İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bizi Aytaç dan çekinir duruma düşürenler utanırmı acaba? Yüzleri ayakkabı köselesi olmuş, hiç utanırlarmı.İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25. dk Aytaç Kara
Ey ahali suç bizde. Nasıl hak ediyorsak öyle yönetiliyoruz. Bu şaibeli yönetim geldiğinde çıtımızı çıkarmazsak aha şimdi Aytaç kaç tane atacak diye düşünürüz."çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"
Yorum
-
Aytaç bu sezon çok formdaİlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen şov için krampon yağlıyor, Uğurcan seyretsin yanından geçerek topları
Çakır dikkat etsin ona
Aman ha frikiklerde iyi yer tutsun.
Ne günlere kaldık yahu
Şu maçı alsak BJK'ye 4, alttakilere 7-8 puan fark atacağız da, içimizde en ufak heyecan ve umut var mı ki?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Dereli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi Aytaç dan çekinir duruma düşürenler utanırmı acaba? Yüzleri ayakkabı köselesi olmuş, hiç utanırlarmı.
Ey ahali suç bizde. Nasıl hak ediyorsak öyle yönetiliyoruz. Bu şaibeli yönetim geldiğinde çıtımızı çıkarmazsak aha şimdi Aytaç kaç tane atacak diye düşünürüz.
SERDAR BALİ'NİN 35 DAKİKALIK BU VİDEOSUNU İZLEYİN.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Galibiyet hasreti 3 maçİlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayde bugün kazanalım , yani yalvaracağm artık neolursunuz biraz önemliyse şu forma şu renkler sizin için yenin bu maçı.
Daha fazla elalemi kendimize güldürmeyelim.
Bu akşam bitsin artık2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Djiku hemen geldi ama oynamadı, yedekti. Bir sonraki maç oynadı. 80 dk oynayan adamı ertesi gün sahaya atmak riskli.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrezege gelseydi oynardı bu maç. Djiku bugün elendi yarın oynadı.
Yorum
-
Trezeguet'den kurtarıcıymış gibi bahsedilince geçen sezon Karagümrük'e 4-1, Alanyaspor'a 5-0 yenildiğimiz maçlarda oynamış mı diye baktım, evet oynamış.
Alanyaspor maçında sağ kanatta oynamış. Trezeguet'yi sağ kanatta kullanma gibi bir inada girişmişti Avcı geçen sene, hatırladım şimdi bakınca. Adamın sağ kanatta oynayamadığını Ezel'in annesi kör Meliha bile gördüydü de Abdullah Avcı bir türlü görmediydi.
Yani demem odur ki Trezeguet iyi futbolcu mudur kötü futbolcu mudur orası tartışılır ama Abdullah Avcı varken adamdan nasıl bir katkı alacağımız her zaman şüpheli olacaktır. Kadroda eksikler yokken oynanan oyunu da gördük neticede. Onuachu bile varken rakip kaleye isabetli şut atamadan tamamladığımız maçımız oldu.
Yorum
-
Yayinci kurulus bile trabzonspordan umudunu kesmis 2 haftadir maclarimiz gayse maciyla ayni gun ayni saatde oynaniyor siradan anadolu takimi muamelesi yapiliyor normalde yangin yapmasi lazim camianin ama çit yok ,mustehak gerci bu yönetim ve hocaya el birligiyle takimi gunden gune asagi cekiyorlar..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Haydi Allah'ın izni ile kendi evimizde kazanacağız.Artık ayağa kalkma zamanı ve birlik olma zamanı, destek zamanı.Güçlüyüz zor günleri atlatacağız ve şimdi kendi evimizde tekrar ayağa kalkma zamanı geldi.Haydi bu maçı kazanın takım olarak kendinizi taraftara affettirin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum