Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor 1 - 5 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor 1 - 5 Galatasaray | Maç Sonucu

hadi bakalım

Maça kadar en az 2 transfer yetişmediyse çok net bir mağlubiyet bekliyorum. Galatasaray tam kadro olur icardi'yi falan oynatacaklar. Rakip sivas'ta puan kaybetti üst üste puan kayıpları yapmamak adına galibiyet için trabzon'a geliyor. Şu maça tam kadro çıkamadık ya ona yanarım.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Çok kötü zamana denk geldi.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Bu gs kadar bal küpü takım yoktur bu ligde ne zaman dar rotasyon kadro olduğumuzda karşımıza çıkıyor hep yine aynı
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

Afrika kupasından dönen olmayacağına göre a. Kadir'in sakatlık küskünlüğü geçmeyeceğine göre bakasetasında bizle işi bittiğine göre aynı kadro çıkar ağır bir mağlubiyet olur şahsen seyretmeyeceğim.
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Kupa maçında "eldeki" as kadroyla çıkarsak adım atamayız, 30. dakikada kesilir bu takım.

Yorum

Tff o kadar rezil bir takvim hazırlamış ki!!!
              İngiltere de adamlar afrika kupasının olduğu haftalarda maçları aralıklı oynatarak takımların eksikliğini en aza indirgemeye çalışırken, biz de hafta içine de maç koyarak en ağır takvim hazırlandı.

Sonra da marka değeri.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tff o kadar rezil bir takvim hazırlamış ki!!!
                İngiltere de adamlar afrika kupasının olduğu haftalarda maçları aralıklı oynatarak takımların eksikliğini en aza indirgemeye çalışırken, biz de hafta içine de maç koyarak en ağır takvim hazırlandı.

Sonra da marka değeri.
                Büyükekşi denilen müptezelin Faruk Koca olayında istifa etmesi gerekiyordu. Hadi orada etmedin. İstanbulspor'un Of'lu başkanının takımı TS maçında sahadan çekmesi sonrası ben bu işi beceremedim, benim hatam deyip istifa etmeliydin.
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

Tabelanın üst tarafındaki takımlarla oynayacağımız maçlar bitene kadar kısa süreliğine Bjelica'yı getirsinler de Abdullah hocamın puan ortalaması düşmesin. Ligin dibindeki takımlarla oynayacağımız maçlar başlayınca Abdullah hocam "yeni gelmedim, geri geldim" diyerekten geri gelsin, puan ortalaması kassın.

Bu yöntemi daha önce denemişliğimiz var; tam olarak 1,7 milyon Euro'ya mal olmuştu. Sudan ucuz valla. Trabzonspor'un parası Abdullah hocamın puan ortalamasına feda olsun.

Yorum

Uzun bir surenin ardindan cezamiz olmamasina ragmen bir derby mac da tribunleimiz bos kalabilir asil rezillik burda.bu iskenceyi izlemeye gidecek 30 bin kisi bulabilrimiyiz bakalim.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

yalnız şuan galatasaray maçını izliyorum çok kötü oynuyorlar. icardi okan buruğu hoca yapmış resmen.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

gs bitik durumda en az bizim kadar kötü.Yine kazandılar ama haftalardır sallanıyorlar.İyi bir İcardi onların herşeyiymiş.

Antalya maçındaki eksiklerden sadece Onuachu'nun bu maçta olmasını isterdim.O zaman şansımız olurdu.Her ne kadar gs kötü olsa da mevcut iki kadroyu kıyaslarsak maçın favorisi onlar.Antalya maçındaki görüntü büyük bir maçı kaldıramaz.Belki büyük maç diye oyuncuların motivasyonu daha yüksek olabilir ama çeşitli nedenlerden dolayı maça,özellikle de hücuma etki edebilecek çok oyuncu eksik.Bir Visca,biraz Fountas top alırsa da biraz Enis Destan.İşimiz kolay değil.
                        En son Larking tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 22:22.
                        DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

Onuachu olsaydı yine skor yapabilir derdim ama önümüzdeki hafta Galatasaray maçına skor yapabilen 1 tane oyuncuyla çıkacağız o da Visca. Zor maç Galatasaray şampiyonluğa oynuyor zor da olsa 0-1 ,0-2 kazanır.

Yorum

Okan 1-1 ken son 15 dakika oyuna genç adam alıyor biz 1-1 ken 90+6 da genç forvet alıyor biz 3. lüğe oynuyoruz, gs şampiyonluğa anlatacaklarım bu kadar
                            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okan 1-1 ken son 15 dakika oyuna genç adam alıyor biz 1-1 ken 90+6 da genç forvet alıyor biz 3. lüğe oynuyoruz, gs şampiyonluğa anlatacaklarım bu kadar
                              Icardi olmasa şampiyon olamazdı ama

Yorum

Yükleniyor...
                              X