Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 22.Hafta | Çaykur Rizespor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Buradan galibiyet bekleyen , neyse bir şey demeyeceğim demem o ki galibiyet çok zor beraberlik güzel olur ama bu Mucib hoca başımızda olduğu sürece hiçbir şey olmaz

Yorum

Avcı yüzünden maç izlemeyi özledim, bu maçı 3-1 falan kaybedersek kovulur mu?

Yorum

Pendikspor-Kasımpaşa maçını izledim.

2 nokta atışı transfer: Nayir ve Tham
        2 haftada 6 puan (Biri BJK'a)

Ertuğrul Doğan'a örnek olsun.
        Transfer böyle yapılır.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

Rakiplerimiz yine puan kaybetti. Şu maçı alabilsek BJK'nin altındaki takımlarla farkı epey, BJK ile de farkı 4 puan açmış olacağız.

Sorun takıma, Hoca'ya ve oyuna güvenimizin olmaması

Şu leş ligde 3.olamıyorsan yazıklar olsun

Kayseri bizi yendi. 6 maçtır yeniliyor. 3 puanı da silindi. 26'da kaldı. Beter olsunlar.
          Volkan Demirel bizi 2-0'dan gelip 3-2 yendi. O günden sonra maç kazanamıyor.
          Takımı loser yapanlar utansın.
          Futbol heyecanımızı bitirdiğiniz için sizleri alkışlıyorum Mr. Doğan ve Hunter
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hala maç başlığı açma heyecanı ve hevesi duyan arkadaşları takdir ediyorum.

35 küsur yıldır trabzonsporu takip eden biri olarak bu avcı denen arkadaş gidecekse yenilmemize hayır demem,zaten zulüm oldu bu sene artık belki gelecek senenin temellerini atarız yeni bir hocayla..
            Fatih Sultan TEKKE
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

yarın akşam hezimet var demedi demeyin. maç boyunca rize kalesine 3 tane isabetli şut atarsak galip gelmiş sayarım takımı. bu üçüncü maç ve takım sahaya eksik çıkıyor. sadece şu olay bile istifa sebebidir bana göre. transferler yetişseydi belki de bu üç maçı da kazanacaktık. böyle embesillerin yönettiği bir takımın başarılı olma ihtimali yok. bu maçın dönüşünde içerde kasımpaşa maçı daha zor. çok kolay gol atan bir takımla oynacağız.
              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 24.01.2024, 23:51.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İnşallah rizeden de yarın 5 gol yemeyiz.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

İnşallah Rize'yi yener, puan farkını açarız. Avrupa'ya gitmeye ihtiyacımız var.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sakatı, cezalısı, Afrikalısı, satılanı derken nası bi kadro çıkacağız acaba.
                    Ben bi taslak oluşturutum, siz eksiği yanlışı düzeltin canlar.

------------------Uğurcan-------------

M.can-----Baniya-----Benkoviç-----Eren

---------------Berat-------Mendi----------------

----Visca--------Bardi------Fountas-------

-----------------------Enis-------------------------

Bumudur
                    Buysa Antalya ve gs maçlarını düşününce bu kadro Rize'ye dikilebilir mi.

Ne olursa olsun, ne kadar eksik olursak olalım bu kadro Rize den de Antalyadan da kötü değil,
                    Kötü olan oyun anlayışımız ve oyuncularımızın sahada kız gibi olmaları.
                    Eğer yürekten oynasınlar 2 farklı galibiyet diyorum ben.
                    Yok son iki maçtaki ruh hali ile oynanırsa gs maçı gibi bir skor şaşırtmasın bizi.
                    Evet yine bu (:
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Mehmet, baniya, benkoviç, eren, bardi, funtas, enis bunlar kesinlikle vasat ve vasat altı adamlar yani bizim ligde çoğu takımda oynatmazlar bunları kadro kalitesi anlamında yok şundan iyi kadro bundan iyi kadro diyecek bir kadro yok.

Bu kadroyu kuran kişi veya kişilere özel plaket verilmeli tam bir çöp yığını ya yarınki maç kadro anlamında denk bir maç olmayacak o kesin de bakalım bir umut bekliyoruz işte galip geliriz belki.

Forvetleri Gaich arjantin milli koy bizim takıma banko oynar

orta sahada shelvey, verasenoviç, azubuike iyi isimler, kanatta zeqri bizim funtas’tan çok daha iyi adam, sağ tarafta vişça daha kaliteli, kaleci olarak gökhan daha formda bile olabilir. Savunma anlamında eşit olabiliriz belki onda da stoperdeki 53 no iyi uşak bizimkilerden her türlü iyi yani.

Düştüğümüz durum bu maalesef kadromuz rize’nin kadrodan net kötü. Mendy, Vişça ancak fark yaratabilir mendy de pahalı transfer diye böyle söylüyorum form olarak o mithat var mesela ilk maç bizi yemişti resmen onla da kıyaslamak istemiyorjm şık olmaz diye adam 5m euro verilip alınmış sonuçta ama durumumuz berbat.
                      En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 25.01.2024, 01:52.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Trabzonspor'un Bosna-Hersekli oyuncusu Edin Visca, pazar akşamı itibarıyla lig tarihinde en çok asist yapan futbolcu unvanını kazandı. Visca, bu başarısıyla, daha önce Fenerbahçe forması giyen efsanevi Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın rekorunu kırdı.

Antalya 33 yaptı.

Rize'yi yenip arayı açmak lazım.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah rizeden de yarın 5 gol yemeyiz.
                          Yok Enes. O kadar uzun boylu değil.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

Yine rezil bir futbol izleyeceğiz akşama...Hezimet olduğunda gitse avcı ve başkan tarihi hezimet yaşayalım diyeceğimde gitmiyor işte....

Yorum

Rizespor lig tarihinin en kolay galibiyetini alır diye düşünüyorum. Adamlar yabancı transferi nasıl yapılırın dersini verdi bu sene. Skor tahminim 4/0.

Yorum

Takım bir reaksiyon gösterecektir bu kadar fark yeriz yazanlar varken kazanırız diyorum. Güzel futbol beklentim yok ama maçı alırız
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X