Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hava durumu maçın gidişatını etkileyecek gibi gözüküyor.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiçbir zaman anlamayacağım bu saçmalığı. Tek renk bordo veya tek renk mavi giyiyoruz deseler anlarım da siyah nedir ya.

Kopenhag maçı hele, milletin takımını kırk yılda bir izleme şansı var, forma giymeyin diye darladılar.
      Çok büyük saçmalık ya. Biletim yok ama farz-ı misal aldım diyelim. E bir tane mavi montum var ne yapacağım? Yani illa siyah mont mu alayım? Olmadı siyah tekel poşeti ile kaplayayım kendimi. Garip işler ya, bırakın millet ne ile istiyorsa gelsin.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Kibir abidelerini yarın üzecez

Yorum

• .

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Muhtemelen Abdullah Hoca'nın son maçı olacaktır.

Derbi havası tabiki farklı olur ama gayse bu gazla farklı geçebilir bizi, çünkü bizde hiçbir numara yok.

Yeni Hocamız da muhtemelen Çağdaş ATAN olacaktır.

At fava bekle.
            Fava attım ama yanlışlıkla çöpe düştü

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bir avrupa ultras kültürü full siyah giyilir. aslında maske de olur ama türkiye'de imkansız o kadarı. gg, kopenhag deplasmanında da denedi beceremedi çok iyi organize olmayı gerektirir. beceremezler yine olmayacak muhtemelen. mutlaka bir beyaz giyen olur.

[ATTACH]21995[/ATTACH]
              konudan bağımsız 3-5 tane twitter ergeninin twitiyle iş yaparsan olmaz. Avrupa ultras kültürü bizim hiçbir zaman, Türkiye'de hiçbir kulübün hiçbir zaman erişemeyeceği bir şey.

Yorum

• Bu istatistik gerçek mi yahu? Bu denli olduğunu sanmıyordum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Deplasman toplanma alanı merter mi yine arkadaşlar bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak Eymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Deplasman toplanma alanı merter mi yine arkadaşlar bilen var mı?
                    Yenersek cok sevinirim. Ama bu sene ozelinde o ışığı goremedik bu maci alsak bile bu fikrim degismez.
                    Ama kendi adıma yenilirsek de cok uzulmeyecegim.
                    Cunku bu fb camiasi sampiyon olmasin da kim olursa olsun. Benim kendi adıma ebedi dusmanim fbdir.
                    Bu gs camiasi iyi bir camiadir yorumu cikmasin ama fb camiasi apayri bir olay.
                    Yine sampiyon olamayacaklari anladilar (bu sene lehlerinde bircok fais hata olmasina ragmen, adana maci sonrasi yine isyan modunu actilar, her zamnki gibi ligden cekilecegiz goygoyu yapiyorlar.)
                    Şike sezonu sonrasinda bunlarin alt lige dusurulmemesi turk futbolunun ebedi ayibidir.
                    O yuzden fb sampiyon olmamasi adina ben her seye raziyim.
                    Ama takimimiz yarin cikip aslanlar gibi mucadele etsin.

Yorum

• Bakasetas, Gomez ve Trezeguet’in sakatlanacağı; Yusuf, Hugo ve Siopis’in kırmızı kart göreceği, Denswill’in kendi kalesine gol atacağı ve 5-1 kaybedeceğimiz, maç sonrası Abdullah Avcı’nın istifa edeceği maç olarak kayıtlarda yerini alacak maçtır.
                      McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakasetas, Gomez ve Trezeguet’in sakatlanacağı; Yusuf, Hugo ve Siopis’in kırmızı kart göreceği, Denswill’in kendi kalesine gol atacağı ve 5-1 kaybedeceğimiz, maç sonrası Abdullah Avcı’nın istifa edeceği maç olarak kayıtlarda yerini alacak maçtır.
                        Naptın ya?
                        Gece gece sinirimizi germe ya

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Naptın ya?
                          Gece gece sinirimizi germe ya
                          Totemcidir o, gerginlik yok!!

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu tür maçların teknik,taktik,hoca felan çok alakası yok futbolcu kendi kendini hazırlıyor zaten.
                            Gördüğüm en net ve doğru yorum olabilir bu maç adına.Bu tarz maçları hocalar falan değil,futbolcuların tam olarak kendisi alır.Avrupa maçları ve Fenerbahçe maçı buna örnektir.Bizim için sıkıntılı taraflar ise şunlar. Gs nin orta sahasının bizden iyi olması,lider olması ve deplasmanda oynayacak olmamızdır.

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bakasetas, Gomez ve Trezeguet’in sakatlanacağı; Yusuf, Hugo ve Siopis’in kırmızı kart göreceği, Denswill’in kendi kalesine gol atacağı ve 5-1 kaybedeceğimiz, maç sonrası Abdullah Avcı’nın istifa edeceği maç olarak kayıtlarda yerini alacak maçtır.
                              Bu kadar karamsarlığa ne gerek var totem mi yapıyorsun yoksa

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yenersek cok sevinirim. Ama bu sene ozelinde o ışığı goremedik bu maci alsak bile bu fikrim degismez.
                                Ama kendi adıma yenilirsek de cok uzulmeyecegim.
                                Cunku bu fb camiasi sampiyon olmasin da kim olursa olsun. Benim kendi adıma ebedi dusmanim fbdir.
                                Bu gs camiasi iyi bir camiadir yorumu cikmasin ama fb camiasi apayri bir olay.
                                Yine sampiyon olamayacaklari anladilar (bu sene lehlerinde bircok fais hata olmasina ragmen, adana maci sonrasi yine isyan modunu actilar, her zamnki gibi ligden cekilecegiz goygoyu yapiyorlar.)
                                Şike sezonu sonrasinda bunlarin alt lige dusurulmemesi turk futbolunun ebedi ayibidir.
                                O yuzden fb sampiyon olmamasi adina ben her seye raziyim.
                                Ama takimimiz yarin cikip aslanlar gibi mucadele etsin.
                                Hiçbiri olmasın biz olalım gerisinin hepsinin..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X