Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor 1 - 5 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eksikleri falan bir kenara bırakıp dün ki maç ile ilgili anlayamadığım kısımları söylemeden geçemeyeceğim .

Öncelikle takımın hücum futbolu oynadığı söylenen dakikalarda organize atak yaptık da ben mi göremedim ? Yoksa ceza sahasına bindirmeler yapmadan savruk şekilde orta açmayı , ceza sahası içerisinde 2 3 oyuncu bulunmasını atak futbolu olarak mı değerlendiriyoruz ?

Mesela yediğimiz ilk golde , defans tamamıyla yerleşik değil miydi ? ( Benkovic önde topa basmıştı o hariç ) . Bizim sahada neredeyse 8 oyuncuyla bulunuyorduk .

2. Golü yemeden önce , golü yersek Bakasetası oyuna alır demiştim. Hoca beni yanıltmadı . Yahu bakasetasın oynadığı oyunu sevmem ancak , bu adam yedek kulübesinde olan ve elinde tecrübeli olarak değerlendirebileceğin yegane insan. Oyuna alman için gol yemen mi gerekirdi ?

Ayrıca Benkovic ' in sahadan alınmasına da anlam veremedim . Bu değişiklikle biz tam olarak neyi yapmayı amaçladık ?

Sahada bulunduğu süre boyunca kendisini fazla göremediğim Bardhi ' ye o sürelere kadar nasıl sabrettik ?

Mendy ' nin performansı , Barış özbek performansına kadar nasıl düştü ? Geldiği zaman ayağı kırılma pahasına toplara ayağını sokan adam , neden dün ki maçta ayağını neredeyse hiç bir topa uzatmadı ?

Takımda bulunan oyuncuların hiç bir tanesi oynanan oyundan ve muhtemelen kondisyon durumlarından memnun değil . Sahadaki isimlerin yüzlerine baktığınızda bunu görebiliyorsunuz . Umarım takım toparlanır.

Basın toplantısında hoca'nın yapmış olduğu açıklamaları da talihsizlik olarak değerlendiriyorum Zira her maçtan sonra aynı şeyi söyleyeceksen artık gelişmen gerekiyor derler .

Bu arada , taraftarın tribünde sesinin çıkmamasını da anlayamıyorum . Tamam takım seni oynadığı futbolla ateşleyemiyor da , senin takımı bir şekilde ateşlemen lazım. Stada gelip orda sessiz sakin sinema izler gibi oturmanın ve kuru kalabalık yapmanın bir manası yok .
    En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 09:17.

Yorum

• Ya milletin 1 tane Fredi olmasın folloş oluyorlar.

Bu takımda oyuncu yok oyuncu alooooo.

Hacıosmanoğlu kötü yönetti ama o dönem öyle hak ediyordu Türk futbolu. Ona hak veririm.
      Muharrem Usta vizyon dedi tutmadı tamam.
      Ama Ertuğrul Doğan Şampiyon takımı 2.Lig takımına çevirdi ya.

Uyanın arkadaş artık.
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Gecemiz gündüzümüz size odaklı ulan, yatıyoruz siz kalkıyoruz siz... Ne yaptığınızı sanıyorsunuz, kim veriyor size o forma sırtınızdayken gevşek gevşek sahada gezinme özgürlüğünü!
        Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Evet biraz daha zorlarsak
          Dünkü rezalet için
          Abdullah avcınin taraftarin istegini dikkate almasi sonucu oldu diyecegiz

Yorum

• Bu haftaya dair bir gazete manşeti atsak şöyle olurdu.Karadeniz takımları gsye çalıştı.samsunun fbden puan alması ve bizim farklı yenilgi, gsyi haftanın en kârli takımı yaptı.

Maça gelirsek maçtan önce de favori gs idi.Favori olanda kazandı.Fakat farklı yenilgi kabul edilemez.O soğukta stada gelen binlerce insana ayıp ettiniz.Hiç şık olmadı.

Sahaya çıkan kadro da bakasetas yerine bardhi olunca benim enerjim de dibe indi.Çünkü gs yi yenmek için en azından 2 tane A kalite oyuncunun sahada olması lazımdı.fountas,bardhi,enis ile skor üretmek çok zordu.Nitekim topu ne zaman 3.bölgeye getirsek heyecanlanmadım bile.

İki takım arasında kalite farkı vardı.gs de 7,8 tane A kalite oyuncu varken Bizde sadece 1 tane A kalite Visca vardı.O da numunelik olarak sahada duruyordu.

Bu arada hücum oyuncularını eleştirirken yanlış anlaşılmasın enis destan yapabileceğini yaptı.Performansi da kötü sayılmaz.Genç bir oyuncu için elinden geleni yaptı.Asıl fark yaratması gereken onun çevresindeki milli oyunculardı ama beklendiği gibi etkisiz kaldılar.

Hangi takım kaç oyuncu gönderdi Afrika kupasına bilmiyorum ama bildiğim takımını en çok etkileyen bizden gidenler oldu.Ozellikle Onuachu takımın taşıyıcı kolonlarindan biriydi.

Ha birde şehirden sıkılan yenilik arayan bir başka taşıyıcı kolonumuz bakasetas vardı.O da yoktu.Buna ek her zaman aferim dedigim her maç ısliklanmasina rağmen taraftara cevap vermeyen abdulkadir de sonunda su kaynatınca takım havamız iyice bozuldu.Böyle zamanlarda takımı maça motive etmek kolay değil.Hem motivasyon problemi,hem afrikadaki kaliteli adamlarımız,hem yan çizip ayrılmak isteyenler derken bütün bunların peşinden böyle bir yenilgi kaçınılmaz oldu.

Yenilgi ağır olsa da hedeflerimiz hala sapasağlam karşımızda duruyor.3.durumdayız ve kupada ilerliyoruz.Birde bunlara ek bir kaç kaliteli transfer ile hem takımın havasını yükseltebilsek hemde takımı önümüzdeki sezona hazirlayabilsek çok iyi olurdu.

Avcı hocayı yenilgi için eleştiremem rakip bizden iyi takım.Ama farklı yenilgi sebebiyle eleştirebilirim.1,2 farklı yenilgi kabul edilebilirdi ama bu skor kabul edilmez.Burdan herkes üzerine düşen dersi almalı.

Son olarak şöyle diyim öfkeyle kalkan zararla oturur.Taraftarimiz sağduyulu olmaya devam etsin.Trabzonsporun büyüklüğü her karanlığı aydınlatır.Sadece sabırlı olalım ve futbolun bir oyun olduğunu unutmayalım.

Yorum

• Trabzonspor tarihinde çok ender bir durumdur iç sahada rakibin hiç bir şey oynamadan sadece senin hatalarını değerlendirerek bu kadar rahat galibiyet bılduğu,dün oyun olarak rakibin bizi ablukaya aldığı,çıkarmadığı,nefes aldırmadığı bir baskı olmadı,çok sakin durdular ve yapacağımız hataları beklediler ve bu hataları yaptık,çünkü kadronun kalitesi ve derinliği yine tarihimizde olmadığı kadar düşük seviyedeydi.
              Buna Abdullah Avcı'nın her şeyi çözerim tarzı hafif kibir kokan yaklaşımı da eklenince sonuç ister istemez hayal kırıklığı oldu.

Taraftarın bu sonuca değil,bizi bu noktaya taşıyan sürece odaklanmsı çözüm yoludur,şampiyonluk sonrasında tamam bu işte bizim aradığımız futbolcu diyebileceğimiz oyuncu sayısı bir veya ik ise ortada ciddi bir skandal var.
              Afrika Kupası'nın yapılacağı bir sezonda ikisi gelecek yıl takımda olmayacağı belli yabancı oyuncular ki bunlar en yükse maaş alan futbolcularsa burada toplamda üç oyuncun yoksa bu ciddi bir bilgi eksikliğidir,değilse ihanettir.

Kim yaptı bu planlamayı da biz bu maçın gol yükünü Enis Destan'ın omuzlarına bıraktık?
              • Memento mori

Yorum

• Ezeli rakibe karsi hezimet yasamisiz statda cit cikmiyor avcinin akbilden alisik oldugu ortam bildigini okumaya devam edecek istedigi gibi at kosturacak bu kafayla.hezimet yasamisiz hala doganla cok iyi arkadasiz ,omur avci derler kadro disi futbolcuya bilmem ne diye zirvaliyor.istedigi ortami buldu koca camiayi parmaginda ceviriyor yenikgiye degil mac sonrasi hazirlattigi soyunma odasi videosunu yayinlatamadigi icin uzulmustur eminim..ahbap cavus iliskisiyle buraya kadar ilerlersin bir yerde patlarsin iste..bu kadar narsist kendini begenmis kibirli bir hoca gelmemistir bugune kadar klubun basina sadece son kasket aciklmasi bile hocanin klubu babasinin malı gibi gorup parmaginda oynattiginin ,hep ben zihniyetinde olsugunun ispatidir yaziklar olsun..ha adam bizi sampiyon yapmisti pardon bak bunu unutmusum yukarida yazdiklarim icin ozur dilerim ,sahada fizik ve taktik anlamda her takima karsi ezilen trabzonspor izlemeye devam edelim bunun hatirina adam dokunulmaz elestirilmez nede olsa!!! adamci zihniyet trabzonspor camiasinin genlerine islemis benim dedigim dogrudur yanlis olamaz kibiri de eklenince bazilari akil tutulmasi yasiyor gercekleri goremiyorlar malesef. Safınız herzaman trabzonspordan yana olsun kisiler gelip gecici trabzonspor kalicidir diyoruz ama anlatamiyoruz..bu teknik heyet ve yonetimin trabzonspora sportif anlamda katacagi hicbirsey yok anlik tasadufu basarilar ile ovunur dururuz sadece fazlasi olmaz
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet biraz daha zorlarsak
                  Dünkü rezalet için
                  Abdullah avcınin taraftarin istegini dikkate almasi sonucu oldu diyecegiz
                  Abdullah avcıya trabzonspor taraftarları güzel futbol hatta sadece futbol izlemek için baskı kurunca oldu tüm bunlar. Affet hocam bizi. Biz nereden bilelim senin modern futbol hatta sadece günümüzde futbol nedir bilmediğini!!

Yorum

• 5 gol, 2 direkten dönen top, 1 iptal edilen gol.

Kaçırdıkları net pozisyonları saymıyorum...
                    Avcı'nın futbol anlayışının devrinin bittiğini anlamak için bakalım kaç takımdan daha 4 er 5 er yiyeceğiz.

Trabzonspor 2-0 dan 3-2 ye maç vermez diye Hoca kellesi koparanlar, iç sahada 5 tane yer mi?
                    GS sıksa 7-8 olurdu maç...

Pepe, Onuachu falan kadroda iken bizim 10 da birimiz bütçesindeki takımları ıkınarak yenince "skora bakalım" dememek gerekiyormuş!!!
                    En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 10:31.

Yorum

• Avci fan clup yeni bahane avci tataftarin iatedigi oyunu oynadi ondan 5 yedik hahahah.hic bir taraftar boyle bir rezil oyun ounamaz dun aksam biz hucum mu oynadikda bunu soyluyorsunuz dön defansa ver ugurcana sisirsin benis destane o top indirsin yada duran top kazansinda gol atalim hucum futbolundan anlayisiniz bu mu.ulan macin 60 dakikasinda bizim oyuncularin dili disarda gezdiler mendy disinda bu fiziksel cokusu nasil aciklayacaksiniz bikmadiniz bahane bulmaktan hocaniza toz kondurmayacaksiniz diye utanmadan su hezimeti bile savunacaksiniz reziller
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Taraftarın istediği futbolun bahane edilmesi, şu okullar olmasa şu maarifi ne güzel idare ederdim misali bir şey. Bu takımın iyi oynamasi için rakip olmaması lazım.

Her şeyi geçtim, ikinci yarıdaki tükeniş tam idrak edilememiş demek ki.

Barış Alper 60 metre top sürüp kaleye touchdown yapacaktı neredeyse. Bir tane müdahale yok. Kadın takımı olsa biri kayar yahu. Bu nasıl tükenmişlik?

Hocanın maç sonu sakinliği pişkinlikten değil. Bu takım daha çok maçta fark yer idraki o. Bilinç gelmiş adama. O da biliyor.
                        En son kaçarava tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 10:39.

Yorum

• En tutmamız gereken kontra oynamamız gereken maç bu maçtı ama açık oynadık neredeyse 5 golü de eksik kaldık kontradan yedik. Kapanarak oynayan takımların çok zorladığı oldu rakibi ama biz manisaya çoruma bile kapanırken gsye açık oynadık stoperleri oyundan aldık falan inanılır gibi değil
                          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Avcı maç sonu basın toplantısında,"perşembe günü gerçekçi oyuna dönmemiz lazım" dedi.Yani kısaca diyor ki sizin istediğinizi oyunu oynadım(ben dün maçın büyük bölümünde önceki haftalardan farklı bir oyun görmedim),işte böyle oldu.Ayrıca birkaç hafta önce "keyif veren oyun" polemiğine de gönderme var.Cevabı, o oyun nedir bilmiyorum olmuştu.

Öncelikle dün Avcı'nın genel oyun anlayışı dışında bir oyun ben sahada göremedim.Hangi oyundan bahsediyor acaba?Ne üretkenlik vardı, ne oyun üstünlüğü,ne de "keyif veren" futbol.İlk yarıda gol yememize rağmen dengeli giden bir oyun vardı.Hezimetin sebebi,onun tabiriyle "gerçekçi olmayan oyun" değil,Baniya-Mehmet Can değişikliğinden başlamak üzere yaptığı tüm hamlelerin ve mevki değişimlerinin dengede giden oyunu rakip lehine bozmasıdır. Son maçı olan Bakasetas'ı oyuna alıp,Mendy'yi defansa çekince de iyice elek olan orta saha ile değil plaka yazılması belki de çift hane gol yenerek tarihe geçmenin kıyısından dönülmüştür.Tek sorumlusu Avcı'dır.Bahane aramasın.

Basın toplantısında hezimetin sebebi olarak gösterdiği gerçekçi olmayan,farklı bir oyun oynamamış olmakla birlikte bir an için bunun doğru olduğunu kabul edelim. Hocam o zaman elindeki zaten eksik kadro ile oyun anlayışını değiştirecek,sana göre "taraftarın istediği" oyunu oynayacak maç olarak gs maçını mı buldun?Bunu niye yaptın?Bu riske niye girdin?

Maç öncesinde yazdığım yorumlarda mevcut kadroları kıyaslayınca ben de gs'yi favori olarak görmüş hatta skor tahmini olarak 1-3 demiştim.Gerçekçi olmak lazımdı.Ama bu sonuç ve ikinci yarıda düştüğümüz durum maalesef hepimizi çok utandırdı.Maç sonu basın toplantısı ise bu utancın üzerine tüy dikti.Dün akşam hocasıyla,futbolcusuyla,tribünüyle ve en başta da gelinen noktanın temel sorumlusu yönetimiyle, hiçbir şey Trabzonspor'un büyüklüğü ile bağdaşmadı.
                            En son Larking tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 13:37.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• Dün ki maçı bir de şu şekilde değerlendirmek lazım.

İlk yarıda , GS ' nin stadında oynanan GS maçı kadrosu ;

------------------------------Uğurcan---------------------------

Larsen ------Benkovic -----------Denswil ------------Eren

-----------------Kourbelis --------------------------------

Abdülkadir ---Bakasetas ------ Bardhi -------------- Trezege

--------------------- Umut Bozok ------------------------

Dün ki maçta , kendi sahamızda oynadığımız kadro ;

----------------------Uğurcan -----------------------------

Hüseyin --------- Baniya -------- Benkovic --------- Eren

---------------Mendy --------------Berat ----------------

Visca ---------------- Bardhi ---------------------Fountas

--------------------Enis --------------------------------

Hangi maçta oynanan kadro daha kötü ve hangi maçta ne oynadık ?

Afrika kupası afrika kupası diyoruz ancak , G sarayın ilk maçından kadroda yalnızca 3 isim değişik.

Bunlardan birisi sol bekte oynayan angelino , diğeri orta sahada oynayan Kerem yerine Oliviera ve ileride oynayan zaha yerine İcardi .

Diyeceklerim bu kadar .

Yorum

• Hoca da biliyordu , kendi oynattığı futbol da dahil hangi futbolla çıksa kadro kalitesinden dolayı karşı takımdan fazla gol yiyeceğini.

Düşündü taşındı , taraftarın istediği oyunu oynatayım bari bahanem olur dedi .

Bunu da çok iyi kullandı .

İşin trajikomik tarafı , taraftarın istediği oyunu rakip sahada 6 7 kalarak herhangi bir şey üretmeden yalnızca kalabalık görünmek olarak değerlendirmiş olması .

) Adam' ın teknik direktörlüğünü çok sevmem ama demogoji yapma konusunda kendisini hayranlıkla izliyorum .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X