Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstat;ortada 10binden fazla çocuğu katleden bir ülkenin desteklenmesi durumu var.
    Cem kardeşim ben İsrail'i desteklemiyorum lakin insanlık tarihi kadar eski bir ırktan ve bu süreç içinde birçok yaşadıkları dramdan söz ediyoruz. Tarihi açıp oluyabilirsin. Bunları yaşamış bir milleti ve arkasındaki gücü göz ardı ederek saldırırsan malesef karşılığında dünyanın gıkını çıkaramadığı 10 bin çocuk ölümü oluyor işte. Birazda Filistinliler düşünmeli biz nerede hata yaptık diye. Filistinliler, İsrail hegomanyasını kabul etmediği sürece ellerine tek gececek şey ölüm. 10 binlerce çocuğun ölümünü izleyen o inandıkları Allah bile yanlarında değil çünkü.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Antalyalı oyuncuyla birlikte Abdullah Avcı da gözaltına alınmalı adam bildiğin katil , futbol katili !!! Buna antrenörlük lisansı veren kurum araştırılsın , Fifa ve Uefa devreye girip lisansına el koysun gerekirse Ülke futboluna yaptırım yapsınlar sahte antrenörlük yapılıyor diye bu Lisans gerçek olamaz bu nedir abi ben böyle bir futbol özürlüsü görmedim adamın elinin değdiğide kuruyup gidiyor resmen bi lanet gibi üzerimize çöktü.
      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• @Royal Heart kardeşim ben kimseyi aklamıyorum, gördüğümü söylüyorum. Malesef bilmelisin ki ettiğiniz bedduaların, verdiğiniz tepkilerin hiç bir karşılığı yok. Kusura bakma acı gerçekler bunlar. İsrail bitirmedikçe o savaş maalesef bitmez. Ayrıca yorumunun silinecek bir tarafı yok. Herkes düşüncesini paylaşmalı.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Birader haddini aşma.Din düşmanlığı adı altında İsrailin katliamını destekleyip insanlık onuruna yakışmayacak şekilde davranıp karakterinizi ortaya koydunuz.
          O inandıkları Allah bile ölümlerini izledi ne demek ,bunun ahireti yok mu?git ateistliğini İslama,dine kinini başka yerde kus.İnsanlığınız batsın be!
          En son Macellan tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 01:13.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cem kardeşim ben İsrail'i desteklemiyorum lakin insanlık tarihi kadar eski bir ırktan ve bu süreç içinde birçok yaşadıkları dramdan söz ediyoruz. Tarihi açıp oluyabilirsin. Bunları yaşamış bir milleti ve arkasındaki gücü göz ardı ederek saldırırsan malesef karşılığında dünyanın gıkını çıkaramadığı 10 bin çocuk ölümü oluyor işte. Birazda Filistinliler düşünmeli biz nerede hata yaptık diye. Filistinliler, İsrail hegomanyasını kabul etmediği sürece ellerine tek gececek şey ölüm. 10 binlerce çocuğun ölümünü izleyen o inandıkları Allah bile yanlarında değil çünkü.
            Ben böyle yazı görünce dayanamıyorum ama yazdıkların tam bir siyonist kafası ve Allahsız kitapsız bir yazı olmuş.

Yorum

• Sahaya dönelim, bugün takimin acikara en kötüsü Abdullah Avci idi. 8 hafta 12 puan diye meslektasina etik olmayacak sekilde camur atan Sinyör Avci, bugün biraz eksik kadro ile cikinca, hemen ayni bahanelere sigindi. Adamda utanma arlanma yok...zorluk derecesi ilk macta rezil olduk. Üstüne 1 puana sevinmiyormus ama 1 puan icin oynadigini kör Sultan bile gördü
              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• sirp çetnik metnik hareketi yapanlara da aynisi yapilmaliydi vaktinde, stipanoviç denen basketbolcu vardi bizde, yapiyordu o hareketi, kimse bir sey demedi
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben yorum yazıyorum siliniyor, söz konusu futbolcunun davranışını aklayanın yorumu kalıyor nasıl forum yönetimi bu ? O hâlde bir daha yazıyorum:

Celtic taraftarı ama o ama bu maksatla defalarca, adeta bir alışkanlık hâline getirerek ardı sıra birçok maçta ceza alma pahasına tribünlerinde Filistin bayrağı açıp, i.rail katliamına karşı Gazze'de katledilen, aç susuz bırakılan çocukların, masumların sesi olurken; yine dünyanın birçok farklı bölgesindeki kulüpler Gazze ve Filistin hakkında farkındalık, katliamların durdurulması adına ses getirici eylemler düzenlerken, burada ne TFF ne de kulüpler nezdinde ses getirecek bir organizasyon yap(a)mıyor ama bugün i.rail patentli futbolcu çıkıp istediği gibi eylem yapabiliyor. Öyle ki 75 yılı aşkın süredir sistematik şekilde toprakları çeşitli zulümle işgal edilen, nihayetinde "şerit" olarak ifade edilen bir avuç Gazze toprağına sıkıştırılan Filistin halkı 75 yılın yanı sıra son 100 güne yakın süredir türlü insanlık suçları işlenerek adeta bir kafese alınmış gibi katledilmesine karşılık söz konusu futbolcu, 7.10 olayının mağdurlarının evlerinin ve kayıplarının faili kim olduğuna ilişkin türlü beyan ve itiraflarına rağmen 7.10 olaylarını bir mağduriyet propagandasına alet edebiliyor. Bunu meşru görenler neyi savunduğunun farkında mı ? Hünamizm bu değil, adalet hiç değil. Orada işgalciler ve sistematik şekilde insanlık suçu işleyen bir rejim, öldürülenleri "goyim" olarak adlandıran bir anlayış, 7.10 olaylarına muhatap şahısların beyanları, öte tarafta çoluk çocuk demeden cansiparene yaşadığı toprakları savunan, direnen, işgal edilen topraklarını, malını, mülkünü işgalden kurtarmaya çalışan bir halk var iken söz konusu futbolcunun yaptığı normal/haklı değerlendirilebilecek bir vaka öyle mi ? Elbette bunun hukukî ve sportif sonuçları olacak, olmalı da. Filistinli futbolcunun savunduğu ile bu futbolcunun eylemi bir tutulacak eylemler değil, elma ile armudu karıştırmayın. Biraz vicdanlı ve adil muhakeme, biraz insaf.
                  Yoo ben futbolcunun davranışını akladım. Benimki de silindi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  En son myildirim77 tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 02:14.

Yorum

• Biz sahanın dışına çıkmayalım. Antalya bu kadar konuşmuyordur bu kanuyu. Bizim işimiz futbolla.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sirp çetnik metnik hareketi yapanlara da aynisi yapilmaliydi vaktinde, stipanoviç denen basketbolcu vardi bizde, yapiyordu o hareketi, kimse bir sey demedi
                      Oraya kadar dönmene gerek yok sikecilerde tadic var mevcut olarak
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oraya kadar dönmene gerek yok sikecilerde tadic var mevcut olarak
                        o da yapti mi o hareketi ? fb'deyken yapmamistir herhalde, yoksa obradoviç de ayni ama fb'de yapmadi sanirim
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o da yapti mi o hareketi ? fb'deyken yapmamistir herhalde, yoksa obradoviç de ayni ama fb'de yapmadi sanirim
                          Burada yaptı mı bilmiyorum ama öncesinde dosyası bayağı kabarık hatta milli takımında falan devam ediyordu bu işlere en son
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben yorum yazıyorum siliniyor, söz konusu futbolcunun davranışını aklayanın yorumu kalıyor nasıl forum yönetimi bu ? O hâlde bir daha yazıyorum:

Celtic taraftarı ama o ama bu maksatla defalarca, adeta bir alışkanlık hâline getirerek ardı sıra birçok maçta ceza alma pahasına tribünlerinde Filistin bayrağı açıp, i.rail katliamına karşı Gazze'de katledilen, aç susuz bırakılan çocukların, masumların sesi olurken; yine dünyanın birçok farklı bölgesindeki kulüpler Gazze ve Filistin hakkında farkındalık, katliamların durdurulması adına ses getirici eylemler düzenlerken, burada ne TFF ne de kulüpler nezdinde ses getirecek bir organizasyon yap(a)mıyor ama bugün i.rail patentli futbolcu çıkıp istediği gibi eylem yapabiliyor. Öyle ki 75 yılı aşkın süredir sistematik şekilde toprakları çeşitli zulümle işgal edilen, nihayetinde "şerit" olarak ifade edilen bir avuç Gazze toprağına sıkıştırılan Filistin halkı 75 yılın yanı sıra son 100 güne yakın süredir türlü insanlık suçları işlenerek adeta bir kafese alınmış gibi katledilmesine karşılık söz konusu futbolcu, 7.10 olayının mağdurlarının evlerinin ve kayıplarının faili kim olduğuna ilişkin türlü beyan ve itiraflarına rağmen 7.10 olaylarını bir mağduriyet propagandasına alet edebiliyor. Bunu meşru görenler neyi savunduğunun farkında mı ? Hünamizm bu değil, adalet hiç değil. Orada işgalciler ve sistematik şekilde insanlık suçu işleyen bir rejim, öldürülenleri "goyim" olarak adlandıran bir anlayış, 7.10 olaylarına muhatap şahısların beyanları, öte tarafta çoluk çocuk demeden cansiparene yaşadığı toprakları savunan, direnen, işgal edilen topraklarını, malını, mülkünü işgalden kurtarmaya çalışan bir halk var iken söz konusu futbolcunun yaptığı normal/haklı değerlendirilebilecek bir vaka öyle mi ? Elbette bunun hukukî ve sportif sonuçları olacak, olmalı da. Filistinli futbolcunun savunduğu ile bu futbolcunun eylemi bir tutulacak eylemler değil, elma ile armudu karıştırmayın. Biraz vicdanlı ve adil muhakeme, biraz insaf.
                            Benim yorumum da silindi.

7 Ekim'den sonra (ve genel olarak) İsrail'in Filistin halkına yaşattıkları konusunda çok farklı düşündüğümüzü sanmıyorum. Ayrıldığımız nokta 7 Ekim'de yaşananlar.

Sırf düşman saydığınız için o gün bir diğer halkın başına geleni görmezden geliyorsunuz. Ben o ya da bu taraftan olsun terörirste terörist diyorum, siz sözde 'türlü beyan ve itiraflar'ın arkasına sığınarak, olayı olduğundan küçük/farklı göstermeye çalışıyorsunuz. İşte bu bana göre vicdanlı, insaflı ve adil bir muhakeme değil.
                            Bu terör saldırısı üzerinden tam 100 gün geçmiş. Oyuncu kurbanlarını anmak istemiş. Sadece bir terör olayının tarihi ve üzerinden kaç gün geçtiğine ilişkin bir sayı yüzünden bu oyuncuya reva görülen bu muamele abartılı ve doğru değil bence. Bu davranışla bütün dünya önünde kendimizi insanların sokaklarda avlanarak öldürüldüğü bir saldırının savunucusu pozisyonuna koyuyoruz. Fililstin halkını savun, bunu istediğin şekilde gol sevincinde, tribünlerde göster, buna karşı çıkan yok, ama niye durduk yere teröristleri, terörü savunur duruma giriyoruz, anlamıyorum, ülkeme de yakıştıramıyorum. Aynı şekilde Avrupa'da bazı oyunculara yapılanları da doğru bulmadım, tasvip etmedim.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              @Royal Heart kardeşim ben kimseyi aklamıyorum, gördüğümü söylüyorum. Malesef bilmelisin ki ettiğiniz bedduaların, verdiğiniz tepkilerin hiç bir karşılığı yok. Kusura bakma acı gerçekler bunlar. İsrail bitirmedikçe o savaş maalesef bitmez. Ayrıca yorumunun silinecek bir tarafı yok. Herkes düşüncesini paylaşmalı.
                              Bir de aklasan nasıl bir savunma argümanı ileri sürecektin acaba...

Yorum silme meselesine gelirsek orada dikkat çekilen senin mesajının silinmesi değil, benim aynı konuya ilişkin mesajımın silinmesi ve bu suretle uygulanan ikili tutum. Filistinliler i.rail hegamonyasını kabul etsinmiş, bak sen ne çözüm ama!!!! Mantığa bak şaka gibi yahu... Sen ya meseleyi hiç anlamamışsın ya da kafa buluyorsun. O kadar sakat bir bakış açın var ki neresinden başlasak bilemedim, senin gibi düşünenler elbette ki i.railin ekmeğine yağ sürer, ne de olsa onlar (haşa) her şeye muktedir! O hâlde herkes oturduğu yerde olup biteni izlesin, i.rail durana kadar da kıpırdamasın, hiçbir tepki göstermesin. Yetmedi mağduriyet propagandalarına bile göz yumulsun. Daha ne isterler...

Gelgelelim o kadar muktedirler ki gün geçtikçe Gazze'de verdikleri kayıpların aileleri rejim üzerindeki baskısını, eylemlerini ve protestolarını artırıyor. Halbuki senin düşündüğün gibi olsa, dünyada herkes sürecin bitmesi için i.raili beklese, bölgeden yayınlar yapılmayıp, uluslararası mahkemelerde dava açılmasa, dünyanın muhtelif ülkelerinde büyük katılımlı protestolar gerçekleşmese gün aşırı bombalanan Gazze birkaç haftada tamamen yerle yeksan edilmiş, canlı sivil kalmamıştı belki de. Ama şehri ele geçirmiş miydi ? Şuradan düşünelim, Gazze direnişçileri sahadaki tüm yalnızlığına rağmen Allah'a olan inancıyla, yılların acı deneyimleriyle ve kısıtlı imkânlarıyla mücadelesini ortaya koyuyor, bayrak çekmiyor, pes etmiyor ve i.rail yetkililerinin verdikleri kayıplar nedeniyle birbirine düşmesine dahi sebep oluyor. Özellikle de karada müthiş bir direnç gösteriyor ve işgalcileri püskürtüyor. Öyle ki işgalciler karaya indiğinde sorun yaşamaya, kayıplar vermeye, bombalanan içi boş okul görüntüleriyle sahte çatışma görüntüleri verip, bunu zafer olarak sunmaya başlıyorlar ama sen bu insanların bu mücadelesine ve inançlarına söz etme hakkını kendinde bulacaksın, yavaş, sınırı aştın. Bir katkınız yok bari köstek olmayın.

Özetle sivil katliamlarının uluslararası baskı sebebiyle bir nebze olsun sekteye uğratıldığını ve bu anlamda uluslararası baskının kısıtlı bir sonuç verdiğini değerlendirmek mümkün dahası için daha fazla baskı kurulmalı, bu anlamda ülkemizde de takımlar sahaya çıkarken, taraftarlar tribüne gelirken bu konuda kamuoyunda ses getirecek eylemlere imza atmalı, milyon euroların döndüğü sektör ve unsurları insanlık adına daha fazla inisiyatif üstlenebilmeli. Yazdığımdan şunu çıkarmak zor değildi sen kalkmış beddua ile verdiğiniz tepkiler diyorsun... Sen yap da, oradan başla en azından...
                              En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 03:45.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim yorumum da silindi.

7 Ekim'den sonra (ve genel olarak) İsrail'in Filistin halkına yaşattıkları konusunda çok farklı düşündüğümüzü sanmıyorum. Ayrıldığımız nokta 7 Ekim'de yaşananlar.

Sırf düşman saydığınız için o gün bir diğer halkın başına geleni görmezden geliyorsunuz. Ben o ya da bu taraftan olsun terörirste terörist diyorum, siz sözde 'türlü beyan ve itiraflar'ın arkasına sığınarak, olayı olduğundan küçük/farklı göstermeye çalışıyorsunuz. İşte bu bana göre vicdanlı, insaflı ve adil bir muhakeme değil.
                                Bu terör saldırısı üzerinden tam 100 gün geçmiş. Oyuncu kurbanlarını anmak istemiş. Sadece bir terör olayının tarihi ve üzerinden kaç gün geçtiğine ilişkin bir sayı yüzünden bu oyuncuya reva görülen bu muamele abartılı ve doğru değil bence. Bu davranışla bütün dünya önünde kendimizi insanların sokaklarda avlanarak öldürüldüğü bir saldırının savunucusu pozisyonuna koyuyoruz. Fililstin halkını savun, bunu istediğin şekilde gol sevincinde, tribünlerde göster, buna karşı çıkan yok, ama niye durduk yere teröristleri, terörü savunur duruma giriyoruz, anlamıyorum, ülkeme de yakıştıramıyorum. Aynı şekilde Avrupa'da bazı oyunculara yapılanları da doğru bulmadım, tasvip etmedim.
                                Bir vesileyle siz de tekrar görüş sunma fırsatı bulmuş oldunuz o hâlde.

Durumu beyan ettim, bir yere sığındığım yok, hiçbir şeyi olduğundan küçük göstermeye çalıştığım da yok, bu iddialarınızı reddediyorum aksine çok daha kapsamlı olarak muhakeme edilmesi gereken konular olduğunu ifade ediyorum ancak siz Gazze ve Filistin halkına yapılanları hafife alıyorsunuz ve anladığım kadarıyla siz de elmayla armudu karıştıranlardansınız. 7.10 olayını arkasına, önüne bakmadan, münferit bir olaydan ibaret görürseniz bu eksik bir okuma olur. Keza olay da bu zaten, 75 yılda ve son 100 günde olup bitenler ortadayken 100. günde 7.10 üzerinden i.railin mağduriyet propagandasına araç olma. Konuşurken kolay geliyor, şu futbolcuya yaptığınız empatinin yarısını 75 yılda ve bu 100 günde yeri, yurdu işgalciler tarafından sistematik olarak ele geçirilen; annesinin babasının, çoluğunun çocuğunun, kardeşinin yaşam hakkı yok görülerek elinden alınan herhangi bir insan için yaparsanız, söz konusu süreçte ne kadar çocuğun öldürüldüğünü, ne kadarının ailesiz, ne kadarının sakat bırakıldığını, ne kadarının evinin yıkıldığını, gasp edildiğini göz önünde bulundurursanız, eylemi gerçekleştiren futbolcunun 100. gün adına yapmış olduğu eylemin ne kadar olağan ve makul bir davranış olduğuna dair daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilirsiniz. Nitekim mesele haklı olarak yargıya intikal etti.
                                En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 15.01.2024, 03:41.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X