Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 20. Hafta | Antalyaspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakasetas efendi Kerem dembirbay ile takas mi edildi?

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Enis i de gorduk bu takimin
      forveti olamaz
      Ya yürü git şurdan, 45 dk’nın 41 dk’sı bizim ceza sahasında oynandı.

Boş konuşun tamam da biraz altında bir dayanak olsun. Kabanızdan konuşmayın.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• hakeme küfretmekten maça konsantre olamıyorum, son zamanlarda izlediğim en kötü en adaletsiz yönetim, hakemin sarı kartları es geçmesi antalyaya cesaret verirken bizim daha korkak oynamamıza sebep oluyor. genel olarak savunma zaaflarımız olsa da eksiklere rağmen sağlam duran tarafız. onlar daha çok istiyor ama biz sistemli oyunla karşı duruyoruz. ilk yarının özeti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        onur

Yorum

• Benkovic'in satın alma opsiyonu bizde 2.5 milyon euro. Böyle devam ederse sezon sonu direk 2.5'a alıp 10'a satarız. Maşallah
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antalya'danın hangi kadrosu iyi merak ettim. 2 tane iyi oyuncusu var biri Buksa diğer Savic.
            Jeheskel ve Safuri kalitesinde sayabilecegim bir tane adam yok takimda, bos yapmanin luzimu yok

Yorum

• Antalya dan fark yemek üzereyiz. Bir gol atsalar maalesef gerisi gelecek. Enis Bardhi, Visca, Enis Destan ve Fontas lı hücum hattı çok ama çok zayıf. Topu ileride asla tutamıyor. Maç bizimmyarı sahamızda oynanıyor. Mendy, Bardhi, Mehmet, Enis Destan ve Visca tam bir facia. Top oynadıkları filan yok. Fontas mucize golün haricinde ortada yok. Orta alanda Berat defansta Baniya ve Benkovic, solda Eren yırtınıyor. Gol yemiyorsak da bundandır. Hücum hattının kendine gelmesi lazım. Bu şekilde antalya bize 3 de atar 4 de.

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayni malzemeyle her hafta farkli bir sey görme beklentinizi bir türlü anlayamadim gitti.
                  Aynı malzeme bile değil.Bu kadro şu an çok daha vasat futbolcularla dolu

Yorum

• Enis bizm beklentimizi karşılsyacsl bir adam değil iyi çocuk saygılı ve takımı seviyor ama Fatih gibi topu alacak omuz koyacak kafa kaldırıp şut atacak bir adam değil dediğim gibi en fazla mehmet yılmaz olur Artvinli çocuk daha iyi bir potansiyel var inşallah o çocuk ileriki yıllarda A takımda oynar.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Enise sallayanlar şaka mı topu orta sahadan ileri götüremiyorsun Onuachu olsa ne farkedecek mesela şu maçta
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Avci sevicileri hic ugrasmayin..Iki takiminda kadrosu ortada, Antalya vasat kadrosuyla performans aliyor, sen alamiyorsun cünkü Hoca farki var. Ama 1:0 öndesin cünkü yildiz farki
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yav Allah belanızı vermesin kaleden çıkardığımız golleri paylaşmaya başlayacak kadar hangi ara düştük biz.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak honour_rock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hakeme küfretmekten maça konsantre olamıyorum, son zamanlarda izlediğim en kötü en adaletsiz yönetim, hakemin sarı kartları es geçmesi antalyaya cesaret verirken bizim daha korkak oynamamıza sebep oluyor. genel olarak savunma zaaflarımız olsa da eksiklere rağmen sağlam duran tarafız. onlar daha çok istiyor ama biz sistemli oyunla karşı duruyoruz. ilk yarının özeti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            Ben takimı eleştiremem bu maç hakem faulleri vermeyerek takımın direncini kırıyor
                            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Enis i de gorduk bu takimin
                              forveti olamaz
                              Enesin yasi cok genc daha. Simdilik alternatif veya 2.forvet olarak is yapabilir. Ilieride iyi bir potansiyele ulasacaginiza inaniyorum.

Yorum

• Enislik bi durum yok. Napsın çocuk. Takım ortasahayı geçemiyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X