Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Saplayacağız net olarak söylüyorum.
    Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

GS maçın favorisi ammaaa....
      Favoriler genelde kaybederrr

Yorum

Oyunu yıkacağız, topu biz oynayacağız sevdamız tutarsa tarihi fark yeriz. Geçen seneki kontrollü oyunu oynarsak şu an tüm gündem bizim yeneceğimiz senaryoyu oluşturuyor. Sabırlı oynayıp doğru anlarda doğru pas tercihleri yaparsak beklediğimizden kolay bir galibiyet bile olabilir.
        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
        Özkan Sümer

Yorum

Süper Lig 23.Hafta | Galatasaray - Trabzonspor | 05.02.23 Pazar - 19.00

Bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Bu sene adam akıllı oynayabildiğimiz tek oyun geçiş oyunu ve pazar günü muhtemelen gümbür gümbür üstümüze gelecekler bu da aslında tam bizim istediğimiz tarz bir oyun olacak. Apo da eskisi gibi oyunu soğutabilir ve saçma sapan hatalar yapmazsak yenileceğimizi düşünmüyorum. Gs Ümraniye maçında o kadar iyi değildi. Hücum hattı Bakasetas-Trezege-Gomez-Djaniny şeklinde olmalı. Tam Trezegelik maç. Sürpriz bi sonuç çıkabilir.

—————-Uğurcan——————-
          Larsen—Bartra—Hugo—Eren
          —————Ömür—Sio—————-
          Djaniny—-Bakasetas—-Trezege
          ——————Gomez——————

Sakatlar ve cezalılar ne durumda hiç takip edemedim ama Peres oynayamayacak sanırım.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 04.02.2023, 00:20.

Yorum

——gbamin—————Sio—————-
            Ömür——-Bakasetas—-Trezege
            ——————Gomez—
            Ortasaha böyle olmalı.

Yorum

Erenin solbek oynamasından kurtulmak için 3. yerli olarak Dogucani Siopisin yanına koysak hiç mi oluru yok acaba? Nasılsa oyun kuramıyoruz bari Sio tek kalmaz , rakibi bozarız. Ölümüne kontra kovalariz. Pas oyunu vs bu maçta sökmez. Adamlar bizim gibi kağnı değil. Top kaybında birden cezasahasina giriyorlar. Pas oyunu çok riskli olur

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sene aynısını bizim için diyorlardı
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

Gs deplasmanında neden tüm tribün siyah olacakmış? Nedeni ne. Neyi protesto ediyoruz

Yorum

Alooo ben campbell!!!!
                    Ekli dosyalar
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Trezequet şuan takımın en iyisi oyuncusu futbol bilginiz o kadar işte,bir oyuncu skor yapıyorsa iyidir bitti daha uzatmanın anlamı yok.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Alooo ben campbell!!!!
                        Ne maçtı be

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gs deplasmanında neden tüm tribün siyah olacakmış? Nedeni ne. Neyi protesto ediyoruz
                            Gurbetci Genclerin sacmaligi
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Ben anlamıyorum. Bizim yıllarca hakkımız yendi. Kimsenin sesi çıkmadı. Şimdi istanbul takımları bir bşrine düşünce biz siyah giyinerek tribüne gideceğiz öyle mi? Bunun adına mallık derler. Bırakın yesinle bir birini, beter olsunlar

Yorum

• Tek tek oyuncu karşılaştırması yapıldığı zaman gs her hattıyla önümüzde şuan belki baka-mertens,oliviera-ömür karşşılaştırmasında baka ve ömür önde olabilir o kadar.Eğer maçı kazanmak istiyorsak her oyuncu extra performans vermeli ama oyuncuların bu niyeti varmı göreceğiz bakalım.
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X