İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası 5.Tur | Trabzonspor 3 - 1 Manisa FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
-
maçı izledim. Bakiç çok merak ediyordum keşke oynasaydı.
kerem ve umut çalışkan topçu.Süre aldıkça gelişirler. Ancak heyecanlılar.
göktanı çok beğendim.Fizik,teknik ve oyun zekası var.Kesinlikle daha fazla süre almalı.
arif herkesin aksine beğendim.Görevini yaptı.Bence rotasyonda iş yapar.
Fernandezin nesini eleştiriyorsunuz?Adam kaç dakika oynadı da bu kadar eleştiriliyor anlamadım.
Enis muazzam.Üzerine kata kata geliyor.
Sizin gibi taraftar varken bu takımdan genç oyuncu çıkması imkansız.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShotayı erman hoca söyledi bize Wakayemeyi de shota önerdi biz ancak böyle adam buluruz kendi bulduklarımızın hepsi çöp afedersin 2012 dede öyle 2014 öyleydi 2022 dede öyle kendi yaptığımız transferlerle takımı batırdık biz bu transfer işinde ligdeki en kötü takımız.En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.01.2024, 00:39.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShotayı erman hoca söyledi bize Wakayemeyi de shota önerdi biz ancak böyle adam buluruz kendi bulduklarımızın hepsi çöp afedersin 2012 dede öyle 2014 öyleydi 2022 dede öyle kendi yaptığımız transferlerle takımı batırdık biz bu transfer işinde ligdeki en kötü takımız.En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.01.2024, 00:07.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
ömür ve umut ile vedalaşma zamanı geldi.
Merkeze 1 değil iki oyuncu alınmalı.
umut,berat,göktan,bardhi rotasyonda fazlası ile yeterli olur.
mendy,diamonde,james olsa merkez tadından yenmez.
forvete önümüzdeki sene de devam edecek bir isim alınmalı.Zira onuachu yıl sonu muhtemelen gider.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Yildizlar toplulugu Manisa´yi yendigimiz icin tebrikler. Maca, Oyunculara girmeye bile gerek yok cünkü takimi 3 ayda bu hale getirmekte beceri ister. Yakinda Mendy bile futbolu unutacak, fizik olarak iflasa yaklasiyoruz. Bu ortamda hangi genc kendini gösterecek?
Baniya, Umut Günes, Kourbelis, Fountas, Berat..hepsi Avci transferleri. Siz Ertugrul Dogan´in ondan habersiz transfer yapacagini mi düsünüyorsunuz??“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut cok buyuk kazik oyle boyle degil kerem senden farki yok alanya iyi vurgun yapti2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut Güneş beklediğimiz kadar değil hatta beklentilerin çok altında çıktı. İyi kazık yedik.
Bakiç'i izlemek isterdim. Mr. Hunter az da olsa oynatmalıydı.
Fernandez uzun bir sakatlık döneminden çıktı. Görev aldığı kısa sürede beklediğimin aksine, zamanında ve iyi müdahaleler yaptı. Türkmen de vasatı aştı.
Denswil hariç şu an stoperlerde sıkıntı göremiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManisaya bile üstünlük kuramadık...Trabzonspor kapatılsın.....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Maçtan sonra Avcı'nın Ömür ve Bozok ile ilgili açıklamaları kulübün ne kadar amatörce yönetildiğini, yönetimin yüzüne vuran tarzda oldu.Kamuoyu önünde yönetime bu kadar ağır bir gönderme yapılmasını beklemiyordum.Bu açıklamanın stratejik olduğunu düşünüyorum,başkana ciddi bir mesaj vermiştir Avcı,bir anlamda iş başka dostluk başka minvalinde bu açıklama ile Avcı okları kendi üzerinden alıp,bir anda başkana döndürmüştür.Bugün muhtemelen bu iki oyuncu ve Bakasetas ile ilgili resmi bir açıklama yapılacak.Ama fena gol yedi yönetim.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
İlk olarak Larking tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtan sonra Avcı'nın Ömür ve Bozok ile ilgili açıklamaları kulübün ne kadar amatörce yönetildiğini, yönetimin yüzüne vuran tarzda oldu.Kamuoyu önünde yönetime bu kadar ağır bir gönderme yapılmasını beklemiyordum.Bu açıklamanın stratejik olduğunu düşünüyorum,başkana ciddi bir mesaj vermiştir Avcı,bir anlamda iş başka dostluk başka minvalinde bu açıklama ile Avcı okları kendi üzerinden alıp,bir anda başkana döndürmüştür.Bugün muhtemelen bu iki oyuncu ve Bakasetas ile ilgili resmi bir açıklama yapılacak.Ama fena gol yedi yönetim.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum