Avcı gelir gelmez Baniya ve Mehmet Can'a fatura çıkardı.Mehmet Can'ı ilk fırsatta kesti,Baniya'yı mecburen oynatıyor hem kontenjandan dolayı hem de alternatifi yine Bjelica'nın getirdiği Benkovic. Konya maçından sonra basın toplantısında bu iki oyuncunun eksikleri olduğunu söylerken Denswill içinde"benim getirdiğim oyuncu"onun da fiziksel inişleri çıkışları oluyor ifadesini kullandı.Bunu muhtemelen ben sadece Bjelica zamanında alınan oyuncuları değil,benim zamanımda alınan oyuncuyu da eleştiriyorum mesajı vermek için söyledi. Ama eğer Bjelica döneminde alınan oyuncularda "hoca bizi kendi oyuncusu olarak görmüyor"duygusu oluştuysa veya oluşursa bu çok tehlikeli bir durum.Mehmet Can'ı kesebilirsin ama yerine oynayan Larsen'in performansı da ortada.O zaman tercihler sorgulanmaya açık olur.Oyuncular forma adaleti konusunda hocaya güvenmiyorsa ortada takım diye bir şey kalmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Açıkçası bjelica yi bende ilk haftalarda çok savundum ama yapılan mendy ve onuachu transferlerin den sonrada pend8k ve hatay maçlarında sadece uzun top oynayan bir trabzonspor vardı orta sahayı tamamen pasifize edip direk onuachu ya şisiriyorduk ... ama avcı maalesef olqnida bozdu şu an ne oynadığımız belli değil temposuz agresif olmayan beklerin çıkmadığı orta sahanın ne hücuma ne defansa katkı vermediği rezalet ötesi bir oyun var acı olansa çalışarak gelişecek deyip her hafta daha da kötüye giden bir oyun var kayseri maçından sonra kalkıp da dersen ki tatsız tuzsuz maçtı sen şikayet mercinde değilsin onu başkan yapar bundan sonra pepe sakatsa ömür rezalet baka gitmenin peşinde forvet arkasına ya fountas ya teklic olsun bari oyuncu kazanalimİlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım neredeyse tam kadro, kendi sahasında rakip kaleye şut çekememiş...
Hala takımın daha transferlerinin yapılmamış halde olduğu ilk haftaları örnek göstermeye çalışıyorlar.
Ama hoca bile ilk 8 haftayı referans gösterme izansızlığını yaparsa, cemaat ne yapmaz...
Yorum
-
Kanatlarından ofansif manada katkı alamayan hiç bir takımın iyi futbol oynayabilme ihtimali yok .
Heleki statik olarak oynayan kadroların sahada bir şey verebilmesi şaşırtıcı .
Fenerbahçe maçını neden kazandın ? Topa 50 kere dokunmadın . Basit ve hızlı oynadın , kazandın.
Dün ne yaptın ?
Pas veren adam 2 metre ileri gidip top istemiyor. Bekler zaten Avcı ' nın gelişi ile beraber stoper gibi oynamaya başladı . Diğer sahaya geçen ( Eren ' in şut çektiği pozisyon hariç ) bek oyuncumuz yok .
Ünal karaman zamanında , Pereira ortalar Novak vururdu .
Şimdi Eren es kaza orta kesse Mehmetcan ya da larsen ancak kendi sahasından pozisyonu izler .
Fenerbahçe maçında nasıl övdüysem , bu ve bundan önceki maç için de yermesini bilmek lazım . Ülke savunur gibi x kişileri savunmanın manası yok .
Yorum
-
Aklınca mesaj vermeye çalıştı işte. Elimde bunlar var ne oynatmamı bekliyorsunuz falan filan. Ama bir iki kişi hariç kimse yemiyor bunları artıkİlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşeyi geçtimde berat kourbelis değişikliğinin manası neydi…
Yorum
-
Denswil in tek numarası topu oyuna sokmakti onuda yapamıyor bitmiş okeye dönüyorİlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, Denswilin kafa vurdurduğu pozisyonda orada Benkovic olsa o topa kesinlikle vurdurmazdı .
Ancak bazıları kendini tatmin edecek ya da ben yaptım diyecek diye sürekli aynı isimlerle oynamak zorunda kalıyoruz .
Yorum
-
Ben Bjelica hastası değilim.İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçıkçası bjelica yi bende ilk haftalarda çok savundum ama yapılan mendy ve onuachu transferlerin den sonrada pend8k ve hatay maçlarında sadece uzun top oynayan bir trabzonspor vardı orta sahayı tamamen pasifize edip direk onuachu ya şisiriyorduk ... ama avcı maalesef olqnida bozdu şu an ne oynadığımız belli değil temposuz agresif olmayan beklerin çıkmadığı orta sahanın ne hücuma ne defansa katkı vermediği rezalet ötesi bir oyun var acı olansa çalışarak gelişecek deyip her hafta daha da kötüye giden bir oyun var kayseri maçından sonra kalkıp da dersen ki tatsız tuzsuz maçtı sen şikayet mercinde değilsin onu başkan yapar bundan sonra pepe sakatsa ömür rezalet baka gitmenin peşinde forvet arkasına ya fountas ya teklic olsun bari oyuncu kazanalim
Lakin bir teknik direktör eline tam kadro daha verilmeden kovulmaz.
4. hafta transferi bitirmişsin, Pepe henüz topa dahi değememiş. Takım nasıl oluşacak 1-2 haftada?
Adam deneyecek. Kampa yetiştirememişsin hiçbir şeyi. Mecbur maçta deneyecek. Ebediyen kalsaydı da demiyorum ki..
Topçular geldi de, tak çıkar değil ki bu! Biraz zaman geçecek birlikte oynama pratiği için.
Ama adam en azından ligin ilk yarısını bitirseydi. Takım tam halde iken birkaç maç deneseydi.
Ne ile muhakeme ettik de kovduk adamı?
Ben adamın hocalığı için yorum yapabilecek bir veri elde edemedim ki!
Tek gördüğüm gençlerin performansına olumlu katkısı olduğu.
O kadar eksikle daha ynei bir araya gelmiş kadrodan ne çıkaracaktı?
Yorum
-
Her şeyi artistlik...İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklınca mesaj vermeye çalıştı işte. Elimde bunlar var ne oynatmamı bekliyorsunuz falan filan. Ama bir iki kişi hariç kimse yemiyor bunları artık
Hiçbir hareketine güvenmiyorum artık.
O kadar baydı beni!
Yorum
-
Benkovich 14 milyon Euro'ya premier lig yapmış adam, denswill hangi vasifla Benkovich i kesiyor?İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada, Denswilin kafa vurdurduğu pozisyonda orada Benkovic olsa o topa kesinlikle vurdurmazdı .
Ancak bazıları kendini tatmin edecek ya da ben yaptım diyecek diye sürekli aynı isimlerle oynamak zorunda kalıyoruz .
Özel statü sebebi ile.
2.2 milyon euroyu bağlatan kimse ondan torpille.
Yorum
-
geri dortlu uyuz uyuz kendi arasinda paslasacagina topu rakibe ver bekle her turlu daha iyi.yok buyuk takim topa sahip olurmus,yok defansi one cekip rakibi hapsetmek lazimmis vss hepsi bos beles isler.avci ve fanlarinin anlattiklariyla sahada gordugumuz arasinda en ufak bir benzerlik yok.maclarimizi hapli izlesen sahadaki oyun savunulmaz.maksimum 10 pasla rakip kaleye giden takimdan 9858394867 pasin sonucunda topu yari sahanin otesine geciremeyen bir takima evrildik..
kazanilan pendik maci sonrasi ortaligi yangin yerine cevirenleri baslikta goremedim.o macta 70.dakikada mendy kirmizi gormustu ve son dakikalarda muazzam baski yemistik.ee simdi 11 kisi tamamlamamiza ragmen son 20 dakika takimi goren oldu mu?ne oldu ne oynadik.
oynanacak uyuz kepaze oyunu az cok tahmin edebiliyorduk,gelmeden once de bir cok kez yazdik ama avci hala takimda adamcilik yapmaya devam ediyor.beni en rahatsiz eden nokta budur.baniya hata yapinca afrikadaki akrabalarina kadar saydiriyorsun,baybay diyerek adami medyanin,taraftarin onune atiyorsun ama iki haftadir benzer gol yedirten 2+ milyon euro maasli denswill'e laf yok.sivas macinda yedigimiz 2.gol ve dun yedigimiz gole bakin.fotokopi gibi.bu hatalari baniya yapsa mac sonu cok tekrar edecegiz cok calisacagiz anlari hafizalarimiza kaziyacagiz diye iki saat fetva verirdi.dun 11'deki 8 topcunun tamami kendi doneminden o nedenle sesini bile cikartamiyor.ayni sekilde prensi abdus kac haftadir dokuluyor hala 11'de.cocugu yuhlattirana kadar oynatmanin alemi nedir?mac oncesi mac sonu napolide benzer problemleri yasiyor diye piskinlik yapmasi da cabasi.
fb macinda aldigimiz galibiyetin gaziyla elestirmeyecegim demistim ama oyle seyler izletiyor oyle seyler yapiyor ki elestirmemek mumkun degil.
Yorum
-
Dünde trezege boş pozisyonda onuachu ya atsaydı kazanacaktık sonra avcı takımda 6ci maçım 4 cu galibiyet bazen böyle oyunlar olucak gelişecez masalı uyduracak ti bakın bu halde corumu bile yenemeyiz o zamanda yedekler kötü diyecek artık avci n8n değişmeyeceğinie kanaat getirdim ... kurtulana kadar sadece skorlara bakarım çünkü oynanan oyunu hali sahada oynatsan millet kalkar gider bide üzerine yol yemek 500 e hayatta çekilmez bu oyunİlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim 2-1 kazandığımız Konya maçının bu maçtan pek bir farkı yoktu. Hatta o maç daha çok pozisyon vermiştik. Konya iki metreden boş kaleye gol atamamış bizse Onuachunun 30-40 yılda bir görülen golu ile kazanmıştık
Yorum
-
Sonra bakanlar Trabzona yardım ediyor bla bla bla…İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum