Umut cok buyuk kazik oyle boyle degil kerem senden farki yok alanya iyi vurgun yapti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türkiye Kupası 5.Tur | Trabzonspor 3 - 1 Manisa FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yokk Hırvat aldırdı o kalsaydı harikalar yaratacaktı ama a. Avcı hoca olmadığı için kendini gösteremiyor umut güneş. Aynen mehmet harika bir sağ bek oda köreldi yoksa topa ayağının dışıyla öyle rezilce vurulmayacağını oda biliyor arkaya adam kaçırılmayacağınıda köreldi iştee arif nasıl oyuncuydu esiyordu solda kendini gösteremiyor Fernandes tırpanı aslında çok iyi bir stoper estetik oda köreldi. Hep bu Abdullah avcının işleri yoksa takım ışıldıyor hepsi potansiyel birer yıldız adayı.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut güneşi alirken mutlaka bir ozelligini gormuslerki o paralar verilmis Manisa macinda sahada ne gibi ozellikleri oldugunu gören varmi ?En son nakzo tarafından düzenlendi; 18.01.2024, 21:37.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Vayyy, maçı gürültülü bir ortamda izledim, o yüzden maça hakim olamadım ama unut güneşin oynadığını bilmiyordum.
Bir de hoca maçtan sonra "sebebini bilmediğim sebepten dolayı Ömür ve Bozok kadroda yoktu, yönetim açıklama yapar" dedi. Sanırım ipler koptuYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Bugun sahada şans verilen oyunculardan bir tanesi bile , Düşmemeye oynayan bir takımda bile 11 e giremez.
Oynayan genç çocuklardan bir tanesi için bile şu forumda , Bu oyuncu en azından 15 dakika dahi olsa süre alabilir , yazık bu çocuğa diyen çıkar mı?
Trabzonspor'un asları da gençleri de maalesef kötü. Geleceğimiz dediğimiz gençleri izledikçe umutlarım daha da azalıyorYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Yaa Abdullah hocam küçük hüsamettine öyle evladın gibi davranır korup kollarsan böyle zor bir zamanda ortada bırakıt seni.İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVayyy, maçı gürültülü bir ortamda izledim, o yüzden maça hakim olamadım ama unut güneşin oynadığını bilmiyordum.
Bir de hoca maçtan sonra "sebebini bilmediğim sebepten dolayı Ömür ve Bozok kadroda yoktu, yönetim açıklama yapar" dedi. Sanırım ipler koptuAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Mustafa reşit akçay abdül kadir konusu sorulunca bu çocuklara biz hocalar ve aileleri profesyonel olmayı öğretemedik dedi.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Abi mehmet can 2 tane şu atdı oynadığı sürece o şutları atan adam Trabzonspor gibi bir takımda olamaz o ne laubali vuruş öne kazma 2 vuruş bunları kim seyrediyor izleme ekibi olmasın biz bu işi beceremiyoruz gidin diğer takımların izleme ekiplerine sorun anadolu takımları için pahalı fakat bizim alabileceğimiz en az 3 süper adam önerirler bize böyle rezillik olurmu yahuİlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugun sahada şans verilen oyunculardan bir tanesi bile , Düşmemeye oynayan bir takımda bile 11 e giremez.
Oynayan genç çocuklardan bir tanesi için bile şu forumda , Bu oyuncu en azından 15 dakika dahi olsa süre alabilir , yazık bu çocuğa diyen çıkar mı?
Trabzonspor'un asları da gençleri de maalesef kötü. Geleceğimiz dediğimiz gençleri izledikçe umutlarım daha da azalıyorAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Shotayı erman hoca söyledi bize Wakayemeyi de shota önerdi biz ancak böyle adam buluruz kendi bulduklarımızın hepsi çöp afedersin 2012 dede öyle 2014 öyleydi 2022 dede öyle kendi yaptığımız transferlerle takımı batırdık biz bu transfer işinde ligdeki en kötü takımız.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
E hani sakattı Abdülkadir, siyasette de futbolda da yalanlardan bıktım.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı: "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar."Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İncinmiş.İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleE hani sakattı Abdülkadir, siyasette de futbolda da yalanlardan bıktım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk on birde yerli zorunluluğu kalktığı için umrumda değiller. Birine yıllar önce "satılsın", diğerinin transferine "alınmasın" demiş biri olarak; beni yanıltmadıkları için teşekkür eder, Trabzonspor'u zarara uğrattıkları için teessüflerimi bildiririm. En fazla bu geliyor elimden... Çünkü taraftarım.İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı: "Sebebimi bilmediğim bir şekilde bugün Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok aramızda yoktu. Onlarla ilgili kulübümüz açıklama yapar."
Ama yönetici veya hoca olsaydım farklı davranırdım. Yine başladı oyuncuları millerin önüne atmaya. Bozok'u o aldırdı. Ömür'ü birkaç hafta önceye kadar on bir başlattı istikrarlı şekilde...
Nasıl haberin olmaz? Nasıl lidersin sen?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum