Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 0 - 1 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Umut Gunes transferinin arka plani arastirilmali. Bu transfer bile-isteye yapilmis olamaz. "Transfer beceriksizligi" ile aciklanabilecek bir transfer degil.
    Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Biri üzerine gittiği rakibe çarpıp düşüyor. Diğeri topuk pası deniyor. Öteki ofsayt diye bırakıyor. Ne izliyoruz biz ya

Yorum

• Uğurcan nasıl bir kaptan. Trabzonsporlu değil mi? Ben hayatımda bu kadar ruhsuz heyecansız hırssız bir Trabzonsporlu hiç görmedim. Her maç maçtan 5 dk çalan Trabzonspor kaptanı. Hemde skor üstünlüğün yokken.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Onuachu yorulmadan Enis'in oyuna girmesi lazim. Enis - Onuachu ikilisinin sinerjisi ile belki bir gol bulabiliriz.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Onuachu Yattara gibi hava topuna çıkmıyor bazen.

Yorum

• abdüş izin vermiyor ki takım hızlı çıksın...
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Ulan Treyzi.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Sinirden gülüyorum. Ömür kanserine rağmen pozisyona girdik ama Treyzi hiç etti.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Solun yoksa sola niye çekiyorsun sağınla vur işte.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Allah kahretsin ya. Şu kaçar mı

Yorum

• trezeguet abduş atak nasıl p.. edilir örneğini gösterdiler sağolsunlar
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• tamamlanan her atağa seviniyorum artık, beklenti gol falan değil, atak bitirilsin mutlu oluyorum. o kadar kontra atak kabızı bir takım bizimki.
                          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Hücumda vahşilik yok. Korkma be Abdülkadir. Bu ne ya. İyi oynamaya utanıyorlar sanki.

Yorum

• 1.10'luk çapsız oynayacak diye öz abim Baka'yı ham yaptılar. Bundan öte rezillik yok

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sinirden gülüyorum. Ömür kanserine rağmen pozisyona girdik ama Treyzi hiç etti.
                                Treyzi’nin kaçan pozisyonunda Ömür hızlı çıkmamızı 2 kez kesti.
                                Önce atağın başında Berat’tan aldığı pasta sol çapraza dönmeyip topla sahayı yatay kat etmeye kalktı. Bakasetas bir duvar pasıyla tekrar oyunu hızlandırıp Ömür’e verdi. Ömür yine lahana gibi oyalandı durdu az kalsın da topu kaybediyordu.
                                Ey Türk Gençliği!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X