İlk olarak acan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
niye herkes her konuda ayni seyi dusunmek zorunda.bilincli bir sekilde toplum tek ses haline getirilmeye calisiliyor.mevcut siyasi duzende antalyasporlu topcunun cezalandirilmasi normal.dogru mu?bence degil ama az cok bu ulkede yasiyorsan bu ulkenin gerceklerini ogrenmesi gerekiyordu.siyasi hava belli.iktidarin durusu belli.o harekete gerek yoktu.iktidar ve yanci kitlesi bulduklari her firsati degerlendiriyor.bu arada bu olaya bizden daha fazla tepki verecek herhangi bir arap ulkesi olduguna inanmiyorum..
israil'in filistinde yaptiklari bana gore soykirim dilerim hesap verirler(ihtimal vermiyorum) ama bu mesele ne zamandan beri bizim milli meselemiz oldu anlayamadim?araplari zorla bizim gundemimiz yapmaya calisiyorlar.hani insanlik adina tepki veriliyorsa yemendekilerin gunahi ne?hem savastan hem aciktan ölüyorlar.sayisi milyonu gecmistir.suudi arabistan oldurunce sorun yok israil oldururse buyuk sorun degil mi?ayni sekilde dogu turkistan'da soykirima ugrayanlar?onlar icin neden dunyayi ayaga kaldirmiyorlar?bunlar icin hic boyle tepki verildigini gordunuz mu?medya denen lagim cukuru az egitim almis siyasal islamci kitleyi nereye isterse oraya yonlendiriyor.simdi saflari siklastiracak bir malzeme daha buldular.
israil'e soykirim davasi acan ulke hiristiyan gunay afrika.musluman ulkeler neden davayi acmadi?biz niye bu davayi acmadik?bilmedigimden soruyorum, guney afrika kadar duyarli olamadik mi?
herkes her olaya ayni tepki vermek zorunda degil.kendi hayat gorusu uzerinden insan yargilanmaz..boyle sacmalik olur mu?bir de saka gibi adami gozaltina almislar.antalyaspor sozlesmeyi fesheder,feshetmez orasi ayri ama gozalti yapmak nedir?israille ticari iliskileri devam ettirenleride gozaltina alin o zaman.hadi samimiyetlerini gorelim.En son tristram tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 11:37.
Yorum
-
Valla bu olaya herkes aynı tepkiyi vermek zorunda bence böyle bir inanç, böyle bir devlet olamaz olmamalı.
Bunlar sapık ve inançları gereği kendileri dışındaki herkes ve özellikle müslümanlar kurbanlık hayvanlar gibiler ve kasap gibi bunları biçmeyi bir ibadet olarak görüyorlar.
Daha ötesi olmaz bunun! Bu dediğim siyonizm için geçerli yoksa Hamas liderinin dediği gibi bizim yahudilerle bir sorunumuz yok sorunumuz siyonizmle.
Adam başbakan ya resmi olarak yeşeya kehanetlerini ilan ediyor. Herkesi biçeceğiz çoluk çocuk doğrayacağız diyor. Bu sapkınlığa tepki her yerde aynı olmalı, evet…En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 11:44.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
bu olay dedigin olay ne?antalyali topcunun hareketini tartismiyor muyuz?o topcu canli yayinda canli bomba olarak mi patlatti kendini ne yapti da herkes ayni dusunmek zorunda?İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bu olaya herkes aynı tepkiyi vermek zorunda bence böyle bir inanç, böyle bir devlet olamaz olmamalı.
Bunlar sapık ve inançları gereği kendileri dışındaki herkes ve özellikle müslümanlar kurbanlık hayvanlar gibiler ve kasap gibi bunları biçmeyi bir ibadet olarak görüyorlar.
Daha ötesi olmaz bunun! Bu dediğim siyonizm için geçerli yoksa Hamas liderinin dediği gibi bizim yahudilerle bir sorunumuz yok sorunumuz siyonizmle.
Adam başbakan ya resmi olarak yeşeya kehanetlerini ilan ediyor. Herkesi biçeceğiz çoluk çocuk doğrayacağız diyor. Bu sapkınlığa tepki her yerde aynı olmalı, evet…
klasik ezber islamci reaksiyonlar vermeyin, konuyu tartisma yapilmayacak zemine cekme kardesim.yazdiklarim orada duruyor.benim yazdiklarimla senin yazdiklarinin ne ilgisi var?israil devleti soykirim yapiyor demisim zaten.umarim hesap verir.orasi ayri.
bu arada araplarin ic meseleleri beni zerre ilgilendirmiyor.suudiler tarafindan milyona yakin yemenli katledilmis bir tane islam ulkesi ses cikardi mi?1 milyon yemenli 20 bin filistinli kadar degerli degil mi?mevcut iktidar neden bunu islemiyor,yemenliler icin neden miting yapmiyor?ayni sekilde dogu turkistan'da katledilenler,iskence gorenler?sen neden mesela bu konu hakkinda hic yazmiyorsun?insanliginiz yok mu?
hadi anlatin bakalim.neden konu sadece filistin olunca babanizi vurmuslar gibi tepki verip konu yemen ve dogu turkistan olunca susuyorsunuz.onlar insan degil mi?
bunlara vurgu yapmamin nedeni siyasi olarak insanlari nasil yonlendirdiklerini gostermek yoksa neye hangi tepki verdiginiz zerre umrumda degil..
guney afrika davayi acarken musluman ulkeleri neredeydi?yazdiklarimi tekrar ettiriyorsun.yazilani baglamindan cikarip baska mecraya cekme.
tek amacin israil devletine netanyahu'ya sovmekse ayri bir baslik ac en cok ben sana eslik ederim.kufur konusunda oldukca iyiyim.burada konu bambaska.samimiyetsizlik.
hamas lideri kim ki onun dediklerini dikkate alayim.kimse kimseyi kandirmasin yahudiler ayri siyonistler ayri demek buyuk samimiyetsizlik.israil devletinin kurulmasiyla ortadogu buyuk bir cikmaza girdi.musluman dunyasinda yahudi=siyonist algisi iyice yerlesti bu degismez.ayni sey ote tarafin din tuccarlari icinde gecerli.
ortadogunun kurumsallasmis cehaletinin bedelini bu bolgede yasayan milletler oduyor.yahudi dediginiz millet islamiyet oncesi araplarla ic ice yasayanlardi.radikal dincilik+cehaletleri yuzunden nereden nereye gelmisler. burada yahudilikle,araplikla gram alakasi olmayan tek millet biziz ama adamlarin gundemini zorla kendi gundemimiz yaptik.En son tristram tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 12:41.
Yorum
-
Elin almani fransizi hollandalisi musluman futbolcu filistine destek verdi paylasimini begendi diye hapis cezasi para cezasi veriyor sozlesmesi feshediliyor ama bizim kanunlarimizda halki kin ve nefrete tesvik etmek provakasyon yapmak sucken ulkenin bu konudaki hassasiyeti acikken bunu aleni sekilde yapan bir
futbolcuya verilen tepki yanlismis diyoruz.bu saatden sonra futbolcunun basina birsey gelseydi yada mac sirasinda verdigi mesaji algilayan bir seyirci sahaya girip bu serefsize birsey yapsa karsiliginin bu ulkeye nasil dönecegini anlamayacak kadar saf olmamak gerek mister humanistler!!.israil siyonizmi kendisine devlet politikasi edinmis katil bir devlettir.kendi sapkin inanclari geregi coluk cocuk kadin yasli hasta demeden top yekun katliam yapmayi kendine hak goren bu yavsaklara gereken tepkiyi vermeyen yarin siranin once iran sonra turkiye oldugunun farkina varmayanlara allah hidayet versin.siyonizmin ne oldugunu ne amacladigini vadedilmis topraklari falan burda uzun uzadiya anlatacak degiliz bu yasina kadar ogrenememis adamlara..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 12:23.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Arkadaşlar yazdığım yazılarda dine eleştirel bir bakış açısını cımbızla çekmeniz doğru değil. Öncelikle İsrail-Filistin konusunda Allah, Kitap, beddua gibi argümanları masadan kaldırın. 75 yıldır beddua ediyorsunuz. Elde olan ne? Hiç birşey. Aksine yahudiler daha şiddetli ve orantısız şekilde saldırıyor. Sizin din üzerinden tepki vermenizi bizim siyasi düzenimiz istiyor. Çünkü dertleri gündemi değiştirmek, müslümanların yumuşak karnı olan dini malzeme etmek. Eğer kendileri samimi ise tüm partilerdeki iş insanları İsrail ile olan ekonomik bağını sonlandırır ve diğer ülkelerde yaşanılan soykırımlar için de böyle duyarlı olunur. Ama bunun yerine perdenin önüne seni koyuyor, perdenin arkasında düzenini devam ettiriyor. Keza müslümanım diyen müslüman devletlerinin dahi umrumda değil oradaki vahşet. Çünkü kendileri kendi dindaşını öldürüyor. hamas isimli terör örgütünün lideri bile Katar'daki altın varaklı villasından adımını atmadı savaş cephesine. Filistin'i Türkiye ile, arapları Türkler ile nasıl kıyaslarsınız? Biz Atatürk gibi bir lider çıkarmışken adamlar bizi satmak için emperyalistlerle iş birliği yapıyordu. Filistin devletinin tek çıkar yolu masa başı siyasetidir. Savaşarak asla elinden birşey gelmez. İsrail zaten kendisine saldırı bekliyor yaptıkları terör saldırılarına meşruluk kazandırmak için. Olan zavallı sivillere oluyor. O gün hamas bu saldırıları yapmasaydı, bunca ölüm gerçekleşmezdi. Siz hamas'ın yaptıklarına direniş, bağımsızlık diyorsunuz ama ben İsrail'in yaptığı gibi cinayet diyorum. Bu metotla ve hamas isimli terör örgütü ile herhangi bir bağımsızlık kazanılmaz. İsrail gibi bir ülkeyi de ortadan kaldıramazsınız. Tek yol İsrail ile müzakere etmek. Diyeceklerim bu kadar. Hiçbir ülkenin propagandasını yapmıyorum. Tek derdim örgütlerin, devletlerin siyasi ve dini emelleri yüzünden her iki tarafta öldürülen siviller.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 16.01.2024, 15:07.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Bu olay dediğim siyonist bir nazi’nin 7 ekim olaylarını övmesi bu kadar. Bir sürü hikaye anlatmışsın benim için tüm mazlumlar ve masumlar aynıdır birbirinden farkı yok, olamaz.İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu olay dedigin olay ne?antalyali topcunun hareketini tartismiyor muyuz?o topcu canli yayinda canli bomba olarak mi patlatti kendini ne yapti da herkes ayni dusunmek zorunda?
klasik ezber islamci reaksiyonlar vermeyin, konuyu tartisma yapilmayacak zemine cekme kardesim.yazdiklarim orada duruyor.benim yazdiklarimla senin yazdiklarinin ne ilgisi var?israil devleti soykirim yapiyor demisim zaten.umarim hesap verir.orasi ayri.
bu arada araplarin ic meseleleri beni zerre ilgilendirmiyor.suudiler tarafindan milyona yakin yemenli katledilmis bir tane islam ulkesi ses cikardi mi?1 milyon yemenli 20 bin filistinli kadar degerli degil mi?mevcut iktidar neden bunu islemiyor,yemenliler icin neden miting yapmiyor?ayni sekilde dogu turkistan'da katledilenler,iskence gorenler?sen neden mesela bu konu hakkinda hic yazmiyorsun?insanliginiz yok mu?
hadi anlatin bakalim.neden konu sadece filistin olunca babanizi vurmuslar gibi tepki verip konu yemen ve dogu turkistan olunca susuyorsunuz.onlar insan degil mi?
bunlara vurgu yapmamin nedeni siyasi olarak insanlari nasil yonlendirdiklerini gostermek yoksa neye hangi tepki verdiginiz zerre umrumda degil..
guney afrika davayi acarken musluman ulkeleri neredeydi?yazdiklarimi tekrar ettiriyorsun.yazilani baglamindan cikarip baska mecraya cekme.
tek amacin israil devletine netanyahu'ya sovmekse ayri bir baslik ac en cok ben sana eslik ederim.kufur konusunda oldukca iyiyim.burada konu bambaska.samimiyetsizlik.
hamas lideri kim ki onun dediklerini dikkate alayim.kimse kimseyi kandirmasin yahudiler ayri siyonistler ayri demek buyuk samimiyetsizlik.israil devletinin kurulmasiyla ortadogu buyuk bir cikmaza girdi.musluman dunyasinda yahudi=siyonist algisi iyice yerlesti bu degismez.ayni sey ote tarafin din tuccarlari icinde gecerli.
ortadogunun kurumsallasmis cehaletinin bedelini bu bolgede yasayan milletler cekiyor.yahudi dediginiz millet islamiyet oncesi araplarla ic ice yasayanlardi.radikal dincilik+cehaletleri yuzunden nereden nereye gelmisler. burada yahudilikle,araplikla gram alakasi olmayan tek millet biziz ama adamlarin gundemini zorla kendi gundemimiz yaptik.
Yemen’le israil-filistin savaşının ne ilgisi var? Orada bir iç savaş var o başka bir konu. Sen arap düşmanı olabilirsin bunu da açıkça söyle lafı eğip bükme. Hamas lideri şu an oradaki mücadelenin lideridir böyle o kim ki demeyle olmuyor bende karşılığı var sende olmayabilir.
Dünya üzerindeki tüm masum ve mazlumlar aynıdır her yerde olana ayni şiddette tepki veremiyor olabiliriz bu bir eksiklik olabilir ama olaylara bakışımız değişmez safımız belli. Biz müslümanız ve dinimizin gereği olan her mücadeleyi elimizden geldiğince yapacağız Allahsızlar bir tarafa müslümanlar bir tarafa bitti gitti.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Denswil'in sakatlığı neyse de Larsen, Ömür ve Bakasetas bir anda kayboldu.
Umut hocanın dediğine göre iki aydır ortada yokmuş.
Pepe, Onuachu ve Trezeguet Afrika Kupası'nda...
Kourbelis ve Teklic'i kiraladılar.
Manisa'yı bile yenemeyebiliriz.
*
Diğer husus ise kimsenin konuşmadığı kanat ortasından yediğimiz goller. Avcı ilk geldiğinde savunmayı toparlamaya odaklanmıştı. Daha yakın, kompakt bir oyunu zorluyordu. Hocanın kendi ifadesiyle "göbeği kapatıp rakibi kanat ortalarına zorlayacaktık". O dönem Hugo'yla yüksek topları karşılıyorduk. Uzun süre istatistik tutmuştum hatta. Başarılıydık. Şimdi değiliz. Oyuncu özellikleri kadar oyun anlayışımız buna sebep oluyor.
Önde baskı yapamıyoruz. Rakip çok rahat çıkıyor. Bize karşı neredeyse her takım, orta alanda oyunun yönünü uzun topla değiştiriyor. Sağdan geliyorsa, sol öne uzun top atıyor. Bekler yalnız karşılıyor. İkiye bir, üçe bir kalıyorlar. Açık oyuncularının yerleşimi ve orta içlerin kaymaması büyük savunma sorunu yaşatıyor.
Samsun maçındaki penaltıya bakın. Başakşehir maçındaki golde de yine topu bizim solumuzdaki boşluğa taşıdılar. İstanbul maçında yediğimiz golde atılan uzun topta bizim sağ bölgemiz bomboş. Kayseri maçında Bahoken'in vurduğu kafa da kanat ortasıydı...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
+1461İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kupa kazandı diye avcıya tapan kitle ile atatürk'ün partisi diye chp'ye oy verenler, islamın savunucusu diye akp'ye oy atanlar arasında zerre fark yok. bu ülke çok ibretlik aga ya. nereden tutsan elde kalıyor.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Helal sana Doğukanİlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 kupa kazandı diye avcıya tapan kitle ile atatürk'ün partisi diye chp'ye oy verenler, islamın savunucusu diye akp'ye oy atanlar arasında zerre fark yok. bu ülke çok ibretlik aga ya. nereden tutsan elde kalıyor.
Birbirini tamamlayan 3 harika cümle ve finalde çok ibretlik bir ülke (müthiş)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Mustafa reşit akçay kuzey ekspres gazetesine yeni bir ropörtaj vermiş:Taraftar hızlı oyun istiyor geçmişimizden gelen baskılı oyunu istiyor ama aklı bir kenara koymamak lazım hoca akıllı oynatıyor bana görede oynanan oyun yavaş ama eldeki kadroyla ancak bu oyun oynanabilir hoca sonuç odaklı oyun oynatıyor ve başarlı olarak kabul etmemiz gerekiyor. fb ve gs nin kadroları hariç diğer takımların kadroları iyi değil buna Trabzonspor'da dahil transfer edilen oyuncuların kaliteleri ve enerjileri yüksek tekniğe yüksek taktiğe ulaşmış değil...Bakın Trabzon taraftarının çokk sevdiği mustafa reşit akçayda neler söylemiş ey gidi troller sizden iyi biliyordur değil mi bu adam futbolu.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
tam klasik siyasal islamci agzi.allahsizlar kitapizlar diyerek kahve agziyla tribunlere oynama gerek yok.7 ekim olaylarini kimsenin ovdugu yok, kendi kendinize mevzi yaratmayin.omrum senin gibi bos yapanlara cevap vermekle gecti.hikaye anlatiyorsun.İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olay dediğim siyonist bir nazi’nin 7 ekim olaylarını övmesi bu kadar. Bir sürü hikaye anlatmışsın benim için tüm mazlumlar ve masumlar aynıdır birbirinden farkı yok, olamaz.
Yemen’le israil-filistin savaşının ne ilgisi var? Orada bir iç savaş var o başka bir konu. Sen arap düşmanı olabilirsin bunu da açıkça söyle lafı eğip bükme. Hamas lideri şu an oradaki mücadelenin lideridir böyle o kim ki demeyle olmuyor bende karşılığı var sende olmayabilir.
Dünya üzerindeki tüm masum ve mazlumlar aynıdır her yerde olana ayni şiddette tepki veremiyor olabiliriz bu bir eksiklik olabilir ama olaylara bakışımız değişmez safımız belli. Biz müslümanız ve dinimizin gereği olan her mücadeleyi elimizden geldiğince yapacağız Allahsızlar bir tarafa müslümanlar bir tarafa bitti gitti.
benim icin tum mazlumlar aynidir diyerek ucuncu sinif vasat siyasetciler gibi konusuyorsun.herkes ayniysa yemenli icinde turkistanli icinde miting yapin.pesinden gittiginiz siyasetcilerin cevaplarini bile ezberlemissiniz.su an konu hakkindaki fikirlerinizin size ait olmadiginin farkinda bile degilsiniz.oysa sordugum sorular gayet acikti ama cevap yok.neden senin iktidarin sadece filistinde olen masumlar icin mevzi acti da digerleri icin acmiyor.yemendeki durum ic savas olmaktan cok ote.ugruna yas ilan ettiginiz suudiler yemenin icinden gectiler..dogu turkistan icin neden eylem yapmiyorsunuz?araplarin cani turklerden daha mi degerli?nedir bu arap sevdaniz.
madem bu kadar hassassiniz soykirim davasini neden hiristiyan guney afrika acti?nerede sizin samimiyetiniz?
bunlara cevap yok tabii.anca kendi mevzinizden kendi belirlediginiz alanda bos yapin.tum islam ulkelerini toplasan bir tane guney afrika etmiyor.safi ruzgarsiniz yemin ediyorum.
sunu net olarak anlayin,iktidar sizi bu tarafta toplamak istedigi icin bu taraftasiniz.al iste suudi arabistan,birlesik arap emirlikleri ve misir.yakin tarihte hepsiyle kanli bicaklilardi simdi can ciger kuzu sarmasi oldular.kitleniz her iki durumuda savunmustu.yarin guc sahipleri ihtiyac duyarsa yahudi-arap zaten binlerce yil yanyana yasadi yasasin kardeslik mitingi diye sizi sokaga dokebilirler.filistin davasi diye bir davaniz yok.gecmiste bu davaya dunyada en cok kimlerin sahip ciktigini az arastir.bos bos yazmakla olmuyor.az ogren.konu insanlik konusuda degil konu tamamen siyasi.israilli topcuyu sinirdisi edip diger taraftan doludizgin ticarete devam ederek muslumanlik yapanlari savunmayin.
ayrica ben araplardan degil araplasmaktan nefret ettigimi bir cok baslikta belirttim.bunu da ovunerek soyluyorum,yaziyorum.din hassasiyeti kullanilarak sistematik bir sekilde arap kulturunun ustun kultur,arap irkinin ustun irk olarak bu topluma dayatilmasindan evet rahatsizim.dini bahane etselerde sizin gibi buna teslim olmayacagiz.kimliksiz degiliz.En son tristram tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 13:59.
Yorum
-
Baski yapmasan antreman macina döner mac. Böyle ortalari haftada yüzlerce kez calisiyorlar ve elinde sonunda gol olur.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswil'in sakatlığı neyse de Larsen, Ömür ve Bakasetas bir anda kayboldu.
Umut hocanın dediğine göre iki aydır ortada yokmuş.
Pepe, Onuachu ve Trezeguet Afrika Kupası'nda...
Kourbelis ve Teklic'i kiraladılar.
Manisa'yı bile yenemeyebiliriz.
*
Diğer husus ise kimsenin konuşmadığı kanat ortasından yediğimiz goller. Avcı ilk geldiğinde savunmayı toparlamaya odaklanmıştı. Daha yakın, kompakt bir oyunu zorluyordu. Hocanın kendi ifadesiyle "göbeği kapatıp rakibi kanat ortalarına zorlayacaktık". O dönem Hugo'yla yüksek topları karşılıyorduk. Uzun süre istatistik tutmuştum hatta. Başarılıydık. Şimdi değiliz. Oyuncu özellikleri kadar oyun anlayışımız buna sebep oluyor.
Önde baskı yapamıyoruz. Rakip çok rahat çıkıyor. Bize karşı neredeyse her takım, orta alanda oyunun yönünü uzun topla değiştiriyor. Sağdan geliyorsa, sol öne uzun top atıyor. Bekler yalnız karşılıyor. İkiye bir, üçe bir kalıyorlar. Açık oyuncularının yerleşimi ve orta içlerin kaymaması büyük savunma sorunu yaşatıyor.
Samsun maçındaki penaltıya bakın. Başakşehir maçındaki golde de yine topu bizim solumuzdaki boşluğa taşıdılar. İstanbul maçında yediğimiz golde atılan uzun topta bizim sağ bölgemiz bomboş. Kayseri maçında Bahoken'in vurduğu kafa da kanat ortasıydı...
Sen eskortluk yaparsan rakibe yersin golu.Sadece bek degil her oyuncu.Kimsenin özgüveni yok.
Hoca topculara izin verip duracagina adam gibi antreman uygulatsin.Gecen senede aynisiydi. Fizik olarak eziliyoruz.
Ama 2 hafta ara oldu mu 5 gün izin ver.
2. yariyi izledim biz yeriz dedim.Özelikle Mehmet tarafi aksadi icer girdi sonra pozisyonuna gecmek icin tekrar disa yöneldi.
Herkes zaafini biliyor bu takimin ama degisen birsey yok.
Oyun plani hep ayni.
Sen gs bjk sikecilere karsi reaktion yapip puan aliyorsun ama diger takimlara karsi aksionu sen yapmalisin ama yapamiyorsun sampiyonluktan beri degisen birsey yok sorun devam ediyor.
Sadece süslü laflar ders cikartik degisecegiz diyip sonra ayni kafa ile devam.
Taraftara kandirdim diye sevin ancak kücük insanlar yapar bunu ha daha kücük insanlar yer bu numarayi.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 14:09.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Bu son 6 aydaki gelismelerden sonra kesinlikle tamamen ikna oldum. Bu ulkede garip bir kesim var ve bu milletin aidiyetleri uzaktan yakindan alakasi yok.İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu olay dediğim siyonist bir nazi’nin 7 ekim olaylarını övmesi bu kadar. Bir sürü hikaye anlatmışsın benim için tüm mazlumlar ve masumlar aynıdır birbirinden farkı yok, olamaz.
Dünya üzerindeki tüm masum ve mazlumlar aynıdır her yerde olana ayni şiddette tepki veremiyor olabiliriz bu bir eksiklik olabilir ama olaylara bakışımız değişmez safımız belli. Biz müslümanız ve dinimizin gereği olan her mücadeleyi elimizden geldiğince yapacağız Allahsızlar bir tarafa müslümanlar bir tarafa bitti gitti.
Derdi sadece islam ve muslumanlikla ilgili. Bunlara direk laf edemiyor cunku toplumun cok buyuk kismi musluman.
Ama araplar uzerinden nefret ve ofkesini kusuyor. Ama neredeyse soyledigi her sey aslinda islama yonelik sozler.
Peygamberimizin bile arap oldugunu maskelemeye calisiyor hatta. Neyse Allahtan ulkede bu kesim ve avaneleri azinlik konumunda ama bazi kesimleri milliyetcilik uzerinden etkileyebiliyor olmalari uzucu. Neyse diyecek bir sey yok.
Ancak bmn yonetimine bir elestiri yapmak istiyorum. Forumda bircok farkli konuda siyasi, dini mesajlar verenler olabiliyor. Iktidar her turlu elestiriye tutulabiliyor. Bu cok normal bir durum. Ama ne zaman bu tur konusmalarda cevap niteliginde yazılar yazilip konu tartisilinca, tum mesajlar siyasi,dini, ideolojik diye siliniyor.
Ama cevap yazilmayinca o mesajlar oldugu gibi duruyor.
Bu tur konulardaki tum mesajlari en basta silmek gerekiyor ki adaletli olmus olalim( burasi futbol forumu deyip burada bu tur yazilar olmamali deyip, bence de burasi futbol forumu ve sadece futbol konusulmali,siyaset, ideoloji vb konulari isteyen baska forumlarda konusabilir) .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum