İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
en kötü proje projesizlikten iyidir bence
ağaoğlunun fakir ajax projesi iyi kötü işledi, 30 milyon avro bonservis geliri sağlandı,maaş bütçesi 15 milyon avrolara çekildi, genç düşük maaşlı oyuncularla tecrübeli oyuncuların karışımı bir kadro mühendisliği yapıldı,iyi futbol oynandı,zirve yarışı verildi vs, bazı kötü kararlar o projenin hedefe daha erken varmasına engel oldu (ünal karamanın gönderilmesi,pandemi sezonu seyircisiz oynanması vs)
erdo nun bir projesi olmadığını zaten açıklamalarından anlıyoruz,bol maaş vererek ve gereksiz transferler yaparak bir başarı elde edeceğini sanıyor,kankası avcı ya güvenmesi en büyük yanlışlarından biridir, şampiyonluğu avcı nın değil vakayeme ve uğurcanın aldığını bilmiyor, tabi rakiplerinde misal bu sezonki gibi olmadığını biliyoruz
her zaman söylerim aga,şampiyonluk maçında nuri şahinli antalyaspor bizi ezdi futbol olarak,avcı nın takımını ezdi,uğurcan ve vakayeme ile gelen bir şampiyonluk idiTEKKEBALL
Yorum
-
((: Rezalet.Ne oldu şu ''nasıl aldılar'' denilecek olan adamlar.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı: Transferde bir hareketlilik yok. Trezeguet dönecek gibi gözüküyor. Buradan nasıl çıktık bilmiyorum, sakat var mı, bilmiyorum. Stoperim kalmadı, Mendy'yi çekmek zorundaydım. Başka alternatif yoktu. Transfer zor görünüyor ama gidenler olacak gibi duruyor.
Yorum
-
Fernandez sakatlandı mi da çıkarıp orta saha aldı onun yerine mendy'i çekti, Fernandez dikine oynuyor diye oyundan çıkardı ve üstünü çizdi bu kadar basit.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı: Transferde bir hareketlilik yok. Trezeguet dönecek gibi gözüküyor. Buradan nasıl çıktık bilmiyorum, sakat var mı, bilmiyorum. Stoperim kalmadı, Mendy'yi çekmek zorundaydım. Başka alternatif yoktu. Transfer zor görünüyor ama gidenler olacak gibi duruyor.
Fernandez'i devre arasında baya fırçalamış videolar var diyorlar, bu takımda asla dikine oynayamazsın inadından vazgeç ikinci yarı başında demiş.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 23:56.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Lan hakatten maç içinde de aha dikine oynuyor adamı çıkarır diyordukİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFernandez sakatlandı mi da çıkarıp orta saha aldı onun yerine mendy'i çekti, Fernandez dikine oynuyor diye oyundan çıkardı ve üstünü çizdi bu kadar basit.
Fernandez'i devre arasında baya fırçalamış videolar var diyorlar, bu takımda asla dikine oynayamazsın inadından vazgeç ikinci yarı başında demiş.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Hoca tamamen kopmuş artık bir amaçları bir planları olmadığı da görülüyor hani bir plan olsa dersin ki böyle böyle yapacağız filan ama artık çok geç tamamen bir yönetim kaosu var.
Muşlu botokslu galericiden Trabzonspor yöneticisi olursa tabi böyle olur başkan ne yapıyor kulübü kendi çiftliği sanıyor heralde.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
şu an zaten gelemez,alanyaspor ile kritik maçlara çıkıyorİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke gelmesin şu an bu takımın başına zaten.
Dediğin gibi bu başkan ile Avcı denen herifi bir an önce Trabzon sınırlarından def edip yi bir başkan ile sezon başı Fatih Tekkeyi takımın başına getirmeliyiz.
tabi tekke projesinin başlaması için en büyük 2 engel var, yada belirsizlik
1- erdo nun kovulup kovulmayacağı, yani haziran ayında seçim olup olmayacağı
2- alanyaspor un ligde kalıp kalmaması, ligde kalması gerekiyor, iyi futbol oynuyorlar ama forvetleri yok
erdo kovulup alanyasporda ligde kalırsa fatih tekke projesi harika şekilde başlayabilirTEKKEBALL
Yorum
-
Bu adam normal değil Narşist abi.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan hakatten maç içinde de aha dikine oynuyor adamı çıkarır diyorduk
İlk fırça kayıp çıkaracağı adam buydu, öyle de yapmış zaten.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
şenol güneşten başka çare yok..
bu girdaptan yeni bir heyecan yeni bir rüzgar sayesinde çıkarız .. başka türlü çıkamayız.
kimse f. tekke vs demesin. gelirse 5 hafta dayanamaz. ve henüz başında olduğu kariyerini hiç eder. onun zamanı gelecek elbet. ama en az 4-5 sene sonra.. şu anda kim gelirse gelsin kenarda bir güneş baskısı oluşacak. o zaman en iyisi güneşin kendisinin gelmesi. kredisi bol zaten. dinamikleri biliyor. çakala kurda yem etmez takımı!!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Murat abi seni Cimer'e şikayet ettim. Haberin olsun senin de [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] abiİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan hakatten maç içinde de aha dikine oynuyor adamı çıkarır diyorduk
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Erdo'yu kıçına tekene bağlayıp gönderecek bu Trabzon halkı ben inanıyorum.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an zaten gelemez,alanyaspor ile kritik maçlara çıkıyor
tabi tekke projesinin başlaması için en büyük 2 engel var, yada belirsizlik
1- erdo nun kovulup kovulmayacağı, yani haziran ayında seçim olup olmayacağı
2- alanyaspor un ligde kalıp kalmaması, ligde kalması gerekiyor, iyi futbol oynuyorlar ama forvetleri yok
erdo kovulup alanyasporda ligde kalırsa fatih tekke projesi harika şekilde başlayabilir
Avcı denen karaktersiz herif de Trabzon'un 'T' sini ağzına alamayacak hale gelecek.
Siz kimsiniz oğlum koskoca Trabzonspor'u cocuk oyuncağı gibi yönetemeye çalışıyorsunuz, ağır olun ağır.
Yakında biri çıkıp Allah'ın izniyle masaya yumruğu vuracaktır.
Sekiztaş maçı önemli bu konuda ama onlarda çok kötü en fazla 3 fark atabilirler bize, Rakibimiz şu an Ankaragucu felan olmalıydı 5-6 gol atabilirlerdi.
Fatih Tekke projesi inşallah hayata geçecektir.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 30.01.2024, 00:07.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Allah razı olsun kardeşimnİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat abi seni Cimer'e şikayet ettim. Haberin olsun senin de @Ertan 51 abi
Hadi ben neyse de Ertan abiden ne istedin
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
-
[/QUOTE]
Şu zeka problemi olan,milleti ahmak yerine koyan hocaya istersen 13 değil 23 eksiğin bile olsa karşıdaki rakipten üstün kadroya sahip olduğunu ve senin mecbur kalınca bile oynatmadığın asla da oynatmayacağın hele ki en önemli mevkilerden biri olan tandemlerini 17 yaşındaki iki bebenin savunduğu takıma karşı yenildiğini ve bunun kadro eksikliğiyle açıklanamayacağını bir tane yerel veya ulusal basın mensubu da söyleyemiyorsa onların da aldığı paralar haram olsun.
Futbolda gerçekleri manipüle etmek konusunda avcıdan daha iyisine hiç rastlamadım.Bu adam futbol değilde farklı bir iş yapıyor olsa eminim çok dayak yerdi.Tam bi simsar kafası var.En son Macellan tarafından düzenlendi; 30.01.2024, 00:14.
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum