avci yapar gene sovunu 1:0 aliriz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 22.Hafta | Çaykur Rizespor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Uc ihtimalli mac 1-0, 2-0, 3-0..sifir stres rahat olun ve arkaniza yaslanip hocamizin sovunu izleyin sadece..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
O kadar kötü ve aidiyet duygusundan uzak bir takımız ki gs nin ilk golünde yüzde yüz faul var bünyamin gezerde söylüyor itiraz eden kimse yok bunlardan ne bok olur ki.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Mevcut kadro son yılların en kötü Ts kadrosudur. Bizde ilk 11 oynayabilecek sadece 3 isim var uğurcan, mendy, visca; uğurcan formsuz, visca yaşlandı artık, mendy kafa dağınık bir var bir yok). geri kalanları anca zorlarsan bir kısmı belki yedek olur. Sadece Enis destan 2-3 yıl içinde iyibir potansiyele ulaşabilir.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar kötü ve aidiyet duygusundan uzak bir takımız ki gs nin ilk golünde yüzde yüz faul var bünyamin gezerde söylüyor itiraz eden kimse yok bunlardan ne bok olur ki.
Gsnin ilk attığı golde iki yerde itme var. aynen dediğniz gibi sıfır itiraz. hatta bizim zeka özürlü futbolcular faulü bile gösteremiyor. Yine musleranın fountasa girişi aşırı kontrolsüz, oradan bile penaltı çıkabilirdi. Ama o pozisyonda ne taraftar da ne futbolcularda sıfır tepki.
Bu kadar yeteneksiz, vurdumduymaz, futbol aklı zayıf, mücadele gücü düşük futbolcuları nasıl bulabildiler çok ilginç. Gerçi umut güneş tipi bir oyuncuya o paraları verene çok şaşmamak lazım.
Acilen futbolu bilen akil bir başkan bulunmalı. Yoksa gidişat aşırı kötü gözüküyor.
Mevcut kadro istanbulsporla beraber belki de ligin en kötü kadrosu. Ama maliyet olarak çok ciddi paralar harcandı bu kadroya.
Mevcut kadro en fazla 2.lig de şampiyonluğa oynayacak seviyede.
Yorum
-
bu bilgi ürküttüİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'nin BJK ve GS maçları haricinde içeride mağlubiyeti yok. Beraberlik iyi sonuç galibiyet sürpriz olur...
Yorum
-
-
tam futbolculara mesaj verme maçı ama yemez.
------------onuralp------------
oğuzhan---hüseyin---mendy-----arif
------bakiç------berat-----göktan----
visca----------enis------------abdurrahmanALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
hüseyin stoperde iyi oynadı.Sağ bek performansı rezalet.
visca,berat,biraz mendy ve biraz hüseyin hariç komple yokları oynadık.
uğurcan,fountas,bardhi,benkovic,baniya ve özellikle eren mide bulandırıcı bir performans gösterdi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum