Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
4-1-5'te Eren, Denswil, Larsen ve Berat en iyi mücadele eden oyuncularımızdı. Golde Denswil vurdurdu, Eren Pepe'ye bırakmadı, Larsen şunu yapmadı... Öbürleri ne halt etti? Adamlar iki pasta kalemize geldi. Ömür de bütün hızkı atakların içine etti. Trezeguet karşı karşıya atamadı.
Bu işe bireysel açıdan bakarak çözemeyiz. Uyumsuz parçalar bütünüyüz. Doğru yerleşip, iyi mücadele edinvce açıkları kapatıp başarılı oluyoruz. Fener maçı gibi... Veya Konya maçı gibi olağanüstü goller atınca kazandık. Bugün o takım ruhu yoktu. Miskin, uyuşuk, hedefsiz doymuş oyuncular topluluğuyla eli belinde rakibi hayran hayran en önden seyreden hocayı gördük.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Her devre sakiz gibi adam degistiremiyoruz cunku para yokİlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeksik kardeşim senin takımın bok gibi bir takım
Yorum
-
Kendimi bildim bileli Trabzonspor maçlarını izlerim bu maç hayatım boyunca izlediğim en kötü 5 maç arasına kesinlikle girer.. İlk yarı bitince diyorum ki bu takım nasıl gol atacak kafamda senaryoyu bir türlü kuramıyorum ve ne yazık ki öyle oldu.. Bizim gördüğümüzü neden teknik direktör bunu göremiyor. Oyuncular bariz şekilde maç seçiyorlar kazanmak adına kimsede hırs yok mücadele yok çok ilginç bir maç.. Kendi evinde oynuyorsun son 20 dakika rakibi sahasına gömüp sağlı sollu saldırman lazım ama nerdeee..Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..
Yorum
-
Haftaya bjk fb maçı var…İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdana kaybetmiş beşiktaş muhtemelen bu oyunla kaybeder 9 puanlık haftada evinde kayseriye yeniliyorsun hahaha
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu maça takımı motive bile edemiş teknik ekip.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Sahada yürüyen , basmayan , iştahı olmayan bu oyuncu grubuyla maç kazanmak mümkün değil.Ki yeteneksiz bir takım oluğunu düşünmüyorum bu takımın.10-15 dakika biraz tempo yaptık 3 pozisyon bulduk..Nerede sıkıntı var anlayamadım ben.Hoca da mı ? Futbolcularda mı ??
Yorum
-
Pepe sakatlandi yerine baka girdi ilk bakista dogru deyisiklik gibi gorunsede mac sonunda enis destan girseydi sanki cift santraforlu sistemde daha fazla gol pozisyonu uretirdik gibi bir maç oldu olumlu olarak az pozisyon verdik ani kontra cikislarinda cok kotu yakalanmadik gol pozisyonunda denswiel cok pasif kaldi en kotusu bir puana coktan razi olan kayseriye 3 puani hediye etmis olmamiz
Yorum
-
Enis destan oyuna girdi hareket getirdi diğer değişikliklerde aynı şeyi göremedik.
pepe çıkınca bende enis girer diye düşündüm ama sokmadı.
Akılda kalan bir organizasyon yok, bu oyunun bi geleceği de yok takım maç seçmeye devam ediyor hocada çözüm bulamadı.
erken havlu attığımız için bu kayıplara çok üzülemiyorum.
Yorum
-
Ah ulan Ertuğrul, 20 transfer yap geçen yıl 11 ile çık🤦🏼♂Bjk Adana bizden beter…
2 şikeci çala çala açtı farkı, bu yüzden Nwakaeme kovulmuş, tek başına alırmış ligi, sorun çıkarmayacak bir Trabzon kurmak için kovulmuş dedem yeridir, o kadar çöp bir ligimiz var ki yine 10 puan alırmış tek başına…
İyice midem bulandı…Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Maçı statta izledim eve yeni geldim. kayserispor'u tebrik ediyorum. Özellikle taraftarları 500 kişiyle stadı rehin aldı. resmen kendi sahamızda deplasmanı yaşadık. rezillik. taraftar gruplarını maraton tribününe alıp kuzey kale arkasını deplasman tribünü şov yapsın diye boş bırakmaya çalıştılar galiba. maraton tribününde ertuğrul doğan'a açılan pankart ayrı bir rezillik. kulübü resmen bedava bilet alan taraftar grupları babasını çiftliğine çevirmiş. başkan para verip her türlü işi yaptırabilir bunlara öyle gözüküyor. yazık ya siz önce şehrinize gelen takımlara tribünde sesinizi geçirin sonra diğer işlere girersiniz.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 03.12.2023, 22:22.
Yorum
-
Yahı tamam yenildik,rezalet vs… anladık arkadaş ama insan gibi aynı zamanda maçta kendi gözümüzle kaçırdığımız detaylara değinen arkadaşların yorumlarını okumak için bakayım dedim.
Futbolcusundan hocasına, miletin çoluğundan çocuğuna yapılmadık hakaret ve beddua bırakmayan tipler türemiş
İki cümleyi yan yana getirip yapıcı eleştiri yapamayan adam Sarri kesilmiş burada.
Bu arada Avcı’nın oynattığı futbola şampiyon olduğumuz sene dahil katlanamayan birisiyim yanlış anlaşılmasın.
Mesele üslup meselesi
Sevgili admin arkadaşlar Trabzonspor’u aşağı çekecek her şeye karşı olmalısınız.
Üslup dahil
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum