Abi sen geçen sezonlarda maç izlemiyordun, iyi de gidiyorduk o aralar
Şampiyonluk sezonu bile doğru düzgün bakmıyordum maçlara. Uzun yıllardır da izlediğim ilk derbi heralde. İşi gücü bırakıp köşeme çekilince heralde yapacak işim kalmadı maç izlemeye başladım anasını satayım ya.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Şampiyonluk sezonu bile doğru düzgün bakmıyordum maçlara. Uzun yıllardır da izlediğim ilk derbi heralde. İşi gücü bırakıp köşeme çekilince heralde yapacak işim kalmadı maç izlemeye başladım anasını satayım ya.
Yav bırak Murat,
Vay şöyle oldu vay böyle oldu,
Anıl doğru söylüyor,
Bari Rize maçında sal şu takımı da alalım üç puanı.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Geçen haftada da değim gibi sahadaki üzerine Trabzonspor forması giymiş amatör futbolcular topluluğu ile hiçbir maçı kazanacağımıza inanmıyorum gs maçını izlemedim çünkü olacaklar ve yaşanacak rezillik arşikardı. Hani yorumlarda öyle bir hava varki sanki gs nin sağ beki mehmed sol beki eren orta sahası fountas bardi forveti eniste bizim forvetimiz zaha sağ bekimiz ş. Boeye sol bekimiz kaan ayhan orta sahamız Mertens yedeğimizde İcardi, Sanchez, dombele var .Herşeyi geçtim yahu koca Trabzonspor'da barış alper ayarında bile tek oyıncu yok bu nasıl bir yıkımdır utanmazlar. Ne bekliyordınuz siz ne olacaktı uğurcan denen ligin en kötü kalecisinnde tam gününde olmasıyla tarihi rezillik yaşandı net böyle olacağını biliyordum. Bu rize maçındanda da yüksek ihtimal yeniliriz beraberlik ve galibiyet bizden değil rakipten kaynaklı hatalardan olur. Trabzonspor'un bu kadar büyük bir kadro acziyetini düştüğünü hatırlamıyorum çok büyük bir rezillik bunun sorunlusu direk yönetimdir kocaTrabzonsporun düştüğü hale bak yazıklar olsun.Hoca konusu hiç umrumda değil avcı gitmiş kalmış fatih tekke gelmiş yabancı hoca gelmiş zerre umrumda değil bjk ye Santos geldi yahu adam Portekiz Millî şampiyon hoca ne oldu pendik gibi bir takımdan 4 yedi şu kadro düzeltilmediği yani def edilmediği sürece bu takımı takip etmeye hayal kurmaya felan gerek yok izlememek en iyisi . Bu takım Türkiye Kupası alamaz bu takım ilk 3 giremez girerse bizden değil rakiplerin kötülüğünden olur bu kadar net. Hamile leş futbolla bizi 4.yapmıştı omu yapmıştı sivasın son haftalardaki salacakla puan kayıplsrımı aynen şu kadronun bu ligdeki hakkı 10.luktur bir tık yukarısı değil ne kadar kötü ki diğer takımlar bizim reziller 3.futbolun haline bak.
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Bu maç ne gibi mesajlar planlıyor acaba hocamız? Mendy'nin yanına stopere kimi çeksem diye düşünüyordur şimdi. Shelvy'li, Verasanoviç'li Rize orta sahası hallaç pamuğu gibi atar bizi. Ağır bir hezimete daha hazır olun. Bizi bu hâle getiren adamı kurtarıcı diye yeniden getiren başkan da hocası ile birlikte en güzel locadan elinde viskisi ile izler maçı.
İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx анархія-мама
Yorum