trabzonda yasayanlarin %70i trabzonlu..trabzonsporu tutanlarin enqz %60i akpli. Surekli siyasetle kafayi bozmus durumdasin. Sal bir kendini. Hayatta siyasetten baska konular var. Her konuyu siyasete, akpye getirmeyi nasil basariyorsunuz. Akp muhalefetten daha kaliteli ki 22 yildir girdigi tum secimleri eze eze kazanmis. Ama siz ve sizin gibiler bir sindiremediniz gitti bu durumu.
                                Yalakaya yalaka de. Ki bence de yalakalar. Ama tek derdiniz siyaset olmasin artik. Vatansever bir insan gidip tabikide pkknin partisi olan hdp ile kanka olan siyasi partiyi, ve ekrem gibileri desteklemez.. Hele trabzon gibi sehirlerde pkk sevicilere tabiki de oy cikmaz. Haddinizi bilin artik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X