Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evinde iki macta 8 gol yemis takim var. Neyse antremanda yüzler yine güler

Yorum

• Hala 3. yüz diyecek utanmaz herif

Yorum

• ya trabzondaki taraftarın tuzu kuru abi. 3 ye 4 ye 5 ye hatta... çıkıyorsun dışarıya herkes Trabzonsporlu herkes yemiş senin yediğini. bizim gibi bi avuç ibnenin diline düşüp tüm haftaları stresle mi geçiyor? 5 yer sikinde olmaz, 3 yer yalandan yuhlar, adetten hep, umrunda değil çoğunun. maç falan da izlemiyorlar zaten. sosyal aktivite olmuş Trabzonda tribün.
        İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
        ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Enes ilk yarı aşağı yukarı aynı kadro ile 5 tane attık adamlara. Niye yenemez anlamadım ki?
          Evet mikrofonlarımız Mehmet Fatih Yavuz'da ))))
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Kasımpaşa gibi dandik takıma üstünlük kuramıyoruz arkadaş..takımda golcü yok,bek yok kanat yok
            .....

Yorum

• Bu takim ölü.Hersey degismeli yeni bir baslangic lazim Takim yönetim avci hersey degismeli.Su kodumun derin Trabzonu sadece yemegi düsünüyor lan bizans oyunlari oyniyip duruyorsunuz zaten 1 1/2 ile mezardasiniz götürün sunlari yaninizda.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Funtas, Memet, Eren ya bunlar ne lan bunlarla sahaya çıkacağına yerlerine alt yapıdan adam koy lan ses çıkarırsam ne diyim lan şu çöplere bak istifa yönetim mönetim herkes defolsun gitsin reziller
                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• ligde stoper çıkarıp orta saha başka takım yok. giderken de aynı haltı sürekli yiye yiye gitti. şimdi de aynısını yapa yapa gideceksin.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Sen teknik direktör falan degilsin, sen stoper cikarip ortasahayi stopere cekmekten baska bisey bilmeyen bir gotsun Avci

Yorum

• Abdullah Avcı sana helal olsun kardeşim 45 dakika takımı yuhalattın. 3 değişiklik yapsan taraftar susacaktı, helal olsun sana
                      "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                      Özkan Sümer

Yorum

• Olsun, hoca bizi 40 yıl sonra zampiyon yabdı...
                        "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

• kovdurup tazminat alacak aslanım avcı
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu gece aksiyon alınmazsa kulübün üstüne toprak atıp gömün. Ayıptır artık!
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Bu hoca yediği her golü hak ediyor. Zerre üzülmüyorum artık.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Meydana çıkın kutlamaya şimdi
                                Lay lay lay lay lay lay
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X