İnşallah oynadıkça düzelirler ama süper yetenek kerem evlere şenlik çıktı ya millet futboldan anlamıyor veyahut çocuk çok heyecanlı. Ben ilk izlediğimde Fatih tekkeyede laf atmıştım çok çalım atmaya çalışıyor diye buda inşallah öyle olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karakter var diyelim ama yetenek yok, ne edelim simdi bizim gencleri? 10-15 sene topa vurmamis bile olsan su hareketlerin yarisini yapmazsin, oyun akisina ters davranislar falan, pozisyon calim gerektiriyor abi birseyler gerektiriyor ama yok.
Göktan işinin ehlinin yanında iyi bir seviyeye gelebilir. Örnek alacağı bir lider lazım. Sosa-Hamsik gibi. Bu tip gençleri 9-10 tane as oyuncu arasına atacaksın. Rotasyonlu kadroda bir şey gösteremezler.
Son dakikalarda Mendy'nin kendi ceza sahamızdan alıp topla çıktığı pozisyonda diğer dokuz oyuncunun topsuz halde koşmamasını skor rahatlığıyla mı açıklayacağız?
açıkçası ben de anlayamadım belki de bu kural çoktan değişti. Bizim adamın eline çarptığına hükmetti gibi algıladım. Eğer öyleyse direkt kaleye vurulabiliyor mu, eskiden çift vuruş diye bir şey vardı?
Tekrarını seyredemedim. Çözemedim.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.01.2024, 20:57.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Sen bir orta sahasın
90 dakika sahadasın
Ama top ayağına 3 kez değiyor sadece
Umut Güneş
Umut gunes transferini biri cikip aciklamali.ilk 18e bile giremeyecek bir oyuncuya hicbir akil o parayi vermez
. Ayrica neden gencler oynatilmiyor diyenler herhalde nedenini anlamistir. Iclerinde parlayabilcek bir potansiyelli yok gibi. En fazla h.turkmen seviyesindeler.
Umut Güneş'in bizim işimize yarayacak bir özelliği yok. Dorukhan gibi mücadele gücü katacak biri olsa çok iş yapardı. Cidden, Dorukhan bu konuda çok önemli bir oyuncuydu. Sağ bek olsun, orta saha olsun adam korakor mücadele ile oyuna ağırlık koyuyordu.
Yorum