Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baka bu maçta sana acayip işler düşüyor koçum. Torreira Arsenal'den niye yollandı bu maçta onu ortaya koyacaksın.

Trez sen Boey'e Rennes den sözleşme beklerken potansiyelini küçümsemelerinin sebebini göstereceksin.

Abduş o kadar hareketli olacaksın ki Sergio demekki Porto'da beni bu yüzden iplemediler diyecek.

Sio kardeşim dikkatli ol lütfen deli dana gibi koşma, gerekli yerlerde bas. irfancan sığırı ile oynamıyorsun Mertens oynayacak.

Maxi sen mevzuyu biliyosun kardeşim Abdülkerim'den teması aldıktan sonra kendisi zaten yere yığılıp ağlamaya o saniye başlayacak. Bu iş senin işin.

Icardi'yi ilk topa temaslarda az biraz dövün, ben bundan hızlıyım, bundan daha iyi kafacıyım gibi saçmalıklara girmeyin. İlk temasta yapamazsanız lütfen panikle saldırmayın ve alan kapatın, ne yaparsanız daha kötü olacak aksi taktirde.

Eren, Larsen hakkınızda hayırlısı olsun. Bu maçta bir sonraki senenin rotasyonunda olup olmayacağınız belli olacak.

Kaptan çok statta destan yazdın, yarın akşam kariyerinin en zor maçlarından biri olacak...

Yenecek geleceksiniz. Sonra herkes haddini bilmeye başlayacak
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Baka bu maçta sana acayip işler düşüyor koçum. Torreira Arsenal'den niye yollandı bu maçta onu ortaya koyacaksın.

Trez sen Boey'e Rennes den sözleşme beklerken potansiyelini küçümsemelerinin sebebini göstereceksin.

Abduş o kadar hareketli olacaksın ki Sergio demekki Porto'da beni bu yüzden iplemediler diyecek.

Sio kardeşim dikkatli ol lütfen deli dana gibi koşma, gerekli yerlerde bas. irfancan sığırı ile oynamıyorsun Mertens oynayacak.

Maxi sen mevzuyu biliyosun kardeşim Abdülkerim'den teması aldıktan sonra kendisi zaten yere yığılıp ağlamaya o saniye başlayacak. Bu iş senin işin.

Icardi'yi ilk topa temaslarda az biraz dövün, ben bundan hızlıyım, bundan daha iyi kafacıyım gibi saçmalıklara girmeyin. İlk temasta yapamazsanız lütfen panikle saldırmayın ve alan kapatın, ne yaparsanız daha kötü olacak aksi taktirde.

Eren, Larsen hakkınızda hayırlısı olsun. Bu maçta bir sonraki senenin rotasyonunda olup olmayacağınız belli olacak.

Kaptan çok statta destan yazdın, yarın akşam kariyerinin en zor maçlarından biri olacak...

Güzeldi keyiflendim

5 yıllık gelenek devam edecek-çakacaz LİG BAŞLAYACAK YİNE YENİDEN….
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Baka bu maçta sana acayip işler düşüyor koçum. Torreira Arsenal'den niye yollandı bu maçta onu ortaya koyacaksın.

Gs bize karşı en son iç saha galibiyetini 2019 da almış sanırım kendi forumlarında yazıyor.Gs ofansif oynayacaktır,bizde pozisyon buluruz bir şekilde ancak Gs yi bir şekilde yensek sonra gider alt sıra bir takıma deplasmanda kontradan yediğimiz gollerle kaybederiz

İyi kapanan takımlara karşı özel işler yapacak oyuncu sayımız çok az.Bakasetasın pasları ve şutları etkili,bu nedenle Bakayı kilitlemek için herşeyi yapacaklardır.Onun haricinde Ömür yetenekli çocuk ama kilit işler yapamıyor,ne bileyim Bakanın attığı kilit pasları atamıyor ve etkili şutlar çıkaramıyor.Trezeguet geniş alanda etkili ama dar alanda çok yanlış kararlar verebiliyor,bazen hızlı ataklarda da pas opsiyonlarını görmüyor.Djaninyde form düşüşü var,fiziksel olarak iyice düşmüş.Santraforumuz topla etkinliği olan bir isim değil.Siopis keza öyle.Merkezde oyun kuracak adam yok.Bunlar yaşadığımız zorlukların sebepleri işte.

Gs yi yensek bile sezonun geri kalanı için ben yine takım kalitesinin yeterli olmadığını düşünüyorum.Herşeye rağmen takımımızın kazanması bizi bir sonraki haftaya aşırı mutlu bir şekilde sokacaktır o da ayrı bir tutku tabiki.
        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 04.02.2023, 13:09.

Yorum

• Gs orta sahası sabaha kadar oynasın bize orta sahada fiziksel üstünlük kuramaz. Ama topu ayaklarına aldılar mı sahadan silebilirler bizim merkezi. Onun için orta sahada bozan değil oynayan bir düzen kurmalıyız. Koşan ve basit top kaybı yapmadan derinlik katacak oyuncular oynamalı bu maç.

Kenarlardan nasıl karşı koyarız onu bilemiyorum işte. Adamlar iki taraftan da bek-kanat iyi yükleniyor. Bizim de bu sezon kanayan yaramız kenarlar maalesef. Maçın kaderini iki takımın da kenar oyunu belirleyecek diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gs orta sahası sabaha kadar oynasın bize orta sahada fiziksel üstünlük kuramaz. Ama topu ayaklarına aldılar mı sahadan silebilirler bizim merkezi. Onun için orta sahada bozan değil oynayan bir düzen kurmalıyız. Koşan ve basit top kaybı yapmadan derinlik katacak oyuncular oynamalı bu maç.

Kenarlardan nasıl karşı koyarız onu bilemiyorum işte. Adamlar iki taraftan da bek-kanat iyi yükleniyor. Bizim de bu sezon kanayan yaramız kenarlar maalesef. Maçın kaderini iki takımın da kenar oyunu belirleyecek diye düşünüyorum.
            Merkezi iyi çalışmayan takım kenarları besleyemez.Merkezi iyi çalışan takım ise tüm bölgeleri destekler.Torreira-Oliveira-Mertens üçlüsü orta alanda topun Galatasarayda kalmasının esas sebebidir.Bu üçlü hücum organizasyonlarında çok önemli olduğu gibi defansif olarak da sırıtmıyor.Torreira zaten oldukça savaşçı bir oyuncu,Arsenalden tanıyoruz kendisini.Oliveira ise topla arası iyi olan bir oyuncu.Mertensi topla etkinliği ve şutu olan tehlikeli bir oyuncu.

Trabzonspor ortasahasında ise birşeyler üretebilen tek isim Bakasetas.Siopis,Ömür,Gbamin gibi yarım oyuncular takıma fazla birşey katamıyor.Bütün sıkıntıda burada başlıyor zaten.

Yorum

• Boeyin hızıyla Trezeguetin etkinliğini azaltması çok büyük bir ihtimal.Boey çok ileri çıkarsa belki arkasında bırakacağı boşlukları kullanabilir Trezeguet.Eren-Trezeguet ikilisinin çok fazla birşey yapamayacağı açık.

Yorum

• Eren Elmalı'nın yerine kimi koysak daha faydalı olur, Eren tüm özellikleri vasat altı bir arkadaş, Köybaşından daha vasat bir oyuncu, Larsen bile Eren'in yanında futbolcuyu diye bağırıyor, yılın kazığı bizim için, Ferdi Kadıoğlu kendini çok geliştirdi kaliteli bir futbolcu oldu, Eren yanında ki adama pas atmaktan aciz..
                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 04.02.2023, 13:29.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merkezi iyi çalışmayan takım kenarları besleyemez.Merkezi iyi çalışan takım ise tüm bölgeleri destekler.Torreira-Oliveira-Mertens üçlüsü orta alanda topun Galatasarayda kalmasının esas sebebidir.Bu üçlü hücum organizasyonlarında çok önemli olduğu gibi defansif olarak da sırıtmıyor.Torreira zaten oldukça savaşçı bir oyuncu,Arsenalden tanıyoruz kendisini.Oliveira ise topla arası iyi olan bir oyuncu.Mertensi topla etkinliği ve şutu olan tehlikeli bir oyuncu.

Trabzonspor ortasahasında ise birşeyler üretebilen tek isim Bakasetas.Siopis,Ömür,Gbamin gibi yarım oyuncular takıma fazla birşey katamıyor.Bütün sıkıntıda burada başlıyor zaten.
                  Orta sahamız zaten çok yetersiz ama fiziksel olarak gsye ezilecek bir orta sahamız yok. Ama bakınca ne beklerde ne hücumcularda topu önüne atıp gidecek, topa basıp oyunu açacak, verkaçlarla alan boşaltacak oyuncumuz yok. Eren topu ayağına alınca yalpalaya yalpaya gidiyor, Larsen zaten bir ileri iki geri, sağ kanadımız komple yok. Bi kalıyor geriye yarım adam Trezeguet ama o da bencilliği ve sınırlı oyun zekasıyla fark yaratamıyor.

Ben hocanın yerinde olsam bu maça kenar oyuncu kullanmadan çıkar ve oyunu orta alana sıkıştırırım. Merkezde kalabalık, agresif ve hızlı oynayabilirsek gs direnemez diye düşünüyorum. Yapacağın birkaç kilit nokta var; geride dengesiz ve az kişiyle yakalanma, İcardi’ye boş alanda top aldırma ve orta sahada Torreira’nın direncini kır. Geri kalanı kora kora mücadele.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orta sahamız zaten çok yetersiz ama fiziksel olarak gsye ezilecek bir orta sahamız yok. Ama bakınca ne beklerde ne hücumcularda topu önüne atıp gidecek, topa basıp oyunu açacak, verkaçlarla alan boşaltacak oyuncumuz yok. Eren topu ayağına alınca yalpalaya yalpaya gidiyor, Larsen zaten bir ileri iki geri, sağ kanadımız komple yok. Bi kalıyor geriye yarım adam Trezeguet ama o da bencilliği ve sınırlı oyun zekasıyla fark yaratamıyor.

Ben hocanın yerinde olsam bu maça kenar oyuncu kullanmadan çıkar ve oyunu orta alana sıkıştırırım. Merkezde kalabalık, agresif ve hızlı oynayabilirsek gs direnemez diye düşünüyorum. Yapacağın birkaç kilit nokta var; geride dengesiz ve az kişiyle yakalanma, İcardi’ye boş alanda top aldırma ve orta sahada Torreira’nın direncini kır. Geri kalanı kora kora mücadele.
                    Merkeze sıkıştırmak için çıktığımız 4-3-1-2 li düzende de sıkıntı yaşadık çünkü ortasahada hücuma dönük etkili işler yapabilen tek adam Bakasetastı.Başka kimse yoktu.

Gs çok ofansif oynayacak.Bu maçta kanatsız oynamak bir işe yaramaz.Kanatlı oyun oynanacak mecburen.Yapılacak en iyi şey kontrollü bir oyun ortaya koymak.Deplasmanlarda çok ofansif başlayıp hep geriye düştük önceki maçlarda.Rakip geri çekilince bizim rakibi çözecek kalitemiz yok.Sabırla beklememiz lazım,başka yapabilecek birşey yok malaasef.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eren Elmalı'nın yerine kimi koysak daha faydalı olur, Eren tüm özellikleri vasat altı bir arkadaş, Köybaşından daha vasat bir oyuncu, Larsen bile Eren'in yanında futbolcuyu diye bağırıyor, yılın kazığı bizim için, Ferdi Kadıoğlu kendini çok geliştirdi kaliteli bir futbolcu oldu, Eren yanında ki adama pas atmaktan aciz..
                      Ferdi Kadıoğlu zaten son derece teknik ve yetenekli bir oyuncuydu.Geliştirdiği en önemli nokta fiziksel özellikleri oldu.Onun haricinde de mutlaka gelişim katediyor oyuncular ama oyuncu yetenekli değilse hiçbir anlam ifade etmez.Eren zaten fiziksel olarak iyi durumda ama yetenekleri çok sınırlı.Bu saatten sonra çok fazla gelişme imkanı yok.

Yorum

• Gs kendi sahasında şampiyonluğa gidiyor. Topu bize verip al gülüm ver gülüm yapmamıza müsade etmez. Gazla basıp saldıracaklar. Ki bu durum bizim lehimize. Top bizdeyken uretrmiyoruz. Doğru çıkışlar ile tehlike yaratabiliriz. Geçen seneki daha akıllı doğru hatasız savunma yapan takım lazım. İnşallah öyle de olacak. Saplayalim şunlara ortalık karışsın iyice

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben anlamıyorum. Bizim yıllarca hakkımız yendi. Kimsenin sesi çıkmadı. Şimdi istanbul takımları bir bşrine düşünce biz siyah giyinerek tribüne gideceğiz öyle mi? Bunun adına mallık derler. Bırakın yesinle bir birini, beter olsunlar
                          GG daha önce de siyah tişört işine girmişti. Son işlerle ilgili değil herhalde ama her türlü mallık. Herkes forma giysin diye teşvik etmek yerine siyah forma giy diyorlar

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben anlamıyorum. Bizim yıllarca hakkımız yendi. Kimsenin sesi çıkmadı. Şimdi istanbul takımları bir bşrine düşünce biz siyah giyinerek tribüne gideceğiz öyle mi? Bunun adına mallık derler. Bırakın yesinle bir birini, beter olsunlar
                            Protesto amaçlı değil yüksek ihtimalle. Bir avrupa maçında da aynı örgütlenme olmuştu. Maksat herkesin ayrı renk giyinmesi sanırım
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Keyifle okudum. Elinize sağlık.
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boeyin hızıyla Trezeguetin etkinliğini azaltması çok büyük bir ihtimal.Boey çok ileri çıkarsa belki arkasında bırakacağı boşlukları kullanabilir Trezeguet.Eren-Trezeguet ikilisinin çok fazla birşey yapamayacağı açık.
                                Osayi için de aynı şeyi söylemişlerdi. Rezil etti.

Geçen sene başak-gs maçında Boey'in düştüğü duruma acımıştım. Doğru kullanırsak aynı şeyi bekliyorum.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X