Saplayacağız net olarak söylüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Oyunu yıkacağız, topu biz oynayacağız sevdamız tutarsa tarihi fark yeriz. Geçen seneki kontrollü oyunu oynarsak şu an tüm gündem bizim yeneceğimiz senaryoyu oluşturuyor. Sabırlı oynayıp doğru anlarda doğru pas tercihleri yaparsak beklediğimizden kolay bir galibiyet bile olabilir."Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 05.02.23 Pazar - 19.00
Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bu sene adam akıllı oynayabildiğimiz tek oyun geçiş oyunu ve pazar günü muhtemelen gümbür gümbür üstümüze gelecekler bu da aslında tam bizim istediğimiz tarz bir oyun olacak. Apo da eskisi gibi oyunu soğutabilir ve saçma sapan hatalar yapmazsak yenileceğimizi düşünmüyorum. Gs Ümraniye maçında o kadar iyi değildi. Hücum hattı Bakasetas-Trezege-Gomez-Djaniny şeklinde olmalı. Tam Trezegelik maç. Sürpriz bi sonuç çıkabilir.
—————-Uğurcan——————-
Larsen—Bartra—Hugo—Eren
—————Ömür—Sio—————-
Djaniny—-Bakasetas—-Trezege
——————Gomez——————
Sakatlar ve cezalılar ne durumda hiç takip edemedim ama Peres oynayamayacak sanırım.
Sent from my iPhone using TapatalkEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 04.02.2023, 00:20.
Yorum
-
Erenin solbek oynamasından kurtulmak için 3. yerli olarak Dogucani Siopisin yanına koysak hiç mi oluru yok acaba? Nasılsa oyun kuramıyoruz bari Sio tek kalmaz , rakibi bozarız. Ölümüne kontra kovalariz. Pas oyunu vs bu maçta sökmez. Adamlar bizim gibi kağnı değil. Top kaybında birden cezasahasina giriyorlar. Pas oyunu çok riskli olur
G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene aynısını bizim için diyorlardıBaşıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlooo ben campbell!!!!
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs deplasmanında neden tüm tribün siyah olacakmış? Nedeni ne. Neyi protesto ediyoruzTRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Tek tek oyuncu karşılaştırması yapıldığı zaman gs her hattıyla önümüzde şuan belki baka-mertens,oliviera-ömür karşşılaştırmasında baka ve ömür önde olabilir o kadar.Eğer maçı kazanmak istiyorsak her oyuncu extra performans vermeli ama oyuncuların bu niyeti varmı göreceğiz bakalım.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum