Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim 2-1 kazandığımız Konya maçının bu maçtan pek bir farkı yoktu. Hatta o maç daha çok pozisyon vermiştik. Konya iki metreden boş kaleye gol atamamış bizse Onuachunun 30-40 yılda bir görülen golu ile kazanmıştık
    Evet. Hatta içeride kazandığımız Alanya maçından da farkı yoktu. O maçın ilk yarısında Alanya'nın 4 net gol pozisyonu vardı. Bizim attığımız golde de 30-40 yılda bir görülebilecek bir şey olmuş, golün asistini de kendisini de Alanyasporlu futbolcular yapmıştı. Avcı da sanki kendi müthiş teknik direktörlüğünden dolayı bu galibiyetler alınmış gibi artist artist konuşmuş, resmi hesaplardan kendi PR videolarını yayınlatmıştı.

Yorum

• Artık deniz bitti berat mendy önlerinde teklic ve fountas tan biri denenmeli bardhi ömür ve bakasetas in takıma vereceği birsey kalmadı yeni şeyler denemek gerek Enis le iç sahada çift forvette baslariz

Yorum

• maçı haketmedik ama kaybetmeyide haketmedik
        Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Artık deniz bitti berat mendy önlerinde teklic ve fountas tan biri denenmeli bardhi ömür ve bakasetas in takıma vereceği birsey kalmadı yeni şeyler denemek gerek Enis le iç sahada çift forvette baslariz
          Bu dediğini deneyecek bir teknik direktör var mı kardeş kenarda ? Adamın ezberi var ve bunun dışına çıkamayacak kadar da sığ düşünceli . Herif inatla geçen sezon kendisinin defolmasına neden olan şeyleri tekrar ediyor.Tempo yok , baskı yok ..Herif hala tekrardan bahsediyor.Tekrarını sevsinler senin !!

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonra bakanlar Trabzona yardım ediyor bla bla bla…
            Bu kayserinin bizimle bi alıp veremediği var ama dur bakalım

Yorum

• Bjelica'yı tartışmak gereksiz. Koca yazı boşa geçirdi. Oyuna hiçbir şey katamadı. Çözüm üretemedi. Gitti. Sorun, Avcı'nın kısa süre sonra tekrar gelmesiydi. fb maçı hariç ana planının iyi olduğu tek maç olmadı şu ana kadar.

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu dediğini deneyecek bir teknik direktör var mı kardeş kenarda ? Adamın ezberi var ve bunun dışına çıkamayacak kadar da sığ düşünceli . Herif inatla geçen sezon kendisinin defolmasına neden olan şeyleri tekrar ediyor.Tempo yok , baskı yok ..Herif hala tekrardan bahsediyor.Tekrarını sevsinler senin !!
                O zaman gider kendini gelistiremiyirsa bye bye ... orta sahada ısırmadan basmadan top kapmadan koşmadan sahanda yan pas geri pas yapıp maç kazanamazsın burası trabzonspor hem kazanamayıp hem rezil oyun oynatıp sonrada takımın başında kalamazsın ki bu kafayla devre arasını zor gorur

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Bjelica hastası değilim.

Lakin bir teknik direktör eline tam kadro daha verilmeden kovulmaz.
                  4. hafta transferi bitirmişsin, Pepe henüz topa dahi değememiş. Takım nasıl oluşacak 1-2 haftada?
                  Adam deneyecek. Kampa yetiştirememişsin hiçbir şeyi. Mecbur maçta deneyecek. Ebediyen kalsaydı da demiyorum ki..

Topçular geldi de, tak çıkar değil ki bu! Biraz zaman geçecek birlikte oynama pratiği için.

Ama adam en azından ligin ilk yarısını bitirseydi. Takım tam halde iken birkaç maç deneseydi.

Ne ile muhakeme ettik de kovduk adamı?
                  Ben adamın hocalığı için yorum yapabilecek bir veri elde edemedim ki!

Tek gördüğüm gençlerin performansına olumlu katkısı olduğu.
                  O kadar eksikle daha ynei bir araya gelmiş kadrodan ne çıkaracaktı?
                  +1
                  .....

Yorum

• Ortaya konan rezalet futbolun en ufak bir izahı olamaz. Kim ne derse desin... Rıza Çalımbay bile daha iyi bir futbol oynattı zamanında. Bu nasıl bir çile arkadaş ? Zulüm resmen!
                    Hamiş

Yorum

• Erman Toroğlu:Trabzonsporlu futbolcuların yürüyecek hali yok bunlar nasıl futbolcu olmuşlar oynadıkları kulübün farkında olsunlar çoğu Anadolu takımı futbolcusu.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Olayın özeti budur bu futbol fakirlerinden zirveye oynayacak bir takım çıkmaz. Durumumuz içler acısı iyi bir kadro bizim malı şartlarımızda en az 4 senede kurulur.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          isinize gelmedigi icin, ya da Bjelica´yi hicbir sebep yokken sevmediginiz icin o maclari bir gözünüz kapali izlemissiniz, bu acik belli. Okumak ve anlamaktan önce, izlediklerinizi dogru kavramaniz gerekir.
                          Ligin ilk sekiz haftasi, Ugurcan´a gelen her top gol oldu, acin bakin kac gol yemisiz? Kenar beklerin akmis olduguna inanmiyorsaniz, acin mac basliklarini bakin tekrardan, Eren ve Mehmet hakkinda neler yazilmis. Hatta Adana macinda oynatilmadigi icin neler söylendi?
                          Berat futbolu basit oynayan biri, bunu da gayet yapiyor, Adana maci ortada, Sikebahce maci ortada. Senin sözde Hocan onu capsiz Ömür´le oynatirsa, hicbir sey beklemezsin cünkü futbol kaliteli ayaklarla iyi oynanir!!
                          İyi de bana kenar beklerinle alakalı bir kaç tane can alıcı istatistik söyleyebilirmisin? Ne yapmışlar, kaç gol pasları var, onu da geçtim kaç tane ortaları var, ?? Eren'nin deli dana gibi ileriye koşar gibi yapıp , götüm götüm geriye koşması hoş geliyorduysa gözünüze bilemem
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olayın özeti budur bu futbol fakirlerinden zirveye oynayacak bir takım çıkmaz. Durumumuz içler acısı iyi bir kadro bizim malı şartlarımızda en az 4 senede kurulur.

Kesinlikle katılıyorum
                            Bize kalitesizliği tartıştırıyorlar
                            İstikrarı olmayan, yer tutmasını bilmeyen
                            Risk alamayan ve sürekli en yakınındakine pas atmayı tercih ederek oynayan
                            Araya kaçmayan ve durarak oynayan bir takım oyuncularından bahsediyoruz

Bize iyi oynadığımızı zannettiren şey, HAMSİK ve WAKAME nin akıl dolu pasları ve yokdan var eden paslarıydı. Şimdi bakıyoruz, ahhhh be o nasıl pas , o top oraya atılır m dedirten bir tane gol pasımız bile yok.

Bu akşam Şikecilerin, Sivas'a oynadıkları heyecan ve hızda oynadığımız bir tane maçımız yok, onu da geçtim, böyle bir 10 dakkamız yok

Kendi sahasında bile 1-rakibine 15 Dakka oyun üstünlüğü kurmayan, İsabetli bir tane şutu bir tane ortası olmayan bir takımın neyini tartışıyoruz ki

Eren, ir maç iyi oynayacak
                            Onachu, bir iki maç götüyle gol atacak
                            Başka??? Neyi ile gurur duyacağız bu oyuncularla

Şöyle bir bakın Allah aşkına

Son kayseri maçında, geçen yılkı kadrodan farklı kaç oyuncu vardı sahada . ben söyliyim mi ''1' o da Onachu. Şimdi, tarihimizin en rezil ve berbat sezonunu bize yaşatan 11 oyuncularından bu sene başka bir şey yapmalarını bekliyoruz. Boşu boşuna kendimizi sinirlendiriyor ve geriliyoruz

Orta sahasında oynayan bütün oyuncularının ne bir ara pası ne bir golluk pası ne bir şutu ne de bir akılcı hareketi olmayan bir oyuncu gurubu bizimkiler.

Nerden baksan tiksinç ve iğrenç
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bjelica döneminde şu andakine göre epey eksik bir kadroyla ligin en çok gol atan takımı olmanın yanısıra tekrar oyuncu yetiştiren takım kimliği kazanmaya başlamıştık.

-Beklerimiz Mehmet Can ve Eren piyasa değerlerini yükseltmişlerdi. Eren yazın Nice tarafından istenmiş, tekrar A milli takımda yer bulmaya başlamıştı. Mehmet Can A milli takıma yükselmek üzereydi.
                              -Mendy'yi Premier Lig'e satmayı hayal ediyorduk.
                              -Rayyan Baniya A milli takıma yükselmişti.
                              -Abdülkadir Ömür tekrardan A milli takımda yer bulmaya başlamıştı.
                              -Göktan Kasımpaşa'ya gol atmıştı ve diğer maçlarda kadroda kendine yer bulabiliyordu.

Şu an yukarıda saydıklarımdan (Mendy haricinde) oynayan tüm futbolcular küfür yiyor, Göktan ise Abdullah Avcı gelir gelmez kadrodan ihraç edildi.

Beş kuruşluk top oynatmadığı gibi futbolcuları da öldürüyor. Özellikle genç futbolcuları.

Bunlar daha iyi günlerimiz. Bjelica'nın kazandırdığı kondüsyonu 2 ayda yiyip bitireceğini hesaplıyorduk. Artık futbolcuların fizik olarak yerlerde sürünme vakti geldi. Bjelica zamanında diri gözüken futbolcular da fiziksel olarak bitecek. Kötü günler geride kaldı, sırada daha kötü günler var.

Önceki döneminde birlikte çalışmadığı için öldüremediği futbolcuları öldürmeden önce Abdullah Avcı'yı kovmamız gerekiyor. Baştan hiç gelmemesi gerekiyordu zaten, çünkü başarısız olacağı belliydi. Zararın neresinden dönersek kârdır. Bugün kovsak kâra geçmeye başlarız.
                              Öyle bir yazıyorsunuz ki, Trabzonspor takımının oyuncularını, Trabzon Lisesinden almışız da top oynatmayı yeni öğreniyorlar ve hemen de unuttular modundasın. Komedi filmi

Yahu, Bir oyuncu, önce kendine yatırım yapacak. Bir oyuncu ben Futbolcuyum diye bağıracak. kadroya giremediğinde dert edecek siklemiyorum demeyecek.

Baniya, Milli takıma seçilmiş miş? Evet seçildi , stoperlerin olmadığı bir milli takımda havuza alındı, yine alınabilir.
                              Eren, milli takıma seçilmiş miş, Kimi kesecekti mesela? Orjini sol bek olan Ferdi'nin yedeği bile olamayan, fiziken bitik, saha parselleme bilmeyen birisi , bu muydu ?

Ömür? Milli takıma seçilmiş. İlk defa mi seçiliyor. Seçilip de 30. dakkadan çıkmasının nedeni ne acaba. Avcı mı?
                              Son milli takımda da 4 futbolcu vardı? Bu mu mesele yani

Mehmet Can'ın performansından memnunmusun da milli takıma niye girmediğini dert ettin??

bak kardeşim,

Bizim oyuncular, ligde sıradan takımlarda oynayacak ve asla şampiyonluğa oynayacak takımın oyuncuları olamayacak kadar yetersizler. Bir iki maç saman alevi gibi parlayan formları ile iyi oyuncu olunmuyor. Kayseri takımını tek tek inceleyelim, her bir oyuncusundan daha iyi olacak kaç tane oyuncumuz var bir incele istersen.

Yorum

• Trabzonspor, bilerek isteyerek ve planlı bir şekilde küçültülüyor.
                                Trabzonspor taraftarı da bu küçülmeye kendini alıştırmış gidiyor
                                Takımın 40 yıldır kahrını çekmiş, taraftarlarımız, yaşadığımız son şampiyonluktan sonra sanki emekli olmuşçasına takımın üstünden elini çekmiştir. Kızmıyor bile artık eskisi gibi.

Hani Babalarımız belli bir yaşa geldikten sonra ''' Ben yapabildiğimi yaptım, gerisini çocuklar hesaplasın '' derler ya.

O yani

O bakımdan, Trabzonspor'un bu durumdan çıkması öyle kolay kolay mümkün değildir.

Bundan sonra İyi oynamayan Trabzospor'un hiç bir şeyi ile gurur duymayacak taraftar.
                                Bunun son örneği , Kupa maçında Kayseri'de yaşadığımız rezalete istinaden, dün akşam, stadımızda kayserililer '' zıpla zıpla zıplamayan ibne... diye slogan atttılar

Bunu bile seyrettik..

Futbolcu alınır, satılır v.s ama
                                Ruhunu kaybetmiş bir Trabzonspor, ligde figüran olur

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X