Bu değişiklikler iyi niyetli değil maalesef. Takımda iyi kötü bir şey yapan futbolcu Siopis onu çıkartıyorsun. Muslera sakatlanmış şut tehdidi olan futbolcun Baka onu çıkarıyorsun. Pres yapan tek adamın Abdüş onu çıkarıyorsun. Şimdi bu değişikliklerden ne anlamalıyım ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Herifler bizim ceza sahasinda 50 defa topla buluşmuştur rahatİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bardi falan nerede bunlarEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben o kazmayı da sevmiyordum ama en azından güçlü adamdı. rakip stoperleri eziyordu. sadece ona dikip indirdikleriyle kaç maç çözdük. bunların hiçbir özelliği yok. hızlı değil, güçlü değil, teknik değil. bu takımda niye varlar anlamıyorum. hadi umut geçen senenin gol kralı, yerli diye aldık. bu gomezi kimse izlemedi mi ya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum