Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 2 - 3 Kasımpaşa | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    elindeki Mendy gibi bir adamı bu hale getirebiliyorsan sen hoca değilsin. bugun sahaya baktığında dersin ki bu Mendy ne kadar berbat bir adamdır. bunu diyecek 1 aklı başında insan var mı? o da saldı çünkü baktı bu takımdan bi cacık olmayacak. 1 hata yaptı diye Mehmet Can a demediğini bırakmadı adam. o gün bugun Mehmet Can piyasada yok. haftalardır sürekli Eren in tarafından gol yiyoruz, ona bi laf dedi mi yok. kesti mi hayır. Eren in dokunulmazlığı nerden geliyor? adam o kadar tutarsız ki iyice şirazesi kaymış. Trabzonsporun tarihinde bunlar varmış da destek istiyormuş. en hafif tabiriyle terbiyesizliktir bu sözler.
    Eren kendi aldırdığı adam laf eder mi hiç, bir maç çıkıp arifi deneme cesareti yok adamda genç düşmanı herif.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• en kötü proje projesizlikten iyidir bence

ağaoğlunun fakir ajax projesi iyi kötü işledi, 30 milyon avro bonservis geliri sağlandı,maaş bütçesi 15 milyon avrolara çekildi, genç düşük maaşlı oyuncularla tecrübeli oyuncuların karışımı bir kadro mühendisliği yapıldı,iyi futbol oynandı,zirve yarışı verildi vs, bazı kötü kararlar o projenin hedefe daha erken varmasına engel oldu (ünal karamanın gönderilmesi,pandemi sezonu seyircisiz oynanması vs)

erdo nun bir projesi olmadığını zaten açıklamalarından anlıyoruz,bol maaş vererek ve gereksiz transferler yaparak bir başarı elde edeceğini sanıyor,kankası avcı ya güvenmesi en büyük yanlışlarından biridir, şampiyonluğu avcı nın değil vakayeme ve uğurcanın aldığını bilmiyor, tabi rakiplerinde misal bu sezonki gibi olmadığını biliyoruz

her zaman söylerim aga,şampiyonluk maçında nuri şahinli antalyaspor bizi ezdi futbol olarak,avcı nın takımını ezdi,uğurcan ve vakayeme ile gelen bir şampiyonluk idi
      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abdullah Avcı: Transferde bir hareketlilik yok. Trezeguet dönecek gibi gözüküyor. Buradan nasıl çıktık bilmiyorum, sakat var mı, bilmiyorum. Stoperim kalmadı, Mendy'yi çekmek zorundaydım. Başka alternatif yoktu. Transfer zor görünüyor ama gidenler olacak gibi duruyor.
        ((: Rezalet.Ne oldu şu ''nasıl aldılar'' denilecek olan adamlar.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Abdullah Avcı: Transferde bir hareketlilik yok. Trezeguet dönecek gibi gözüküyor. Buradan nasıl çıktık bilmiyorum, sakat var mı, bilmiyorum. Stoperim kalmadı, Mendy'yi çekmek zorundaydım. Başka alternatif yoktu. Transfer zor görünüyor ama gidenler olacak gibi duruyor.
          Fernandez sakatlandı mi da çıkarıp orta saha aldı onun yerine mendy'i çekti, Fernandez dikine oynuyor diye oyundan çıkardı ve üstünü çizdi bu kadar basit.

Fernandez'i devre arasında baya fırçalamış videolar var diyorlar, bu takımda asla dikine oynayamazsın inadından vazgeç ikinci yarı başında demiş.
          En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.01.2024, 23:56.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fernandez sakatlandı mi da çıkarıp orta saha aldı onun yerine mendy'i çekti, Fernandez dikine oynuyor diye oyundan çıkardı ve üstünü çizdi bu kadar basit.

Fernandez'i devre arasında baya fırçalamış videolar var diyorlar, bu takımda asla dikine oynayamazsın inadından vazgeç ikinci yarı başında demiş.
            Lan hakatten maç içinde de aha dikine oynuyor adamı çıkarır diyorduk
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Hoca tamamen kopmuş artık bir amaçları bir planları olmadığı da görülüyor hani bir plan olsa dersin ki böyle böyle yapacağız filan ama artık çok geç tamamen bir yönetim kaosu var.

Muşlu botokslu galericiden Trabzonspor yöneticisi olursa tabi böyle olur başkan ne yapıyor kulübü kendi çiftliği sanıyor heralde.
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Tekke gelmesin şu an bu takımın başına zaten.

Dediğin gibi bu başkan ile Avcı denen herifi bir an önce Trabzon sınırlarından def edip yi bir başkan ile sezon başı Fatih Tekkeyi takımın başına getirmeliyiz.
                şu an zaten gelemez,alanyaspor ile kritik maçlara çıkıyor

tabi tekke projesinin başlaması için en büyük 2 engel var, yada belirsizlik

1- erdo nun kovulup kovulmayacağı, yani haziran ayında seçim olup olmayacağı

2- alanyaspor un ligde kalıp kalmaması, ligde kalması gerekiyor, iyi futbol oynuyorlar ama forvetleri yok

erdo kovulup alanyasporda ligde kalırsa fatih tekke projesi harika şekilde başlayabilir
                TEKKEBALL

Yorum

Bu adam normal değil Narşist abi.

İlk fırça kayıp çıkaracağı adam buydu, öyle de yapmış zaten.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• şenol güneşten başka çare yok..

bu girdaptan yeni bir heyecan yeni bir rüzgar sayesinde çıkarız .. başka türlü çıkamayız.

kimse f. tekke vs demesin. gelirse 5 hafta dayanamaz. ve henüz başında olduğu kariyerini hiç eder. onun zamanı gelecek elbet. ama en az 4-5 sene sonra.. şu anda kim gelirse gelsin kenarda bir güneş baskısı oluşacak. o zaman en iyisi güneşin kendisinin gelmesi. kredisi bol zaten. dinamikleri biliyor. çakala kurda yem etmez takımı!!
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Murat abi seni Cimer'e şikayet ettim. Haberin olsun senin de [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] abi
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu an zaten gelemez,alanyaspor ile kritik maçlara çıkıyor

tabi tekke projesinin başlaması için en büyük 2 engel var, yada belirsizlik

1- erdo nun kovulup kovulmayacağı, yani haziran ayında seçim olup olmayacağı

2- alanyaspor un ligde kalıp kalmaması, ligde kalması gerekiyor, iyi futbol oynuyorlar ama forvetleri yok

erdo kovulup alanyasporda ligde kalırsa fatih tekke projesi harika şekilde başlayabilir
                        Erdo'yu kıçına tekene bağlayıp gönderecek bu Trabzon halkı ben inanıyorum.

Avcı denen karaktersiz herif de Trabzon'un 'T' sini ağzına alamayacak hale gelecek.

Siz kimsiniz oğlum koskoca Trabzonspor'u cocuk oyuncağı gibi yönetemeye çalışıyorsunuz, ağır olun ağır.

Yakında biri çıkıp Allah'ın izniyle masaya yumruğu vuracaktır.

Sekiztaş maçı önemli bu konuda ama onlarda çok kötü en fazla 3 fark atabilirler bize, Rakibimiz şu an Ankaragucu felan olmalıydı 5-6 gol atabilirlerdi.

Fatih Tekke projesi inşallah hayata geçecektir.
                        En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 30.01.2024, 00:07.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Murat abi seni Cimer'e şikayet ettim. Haberin olsun senin de @Ertan 51 abi
                          Allah razı olsun kardeşimn Hadi ben neyse de Ertan abiden ne istedin
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• [/QUOTE]

Şu zeka problemi olan,milleti ahmak yerine koyan hocaya istersen 13 değil 23 eksiğin bile olsa karşıdaki rakipten üstün kadroya sahip olduğunu ve senin mecbur kalınca bile oynatmadığın asla da oynatmayacağın hele ki en önemli mevkilerden biri olan tandemlerini 17 yaşındaki iki bebenin savunduğu takıma karşı yenildiğini ve bunun kadro eksikliğiyle açıklanamayacağını bir tane yerel veya ulusal basın mensubu da söyleyemiyorsa onların da aldığı paralar haram olsun.

Futbolda gerçekleri manipüle etmek konusunda avcıdan daha iyisine hiç rastlamadım.Bu adam futbol değilde farklı bir iş yapıyor olsa eminim çok dayak yerdi.Tam bi simsar kafası var.
                              En son Macellan tarafından düzenlendi; 30.01.2024, 00:14.

Yorum

• Allah aşkına şunu nasıl yiyoruz?
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X