Kurada genclerbirliginin çıkması biraz olsun moral verdi. Biz oynasaydık antalya veya antep deplasmanında elenirdik şimdi çeyrek finale kalırız en azından
Kurada genclerbirliginin çıkması biraz olsun moral verdi. Biz oynasaydık antalya veya antep deplasmanında elenirdik şimdi çeyrek finale kalırız en azından
G.Birliğini yabana atma. Gurbetçiler stadı doldurur da bu kadroya güvenim yok. Yine de Antalya ve G.Antep deplasmanlarına nazaran iyi kura diyebiliriz.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Bu maçta koşmayan mücadele etmeyen ve artist gibi rakip futbolcuya eskortluk yapar gibi yalandan koşan ne kadar futbolcu varsa hepsini falakaya yatırın, ayaklarını kırın.Trabzonspor'a yakışır futbol olmazsa mücadele olmazsa herkes takımda bedel ödesin...
Bu maçı kazanmak için 2 tane gerçekçi sebebimiz var. 3.lük ve 4.lük basamağını zorlayan rizeyle farkı açmak olası en kötü ihtimalle de farkı korumak.Diğer sebeb ise ilk yarıdaki maçın rövanşını almak.
Her ne kadar gs maçına üzülsek de geçmiş dünde kaldı.Artık bugünü yaşama vakti.
Bakasetasa ve larsene emekleri için teşekkürler yolları açık olsun.
Şimdi kaptanın dümene geçme vakti.Özellikle bu dönemde Uğurcan sahada lider bir görüntü vermeli.Buna ihtiyaç olacak.
Eksiklerimiz fazla özellikle hücuma dönük oyuncularımızın olmadığı bu dönemde daha kompakt bir oyunu tercih etmeliyiz.Afrika kupası bitince yine gücümüz yükselecektir.Ayrica bakasetas ve abdulkadirin yokluğunda orta sahaya lider bir oyuncu eklemek lazım.bardiyle falan yol almak zor olur.
Visca ve enis destan bu dönemde biraz daha ön plana çıkmaları lazım.
İyi motive olursak kazanabiliriz.Anadolu takımları her zaman basit hata yapmaya müsait takımlar.Ama öncelikle mücadele etmeli ve rakipten fazla koşmaliyiz.
Ben puan taplosuna hiç bakmıyorum Rize'yi düşme potasındadır diye düşünüyorum,
Adamların 32 puanı varmış beşinciymiş.
Bjk ile 3, bizle 5 puan fark varmış. Baya şaşırdım valla.
Ve baya havaya girmişler demek ki stadı şimdiden doldurmuşlar.
Biz eski Ts olsak bunların hiç bir önemi olmazdı,
Favori her türlü biz olur vurur geçerdik,
Ama biz eski Ts olmadığımuz için iş sıkıntı.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Rize orta sahasi agir basiyor bu macta.gerci bizim orta saha samsun pendik istanbulspora bile ezilmis ne konusuyorsak artik laf olsun torba dolsun iste..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum