Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor 1 - 5 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kupada G.Birliği çıkmış. Maç Ankara'da

G.Birliği favori

Sabahtan beri şikebahçelilerin bizi yendiniz, GS'ye gelince önüne geleni içeri aldınız laflarından bunaldım.

Utanın ey ED ve AA
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• uzun süre sonra forumda yazı yazııyorum.

Uğurcan son 2 senedir sıradan bir kaleciden bile daha kötü bir performans sergilemektedir.

Takımda esas sorun kesinlikle Uğurcan, bir an önce kadro dışı bırakılmalı ve satılmalıdır. Edin VİSCA kaptan yapılmalıdır.

Yeni sezonda normal bir kaleci bile bizi potada tutar.
      şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribünlerdeki tepkisizliğe niye şaşırıyorsunuz ? Kim verecek tepkiyi?Bu insanların çoğu neye tepki veriyorlar da buna verecekler.Biat ve itaat kültürü toplumun geneli için birçok konuda temel anlayış olmuş.Tribün niye farklı olsun ki. Kendisine uygun görülen her şeye tamam diyen ya da bunun zorunda olan insanlar tribünde de bir tepki vermez,çok normal.Takım 5'te yese 10'da yese çitler çekirdeğini,evine gider.

"Uslu vatandaş, uyumlu tribün"

Bence güzel slogan.
        2010-2011 davasına sahip çıkmayan biatçı şehrin çekirdekçi topluluğu mu tepki koyacak?

2000 GS taraftarı 35.000 kişiyi bastırdı.
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uzun süre sonra forumda yazı yazııyorum.

Uğurcan son 2 senedir sıradan bir kaleciden bile daha kötü bir performans sergilemektedir.

Takımda esas sorun kesinlikle Uğurcan, bir an önce kadro dışı bırakılmalı ve satılmalıdır. Edin VİSCA kaptan yapılmalıdır.

Şampiyonluk sezonundan sonra Çakır adeta uçuruma yuvarlanan taş gibi düşmeye devam ediyor.

Onuralp Çevikkan yeterli
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Uğurcan'ın da Abdülkadir'in de bu sezon olmaması gerekiyordu zaten. Neden bazı şeyleri ısrarla zorluyorlar anlamıyorum. Yönetme kapasitesi olmayanların kulüp işlerine bulaşmaması gerekiyor.

Yorum

• Uğurcan konusuna katılıyorum,her geçen gün daha da kötüye gidiyor ve gitmeye devam edecek.Ömür gibi onun da bu sezon gönderilmesi lazım,fazla bile kaldılar gidip anlasınlar hanyayı konyayı.

Önümüzdeki sezon sahada yerli olması şartı yok.Yabancı kaleci için şartlar oluştu.
              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Ayrıca tribünlerdeki tepkisizlik vs. vs. deyip duruyorsunuz da, istifa veya yuhlayanları tehdit ediyorlarmış dün twitter'da sürekli bu muhabbet dönüyor.

Yorum

Dün ki yenilen goller özelinde ben hatalı olduğu bir golü göremedim.

Sezonun başındaki performans için konuşacak olursak kesinlikle haklısınız.

Ayrıca Visca ' nın bir önceki maç haricinde hangi maçtaki performansı iyidi de , Visca'yı kaptanlığa layık gördünüz anlayamadım .

Yorum

Sonuna kadar doğru berbat bir kaleci berbatttt.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Uğurcan konusu bir sorun değil tarihten çıkarılmayan derstir.

Kayseri kupa maçında Uğurcan Trabzonspor'a veda etti. Ama bizim camianın büyük bir kısmı, oyuncu satmayı gurur meselesi haline getirdi. Başkan ve yönetimi de korktu.

Çocuk bir buçuk yıldır bedemen burada, kafaca yok. Menajeri de abisi miymiş, Sefer yazmıştı galiba. O da profesyonel değil.

Yani bugün sorun diye görülen şey, kötü yönetilen süreçte kaçan bir fırsattı. Bir buçuk sene önce Altay'la yarıştırdığımız adam Uğurcan. O United'da. Bizimki burada küfür yiyor.

Onur da (Sakatlıkları saymazsak) öyle olmadı mı? Ahmercan Ajax'a gitmeseydi, Hüseyin yerine ona çöp denecekti.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• nereden nereye..
                        İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

benim dediğim olay tam olarak buydu. gerçi eski tribüncülerden kim kaldı ki. şuan ki taraftar grupları çoluk çocuk bunlara para ver her maça seninle gelir.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğurcan konusuna katılıyorum,her geçen gün daha da kötüye gidiyor ve gitmeye devam edecek.Ömür gibi onun da bu sezon gönderilmesi lazım,fazla bile kaldılar gidip anlasınlar hanyayı konyayı.

Önümüzdeki sezon sahada yerli olması şartı yok.Yabancı kaleci için şartlar oluştu.
                          Ben orda istifa diyip yuhalayayım da gelsin bir delikanlı beni tehdit etsin de maçasını göreyim. Buldular küçücük liseli çocukları tehdit ediyorlar.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• 3.ve 4.golleri Trabzonspor ve Milli Takım kalecisinin çıkarması lazım,2.golde de tek kol uzansa sağ elinin parmaklarıyla çıkaracak o topu iki koluyla içe doğru garip bir kapanma yapıyor.Şampiyonluk sezonundaki Uğurcan bu 3 topu da çıkarırdı,takımı maçta tutardı,şampiyonlukta onun performansı çok belirleyici oldu.Ondan sonra kontağı kapattı,ligin vasat kalecilerinden birisine döndü.
                              En son Larking tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 16:21.
                              DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• sen başakşehir stadına bile giremezken, adamlar tribün şehir havalimanı fark etmez cirit atmış kimsenin de sesi çıkmamış

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Yükleniyor...
                                X