Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor 1 - 5 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzon şehir olarak bitmiştir. fenerbahçe düşmanlığı yapmaktan başka bir işe yaramayan beyni yıkanmış insanlarla doludur. utanmasalar galatasaray ve beşiktaş'ı kardeş takım ilan edecekler. geçen sene beşiktaş maçında maraton tribününde beşiktaş formalı vardı, dün akşam galatasaraylılar elini kolunu sallayarak trabzon'da gezip tribüne giriyor. hayırdır aga burası yol geçen hanı mı. biz böyle mi savaştık büyük takım olduk. burası trabzon aga. sen git bir napoli'de juventus, roma, lazio formasıyla gez bakalım ne yapıyorlar. eski barbar dayak atan, olay çıkaran trabzon tribünleri geri gelmeli. boş romantizm kasmaya gerek yok. burası diğer şehirlere benzememeli.
    Bu senin söylediğin kendine güveni olmayan,korkak ve büyüklüğün tarifini anlamamış bir kafa yapısının ürünü,bizim büyüklüğümüz şehrimizde başka formalar ile gezen insanları tartaklayarak olacaksa olmasın öyle büyüklük,bu kadar kendine güvensiz olarak zaten büyük olamazsın.

Büyüklük rakibinin ve taraftarının sana saygı duymasıdır,bu da onlara sahip olduğun büyüklüğü hissetirmekle olur ve burası Trabzon şehri,bu şehrin değerlerine ve hassasiyetlerine saygı duyduğum için şehirde formamla gezmemem gerek dedirtmektir.
    Korku ile bir yere varamazsın.
    şampiyon olduğumuz yıl Altay ile yaptığımız ve gayr-i resmi 100.000 kişinin olduğu Atatürk Olimpiyat stadyumunda üzerinde fb,gs,bjk ve diğer takımların olduğu onlarca insan vardı ve kimse bir şey demedi,çünkü onlar orada Trabzonspor'a ve taraftarına olan saygılarını göstermek için bu yolu seçmişlerdi.

Anlamsız komplekslere gerek yok,bizler medeni insanlarız ve her ne olursa olsun bir spor olayında vandalizmin yeri yok,hayatımızın tek gayesi de sportif başarılar değil,bunlar insanların sosyalleşmesi ve toplumsal olarak medeni dünyanın parçası olması için yapılan faaliyetler.
    Büyüklük de en zor şartlarda bile insani olanı yapmaktan geçiyor,senin yaşın gereği heyecanın ile bu tür bir tavır aldığını düşünüyorum,olgunlaştıkça benim haklı olduğumu anlayacaksın.
    • Memento mori

Yorum

• Yine söylüyorum bizim içimizdeki gs sempatizanlığı bitmeden hiç bir yol olmaz bizden, fbden 5 yesek neler olurdu neler.. Ama konu gs olunca herkes suspus çok merak ediyorum her zaman arkamızdan oyuncularımızı ayartan bu kulübe sempati bekleyenleri yazıklar olsun.. Trabzonda bi anket yap fb gs arasında yüzde 90 üzeri gs çıkar, bence fb düşmanlığını yapıyorsa da göstere göstere yapıyor, bunlar sürekli ahlak bekçiliğine bürünüp arkadan kuyu kazıyorlar ama gel de bizim çok bilmiş taraftarımıza anlat.. 5 yiyorsa tribünler laylaylom yazıklar olsun ..
      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu senin söylediğin kendine güveni olmayan,korkak ve büyüklüğün tarifini anlamamış bir kafa yapısının ürünü,bizim büyüklüğümüz şehrimizde başka formalar ile gezen insanları tartaklayarak olacaksa olmasın öyle büyüklük,bu kadar kendine güvensiz olarak zaten büyük olamazsın.

Büyüklük rakibinin ve taraftarının sana saygı duymasıdır,bu da onlara sahip olduğun büyüklüğü hissetirmekle olur ve burası Trabzon şehri,bu şehrin değerlerine ve hassasiyetlerine saygı duyduğum için şehirde formamla gezmemem gerek dedirtmektir.
        Korku ile bir yere varamazsın.
        şampiyon olduğumuz yıl Altay ile yaptığımız ve gayr-i resmi 100.000 kişinin olduğu Atatürk Olimpiyat stadyumunda üzerinde fb,gs,bjk ve diğer takımların olduğu onlarca insan vardı ve kimse bir şey demedi,çünkü onlar orada Trabzonspor'a ve taraftarına olan saygılarını göstermek için bu yolu seçmişlerdi.

Anlamsız komplekslere gerek yok,bizler medeni insanlarız ve her ne olursa olsun bir spor olayında vandalizmin yeri yok,hayatımızın tek gayesi de sportif başarılar değil,bunlar insanların sosyalleşmesi ve toplumsal olarak medeni dünyanın parçası olması için yapılan faaliyetler.
        Büyüklük de en zor şartlarda bile insani olanı yapmaktan geçiyor,senin yaşın gereği heyecanın ile bu tür bir tavır aldığını düşünüyorum,olgunlaştıkça benim haklı olduğumu anlayacaksın.
        ne saygısı hocam burasu türkiye. senin bu anlattıkların danimarka, norveç, isveç'te falan olur ancak. bu 3 istanbul takımının anadolu takımlarına neler yaptıklarını bilmiyor muyuz. sırf şampiyonluk uğruna her yolu kendilerine mubah gören bir kitle var karşında. sen böyle dersen yarın bir gün bunlar şehir merkezinde şampiyonluk kutladıklarında ne yapacaksın mesela.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yine söylüyorum bizim içimizdeki gs sempatizanlığı bitmeden hiç bir yol olmaz bizden, fbden 5 yesek neler olurdu neler.. Ama konu gs olunca herkes suspus çok merak ediyorum her zaman arkamızdan oyuncularımızı ayartan bu kulübe sempati bekleyenleri yazıklar olsun.. Trabzonda bi anket yap fb gs arasında yüzde 90 üzeri gs çıkar, bence fb düşmanlığını yapıyorsa da göstere göstere yapıyor, bunlar sürekli ahlak bekçiliğine bürünüp arkadan kuyu kazıyorlar ama gel de bizim çok bilmiş taraftarımıza anlat.. 5 yiyorsa tribünler laylaylom yazıklar olsun ..
          helal olsun sonunda gerçekleri gören bir kişi daha çıkmış. bizim fenerbahçe olan rekabetimiz eskiye dayanır. sonuçta sürekli fenerbahçe ile yarışmışız böyle denk gelmiş. ama bu galatasaray ve beşiktaş'a yalakalık yapacağımız anlamına gelmez. galatasaray ve beşiktaş yalakası sözde trabzonsporlu gezenler bu camiayı sıradan bir anadolu takımı konumuna düşürüyor. son yıllarda hakem hatalarıyla kaç maç kaybettik galatasaraya. bu kadar cahil idiot bir toplum olamaz.

Yorum

• Dün birisi, "Pepe, Onuachu skoru görünce ne hissetmişlerdir acaba?" demişti.

Pepe, Zaha'nın paylaşımını beğenmiş.

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine söylüyorum bizim içimizdeki gs sempatizanlığı bitmeden hiç bir yol olmaz bizden, fbden 5 yesek neler olurdu neler.. Ama konu gs olunca herkes suspus çok merak ediyorum her zaman arkamızdan oyuncularımızı ayartan bu kulübe sempati bekleyenleri yazıklar olsun.. Trabzonda bi anket yap fb gs arasında yüzde 90 üzeri gs çıkar, bence fb düşmanlığını yapıyorsa da göstere göstere yapıyor, bunlar sürekli ahlak bekçiliğine bürünüp arkadan kuyu kazıyorlar ama gel de bizim çok bilmiş taraftarımıza anlat.. 5 yiyorsa tribünler laylaylom yazıklar olsun ..
              Bu nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün değil,sahamızda hem de rakip takımın başkanı Ali Şen'in onlarca tahrikine rağmen,1-0 öne geçtiğimiz maçtan sonra Fenerbahçe takımını alkışlayarak gönderdik 1996 yılının kara gecesinde,ne oldu büyüklüğümüzden bir şey mi kaybettik,içinizde bazı kompleksler oluşmuş bence,kimse kime ne sempatisi duyacak,Fenerbahçe ile daha fazla rekabete girdiğin için onlarla daha gerilimli bir durum var,o kadar.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne saygısı hocam burasu türkiye. senin bu anlattıkların danimarka, norveç, isveç'te falan olur ancak. bu 3 istanbul takımının anadolu takımlarına neler yaptıklarını bilmiyor muyuz. sırf şampiyonluk uğruna her yolu kendilerine mubah gören bir kitle var karşında. sen böyle dersen yarın bir gün bunlar şehir merkezinde şampiyonluk kutladıklarında ne yapacaksın mesela.
              Bizim öğretmenimiz onlar mı Doğukan,rahmetli bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'in çok güzel ve her insana düstur olması gereken bir sözü var,'yenildiğinde değil,düşmana benzediğinde kaybedersin.

Biz bize yakışanı yapacağız,her şeye rağmen,en öfkeli ve kızgın olduğumuz anda bile bize yakışanı yapacağız.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün birisi, "Pepe, Onuachu skoru görünce ne hissetmişlerdir acaba?" demişti.

Pepe, Zaha'nın paylaşımını beğenmiş.
                Sezon sonu g saraya giderse şaşırmam ... Adamlarla imzalanan sözleşme saçma sapan , neresinden tutarsan tut beceriksiz bir kontrat .

Bunu adamlar gelirken de söyledim , hala da söylüyorum.

İsterse onauchu 30 gol atsın , pepe 30 asist yapsın yine de paralarını çıkaramıyorlar .

Böyle kontrat mı olur ?

Adamların performanslarını yükselt ondan sonra istedikleri yere gitsinler .

Sonra millet bize , alt yapı takımı muamelesi yapınca biz burada bir birimizi yiyoruz .

g saray sene sonu olmuş onauchu ' yu kadroya katsa kim ne diyebilecek ?

Aptal saptal işler .

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu nasıl bir bakış açısı anlamak mümkün değil,sahamızda hem de rakip takımın başkanı Ali Şen'in onlarca tahrikine rağmen,1-0 öne geçtiğimiz maçtan sonra Fenerbahçe takımını alkışlayarak gönderdik 1996 yılının kara gecesinde,ne oldu büyüklüğümüzden bir şey mi kaybettik,içinizde bazı kompleksler oluşmuş bence,kimse kime ne sempatisi duyacak,Fenerbahçe ile daha fazla rekabete girdiğin için onlarla daha gerilimli bir durum var,o kadar.

Bizim öğretmenimiz onlar mı Doğukan,rahmetli bilge Kral Aliya İzzetbegoviç'in çok güzel ve her insana düstur olması gereken bir sözü var,'yenildiğinde değil,düşmana benzediğinde kaybedersin.

Biz bize yakışanı yapacağız,her şeye rağmen,en öfkeli ve kızgın olduğumuz anda bile bize yakışanı yapacağız.
                  hiç bir trabzonspor istanbul takımına sempati beslemez. normalde böyle olmalı. biz şampiyon olamıyorsak kim olursa olsun. şehir bir an önce kendine gelmeli. hazırlık maçını bile izlemek için sabırsızlananlar insanlar şimdi stada gitmiyor. burası başakşehir değil. önce avcıya yol vermek lazım.

Yorum

• burada ve sosyal mecralardaki bazi renkdaslarin gs sempatizanligi mide bulandiriyor.butun taraftarligi fb dusmanligi uzerine kuran adam bana gore trabzonspor'lu degildir.istanbul takimlarinin ozellikle de gs ve fb'nin birbirinden tek farki cirtlak renkleridir.zihniyet ayni zihniyettir.gs'in fb'den asagi kalir yani kesinlikle yok ama maalesef sike surecini kullanarak gs sempatizanligi olusturulmaya calisildi ve kismen basarili olundu.bunda emegi gecen herkesin yolunu silkeleyeyim.

trabzonspor'un olmadigi bir yarista kimin sampiyon olacagini zerre merak etmiyorum,ilgilenmiyorum.ligden kimlerin dusecegi daha merak uyandirici.bize yakisan cikip son gucumuzle savasmakti ama dun aksam bazi topcularimizinda bir kisim capsiz taraftarimizla ayni cizgide oldugunu gordum..

ben avci'yi gece gunduz elestirenlerdenim ama ozellikle dun aksam bazi oyuncularimizin(ugurcan,berat basta olmak uzere) ultra gevsek gayri ahlaki tavirlarini gozardi edemem.o sekilde oynarsan istersen hatalarinda art niyet olmasin ne fayda?millet konusur.
                    kuslarin yerinde olsam mac sonrasi yaptiklari elestirilerinin aynisini veya fazlasini yapardim. avci'nin ucube futbolunu ve sayko derecesindeki takintilarini bilmedikleri icin onlar hocayada salliyorlar ama durum bundan ibaret.futbolcular bariz sekilde mac seciyor.buyuk bir nester vurulmasi gerekiyordu ama 5 atan fb olmadigi icin herkes genis genis takiliyor.boyle genis takilanlarin yolunu ayri silkeleyeyim.belli ki skor bizim zorumuza gittigi kadar bunlarin zoruna gitmemis.

Yorum

• Dünki rezillikten sonra bi istifa dahi çıkmadı.
                      Çıkmasını geçtim, taraftar en küçük bi tepki koymadı, koyamadı.
                      Şampiyonluktan sonra sanki o eski ruhu kaybettik.
                      Normalde yıkılıyor olmalıydı heryer. Evinde ezeli rakibinden 5 yemişsin.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Şu takım için şurada birbirinizi birşeylere ikna etmeye çalışmayın bence. Maç bitiminde üzülen bir tane futbolcu gördünüz mü, teknik ekipten birini veya yönetimden birini veya yöneticiyi gördünüz mü? Stada gidenlerin çoğunun tasması taraftar gruplarının dolayısıyla da başkanın elinde, onlar da üzülmedi, ki maç 1/4 iken eğleneni gördüm ekranda.

Bu takım, bu camia ve Trabzon şehri herşeyini kaybetmiş malesef.

Yorum

• Tribünlerdeki tepkisizliğe niye şaşırıyorsunuz ? Kim verecek tepkiyi?Bu insanların çoğu neye tepki veriyorlar da buna verecekler.Biat ve itaat kültürü toplumun geneli için birçok konuda temel anlayış olmuş.Tribün niye farklı olsun ki. Kendisine uygun görülen her şeye tamam diyen ya da bunun zorunda olan insanlar tribünde de bir tepki vermez,çok normal.Takım 5'te yese 10'da yese çitler çekirdeğini,evine gider.

"Uslu vatandaş, uyumlu tribün"

Bence güzel slogan.
                          En son Larking tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 14:00.
                          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

benim dediğim olay tam olarak buydu. gerçi eski tribüncülerden kim kaldı ki. şuan ki taraftar grupları çoluk çocuk bunlara para ver her maça seninle gelir.
                            Hey gidi günler. Staddaydım o gün.
                            En unutamadığım ise maç boyu atlayıp zıplayıp dalga geçen bjk taraftarının olaylar başlayınca mum gibi kalmasıydı. Sonradan görüntülerde izlemiştim, y. demirören taraftarın yanına gitmişti, başkanım bizi kurtarın diye yalvarıyorlardı.
                            There is no spoon...

Yorum

• Adam yediğimiz golü beğenmiş.

Yorum

Adam yediğimiz golü beğenmiş.
                                Utanmaz karaktersiz herif. Giyme o formayı bir daha

Afrika kupası nedeniyle bir daha Afrika'dan oyuncu almazsınız belki

Bu da size kapak olsun.
                                En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 14:21.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X