Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 21. Hafta | Trabzonspor 1 - 5 Galatasaray | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bjelica'yı yemek kolay tabi adam yabancı sallarsın bol keseden üç beş palavra gider. sırf avcıyı getirmek için resmen fırsat kollamışlar. sahasında ligde kayserispor, başakşehir gibi dandik takımları yenemez gider karagümrük, sivas gibi düşme hattındaki takımalara puan verir. önemli olan skoru almak diye överler. ne oldu hani hakem son dakikada yalandan golü iptal etmeseydi adamlar sana 6-1 yazmıştı. hatta golü iptal ettiler 1 dakika sonra yine attılar.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ''Bu takım, maç kazanmak için hucum oyunu oynamaya kalksın, her maç en az 3 gol yer ''

Bu söz bana aittir.
      Taraftarın istediği oyunu oynamaya kalktı, Büyük takım gibi topa hükmedip atak oyun oynamaya kalktı

Ama bazı arkadaşlar ısarla Avcı'ya neden böyle oynatıyorsun diyordu ya, Alın size cevabı.. Bu takım, baskı kurmaya kalkarsa her maç kova olur.. Başka açıklaması yok

Küçük takım gibi oynarsa maçı beraberlik almak için garantiler, yakalarsa atarsa da ancak zar zor kazanır

Bu akşam izledik,

Avıya laf sokanlara itfaf olunur

Benkoviç, baniya, Mehmet can, sayayım mı bilemedim başka

Alın size, Eski hocamız Bielciha ile birlikte alınana oyunculara. ÇÖP yemin ederim daha değerlidir

Bir arkadaş burda, Mehmet Can , Avcı gelmeseydi, Mencester City'e transfer olacak kadar iyi oyuncuydu diye yazmıştı, ne gülmüştüm))

Kadro da top oynamaya kalkan veya yetenekli dediğin iki oyuncu sayarsın

VİSÇA, BAKASETAS, BERAT, MENDY

Hepsi de Avcı transferleri, yetersiz ama en azından diğerlerine göre topçular. başka açıklamam da olmayacak

Son cümle

Haddini bilerek oynamazsan, Küçük düşünmeden oynamazsan her maç 5 lik olursun

Bu kadroyu kuranlara nalet olsun deyip bitireyim

uzun uzadıya okumaya gerek görmüyorum. tek bir soru. madem ki bu kadro hucüm oynayamazdı Nenad niye gönderildi?
      en azından bol gol atıyordu takım. şimdi neyimiz var?
      ortada futbol aklı yok saf ego var.
      ***GeNÇ***

Yorum

• Gece saat 2 ne oldu şimdi istifa eden var mı ? Bir gelişme var mı? Tamam mı herşey tüm futbolcuların teknik heyetin keyiflerini yerinde mi ?

Ses seda yok herkes mutlu galiba neyse biz uyumaya çalışalım bakalım olacak mı...
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ''Bu takım, maç kazanmak için hucum oyunu oynamaya kalksın, her maç en az 3 gol yer ''

Bu söz bana aittir.
          Taraftarın istediği oyunu oynamaya kalktı, Büyük takım gibi topa hükmedip atak oyun oynamaya kalktı

Ama bazı arkadaşlar ısarla Avcı'ya neden böyle oynatıyorsun diyordu ya, Alın size cevabı.. Bu takım, baskı kurmaya kalkarsa her maç kova olur.. Başka açıklaması yok

Küçük takım gibi oynarsa maçı beraberlik almak için garantiler, yakalarsa atarsa da ancak zar zor kazanır

Bu akşam izledik,

Avıya laf sokanlara itfaf olunur

Benkoviç, baniya, Mehmet can, sayayım mı bilemedim başka

Alın size, Eski hocamız Bielciha ile birlikte alınana oyunculara. ÇÖP yemin ederim daha değerlidir

Bir arkadaş burda, Mehmet Can , Avcı gelmeseydi, Mencester City'e transfer olacak kadar iyi oyuncuydu diye yazmıştı, ne gülmüştüm))

Kadro da top oynamaya kalkan veya yetenekli dediğin iki oyuncu sayarsın

VİSÇA, BAKASETAS, BERAT, MENDY

Hepsi de Avcı transferleri, yetersiz ama en azından diğerlerine göre topçular. başka açıklamam da olmayacak

Son cümle

Haddini bilerek oynamazsan, Küçük düşünmeden oynamazsan her maç 5 lik olursun

Bu kadroyu kuranlara nalet olsun deyip bitireyim
          altına imzamı atıyorum.

ofansif, coşkulu, baskılı bilmemneli oyun isteyen arkadaşlar maçın ilk 10 dakikasını döndüre döndüre izleyip keyif alabilirler.

avcı bu mentaliteyle başlangıç planı yaptığı için sorumludur.

ama bırakın bildiği oyunla puanları toplasın adam. duygusallaşıp size yaranmaya çalıştıkça bu oluyor. bu maç ilk değil.

biz de atletico gibi sinir bozan, ters bir takım oluverelim. can sıkalım

bıkmadınız mı "lige renk katan takım" olup şamarlanmaktan...
          futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Gram şerefi olan bundan sonra tek maç kaybetmez, kaybetse de böyle paspas olmaz. 5 yiyecek takım değiliz ligdeki hiç bir takımdan. Bu maçı tamamen hoca vermiştir kadro yapısına aykırı biçimde paldır küldür ileri gidip üstelik sag bekini kötü bir stoperden seçerek ne amacladi anlamadık. Hele ki maçın ikinci yarısında geri dörtlüyü değiştirerek ortasahayi goktanlara umutlara bırakarak sıvama işlemini tamamladı hocamız.

Sıçma işi ise basın toplantısında oldu milletin öfkesine dahi ortak olamayacak bir piskinlikte verdiği cevaplar maglubiyetten daha can yakıcı idi.

Yazıklar olsun.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Dawsofield tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              altına imzamı atıyorum.

ofansif, coşkulu, baskılı bilmemneli oyun isteyen arkadaşlar maçın ilk 10 dakikasını döndüre döndüre izleyip keyif alabilirler.

avcı bu mentaliteyle başlangıç planı yaptığı için sorumludur.

ama bırakın bildiği oyunla puanları toplasın adam. duygusallaşıp size yaranmaya çalıştıkça bu oluyor. bu maç ilk değil.

biz de atletico gibi sinir bozan, ters bir takım oluverelim. can sıkalım

bıkmadınız mı "lige renk katan takım" olup şamarlanmaktan...
              Arkadaşlar maçları mı izlemiyorsunuz yoksa gördüğünüzü mü anlamıyorsunuz? Mevzu atak futbol defansif futbol felan değil. Takım hücuma çıkamıyor. Fizik kondisyon bitik. Kimse koşmuyor. Teknik taktik hak getire. Defansa gömülüyor defans yapamıyor. Son üç maçta heralde 60 70 tane ceza sahamıza giriş var. Sahaya yayılamıyor. Sahayı kaplayamıyor. Bloklar arası kopuk mopuk değil bildiğin yok. Her maç bildiğiniz ezim ezim eziliyoruz. Alın size hücum mu yani bu takımın sorunu? Marazlar say say bitmez. Hani defansa çekilip defans yapabilsek amenna, defansa çekilip kontraya çıkabilsek amenna. Kontraya çıkıyoruz 50 60 metrede iki ve ya üç futbolcu oluyor dribling yok destek yok, yok, yok, yok...
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Hepinizden utanıyorum..

Yazıklar olsun bize bu hallere düşürenlere..

Sabah sabah söylenecek baya ağır şeyler var ama, değmez.

TRABZONSPOR BAŞKANI: AHMET AĞAOĞLU

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ: FATİH SULTAN TEKKE

abdullah avcı VE ertuğrul doğan KULÜP İÇERİSİNDEKİ GÖREVLERİNE DEVAM ETTİKLERİ SÜRE BOYUNCA TAKIMLA ARAMA MESAFE KOYUYORUM!
                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 07:46.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hepinizden utanıyorum..

Yazıklar olsun bize bu hallere düşürenlere..

Sabah sabah söylenecek baya ağır şeyler var ama, değmez.

TRABZONSPOR BAŞKANI: AHMET AĞAOĞLU

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ: FATİH SULTAN TEKKE

abdullah avcı VE ertuğrul doğan KULÜP İÇERİSİNDEKİ GÖREVLERİNE DEVAM ETTİKLERİ SÜRE BOYUNCA TAKIMLA ARAMA MESAFE KOYUYORUM!
                  Günaydın Enes

Maçtan önce spor yorumcuları, TS topu rakibe verip oynamalı, açık oynarsa hata yapar dediler. Her maç topu rakibe bırakan AA dün nedense açık oynattı.

Şikebahçelilerin diline düşürdünüz bizi mesainin ilk sabahı
                  Onu da geçtim, GS tarihinde ilk kez Trabzon'da 5 gol attı.
                  Tamam eksikler, kadro dışılar, Afrika'da olanlar vardı da 3-1'i yakalamışsın. Azıcık direnç koysanıza ruhsuzlar
                  Uğurcan dün her geleni içeri aldı.
                  Bu takımda acil temizlik şart
                  Yönetimden TD'e kadar
                  Adam HT4'den çakma sağ bek devşirdi, daha nolsun?
                  Gerçi yerine giren Mehmet Can ondan da kötüydü.
                  Baniya zaten bu takımın oyuncusu değil
                  Orta sahada da adam kalmadı.
                  Nijerya bu gidişle Onauchu'yu turnuva bitene kadar gönderemeyecek.
                  BJK 3 hafta içinde üçüncülüğü kapar ve bırakmaz.

RİZE-TS
                  TS-KASIMPAŞA
                  BJK-TS

Alın size fikstür
                  En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 22.01.2024, 08:28.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Dün Erdal Hoş u dinliyorum. Çıkış yolu sükunetten geçiyor diyor. Camianın akil adamı dediğimiz kişisi bu.

Ben artık bıktım bu kontrol çabalarından. Şampiyon oluyoruz, aman bişey yapmayın. Sahada rezil oluyoruz, aman bişey yapmayın. Biri kulübü aşağılıyor, aman bişey yapmayın. Bu taraftar düşünmekten aciz hayvan topluluğu mu? Sürekli telkinler, sürekli yönlendirmeler, sürekli taraftara üstten bakıp akıl vermeler.

Bu takım iki sezon üst üste böyle rezil kepaze saha sonuçları alamaz. Alırsa birileri hesap verir. Camianın genetiğine aykırı bu durum. Bu iş normalleştirilmez.

Sükunet sükunet diye diye şehrin ruhu emildi. Tepkisiz bi hale büründük. Başkanı saçma sapan işler yapar, hocası üst perdeden akıl verir, futbolcusu posta koyar gider. Aman taraftar bişe yapmasın, sakin olsun. Hadi ordan!!!
                    There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün Erdal Hoş u dinliyorum. Çıkış yolu sükunetten geçiyor diyor. Camianın akil adamı dediğimiz kişisi bu.

Ben artık bıktım bu kontrol çabalarından. Şampiyon oluyoruz, aman bişey yapmayın. Sahada rezil oluyoruz, aman bişey yapmayın. Biri kulübü aşağılıyor, aman bişey yapmayın. Bu taraftar düşünmekten aciz hayvan topluluğu mu? Sürekli telkinler, sürekli yönlendirmeler, sürekli taraftara üstten bakıp akıl vermeler.

Bu takım iki sezon üst üste böyle rezil kepaze saha sonuçları alamaz. Alırsa birileri hesap verir. Camianın genetiğine aykırı bu durum. Bu iş normalleştirilmez.

Sükunet sükunet diye diye şehrin ruhu emildi. Tepkisiz bi hale büründük. Başkanı saçma sapan işler yapar, hocası üst perdeden akıl verir, futbolcusu posta koyar gider. Aman taraftar bişe yapmasın, sakin olsun. Hadi ordan!!!
                      Şampiyonluk sonrası iki yıl peş peşe travma yaşattılar. Devam ediyor, bitmiyor.

Neyin sükuneti yahu

Erdal Hoş da boş konuşmaya başladı.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor topu rakibine bırakan bir takım değil. Avcı'nın sisteminde topu kontrol etmek ve sürekli pasla rakipte açık aramak var. Aynen buna devam ettik.

Peki bu maçın farkı ne?
                        Anadolu takımları ile oynadığımız zaman bizim pas trafiğimizi Gs'nin yaptığı gibi anlık bozamadılar. Gs güzel bir taktikle topu bize verdi ve sürekli anlık baskı ile bizi eksik yakaladı.

Açık oynayan takım rakip sahada topla oynar en azından.
                        Duran toplar dışında kaç kere ileride çoğaldık? Hiç yahu hiç...
                        Rakibin ceza sahasına yüklenmeden oynanan oyuna açık oynamak mı deniyor?

Taraftarın istediği oyunu oynatmaya çalışmışmış.
                        Hadi ya!
                        Her zaman oynattığı oyunu oynattı.
                        GS'nin planında topu bize vermek vardı, verdi.
                        Siz de sandınız ki Avcı hücum oynadı.
                        Rakip kaleye duran top hariç gidememiş takım hücum futbolu oynamış da ondan kaybetmiş...
                        Hadi canım!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor topu rakibine bırakan bir takım değil. Avcı'nın sisteminde topu kontrol etmek ve sürekli pasla rakipte açık aramak var. Aynen buna devam ettik.

Peki bu maçın farkı ne?
                          Anadolu takımları ile oynadığımız zaman bizim pas trafiğimizi Gs'nin yaptığı gibi anlık bozamadılar. Gs güzel bir taktikle topu bize verdi ve sürekli anlık baskı ile bizi eksik yakaladı.

Açık oynayan takım rakip sahada topla oynar en azından.
                          Duran toplar dışında kaç kere ileride çoğaldık? Hiç yahu hiç...
                          Rakibin ceza sahasına yüklenmeden oynanan oyuna açık oynamak mı deniyor?

Taraftarın istediği oyunu oynatmaya çalışmışmış.
                          Hadi ya!
                          Her zaman oynattığı oyunu oynattı.
                          GS'nin planında topu bize vermek vardı, verdi.
                          Siz de sandınız ki Avcı hücum oynadı.
                          Rakip kaleye duran top hariç gidememiş takım hücum futbolu oynamış da ondan kaybetmiş...
                          Hadi canım!!!
                          Yersek işte
                          Kelime cambazlığı yapıyor AA
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzonspor bu sene 16 tane transfer yaptı...

6 tanesi bile 11'de oynayacak ya da yedek kalacak kapasitede bile değil...

vasat kadro da birde 5-6 as oyuncu eksikliği olunca hezimet kaçınılmaz oldu...
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dün Erdal Hoş u dinliyorum. Çıkış yolu sükunetten geçiyor diyor. Camianın akil adamı dediğimiz kişisi bu.

Erdal Hos ciddiye alinacak birisi degil o ayri bir kafa yasiyor.
                              aman ali riza bey agzimizin tadi kacmasin modunda takiliyor.
                              Göz va izan var ne avci ne dogan bu isi yürütemiyorlar.
                              Düzeltemiyecekler ap acik ortada.
                              Bu takim ölü gömülmeli ve yeni takim kurulmali gelecek 2 sene icin bunu bu capsizlar beceremez buda belli.

Sampiyon Hoca diye ömür boyu Rehin mi alacak takimi.
                              2 sene ve 2 sans verildi bir halt düzelmedi hatta daha betere gidiyor.

Müze yapin avciya gidin orda takilin ama sampiyon hoca diye takimi kurban etmeye izin vermeyiz.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• futbolu tanımaya başladığım yıllar böyle mağlubiyetlerin sık sık olduğu yıllardı. 10-11 sonrası da farksız değildi. batık ekonominin sebebi de belki gelmeyen şampiyonluk değil de bu siliklikti. şampiyonluk kadar kıymetliydi şu son 5-6 yıldaki derbilerdeki sahada duruşumuz. bu sene onu da kaybettik.

trabzonsporla ilgili güven veren hiçbir şey yok. yönetimi, futbolcusu, taraftarı, hocası, aşağısı, üstü.. hiçbir şeyi güven vermiyor. geçen sene avcının gitmesini en çok isteyenlerdendim ama bir şekilde bu sene dahi bir güven parçası vardı ona karşı içimde, aptallık başka şey değil.
                                umarım bu buhran kulübün satılmasına sebep olmaz. felaket durumdayız, Allah sonumuzu hayretsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X