Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avci sevicileri hic ugrasmayin..Iki takiminda kadrosu ortada, Antalya vasat kadrosuyla performans aliyor, sen alamiyorsun cünkü Hoca farki var. Ama 1:0 öndesin cünkü yildiz farki
    Aynen dünya yıldızı fountas golü attı

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav Allah belanızı vermesin kaleden çıkardığımız golleri paylaşmaya başlayacak kadar hangi ara düştük biz.
      Video çok güzel de resmi sayfadan paylaşılması cidden fazla

Yorum

• 2 tane net sarıyı es geçti. 1-2 tane net faulumuzu vermedi. hem de bilerek fıtratının gereği olarak vermedi. devam edecektir. fırsat vermemeliyiz. çok kolay pasla adam eksiltiyorlar. solda Fountas sağda Visca çok kolay geçiliyor. orta saha da Mendy biraz ağırlık koymalı. Berat fena değil ama 2 defa çok gereksiz ve saçma top kaybı yaptı gol yediriyordu. Enis çok iyi ama yalnız kalıyor. işin kötü tarafı yedekten girecek adam da yok. Poyraz ın fizik iyi bundan belki faydalanabiliriz. ha unutmadan sevgili hocamızın tercih etmediği, denswil in sakatlığı olmasa tercih etmeyeceği adam sahanın en iyisi. bak Allahın işine.
        from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Jeheskel ve Safuri kalitesinde sayabilecegim bir tane adam yok takimda, bos yapmanin luzimu yok
          Ikiside çöp hocam.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Enise sallayanlar şaka mı topu orta sahadan ileri götüremiyorsun Onuachu olsa ne farkedecek mesela şu maçta
            100 dakika ile teklici falan da topcu değil dediler�� yarım devrede enisi gomduler

hani bu kadar toptan anlamayan bir kitle görmedim

avci nefretini oyuncu uzerinden gideriyorlar
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• normalde defans dortlusune soverdim ama iki haftadır masallahları var

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Enesin yasi cok genc daha. Simdilik alternatif veya 2.forvet olarak is yapabilir. Ilieride iyi bir potansiyele ulasacaginiza inaniyorum.
                Mesele bu işte haklısın. Maç başı yazdım, 2. Forvet olarak 4-4-2’de kullanacaktın adamı.

Kullandık mı hayır. 16 maçta 298 dk süre almış (3 tam maç süresi).

Utanmadan gelmişler adama sallıyorlar.

Bu klüpte virüs taraftarlar var bu virüslerin içinde bulunduğu hiçbir ortama fayda sağlama şansı yok.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yav Allah belanızı vermesin kaleden çıkardığımız golleri paylaşmaya başlayacak kadar hangi ara düştük biz.
                  İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Video çok güzel de resmi sayfadan paylaşılması cidden fazla
                  Bayraktar ekibinin performansını şu ana kadar ben de hiç beğenmiyorum ama bence bunun paylaşılmasında bir sakınca yok.

Bana da bu eleştiriler fazla geldi.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Enise sallayanlar şaka mı topu orta sahadan ileri götüremiyorsun Onuachu olsa ne farkedecek mesela şu maçta
                    Yahu arkadaş sallamak başka adamın oyun karakterli söylemek başka bu çocuk fatih tekke olamaz o yetenek yok mehmet yılmaz olur büyük takım forveti değil 1996 yılında fatih tekke A takıma çıktı aynı futbolunu oynuyordu.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ikiside çöp hocam.
                      Sezon basindan bari bu ikisini takip ettim, bu ikisi kalitesinde bir kanadin ve ortasahan yok. Net.

Yorum

• Bir takım ancak bu kadar kötü oynayabilir. Skora aldanmayalım. Kulüp tarihinin en berbat 45 dk.larından birini geçirdik diyebilirim.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezon basindan bari bu ikisini takip ettim, bu ikisi kalitesinde bir kanadin ve ortasahan yok. Net.
                          Kesinlikle ikiside çöp. Nokta.

Yorum

• Belli ki hemşehrimiz Semih Kılıçsoy illüzyon yaratmış ki Enis Destan'ı cömertçe harcamaya başlamışız ama Semih orada tek forvet oynamıyor, üstüne üstlük arkasında da gayet "orta saha" oyuncuları var.

Bizim Enis soluna bakıyor, Fountas var. Arkasına bakıyor, Bardhi var. Müthiş bir challenge kendisi için.

Yorum

• Enis sırtında stoper varken topla döndü, atak başlattı bir tane. Onun dışında pek fırsat olmadı ki. Uzun toplara çıkmayıp stoperler bırakıyor bazen, onu yapmamalı.

Yorum

• Ortasahamız pamuk gibi, Mendy'de böyle oynuyorsa söylenecek çok bir şey yok.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X