Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yara dikis tutmaz yanlis yaptik hele ki tazminatsiz gitmeyi kabul ettiyse..ertugrul dogan olmasa coktan gitmisti diretecegi belliydi sonuna kadar hem avcinin kariyeri hem klubun kalan maclari icin iyi olmadi bu durum kim ne derse desin daha buyuk kaos bekliyor bizi..hoca kafada bizi bitirmis inanci kalmamis oyunculara takima, futbolcularin sahada hocaya herkes bunun farkindayken ertugrul dogan bosuna diretiyor..hayirlisi yapacak birsey yok bakalim ihale kime kalacak kadro disilar falan gelecekse..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam buldum ya orta anadolu deyince anlamam lazımdı gerçi )
      Çağdaş mi ???
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çağdaş mi ???
        Tam 38 yasindayim. Hayatimda ilk kez resmi olarak sampiyonluk yasadim. Hem de eze eze, hickimseyi yanimiza yaklastirmadan yasadik bunu.
        Bu mutlulugu bana yasatan, basaridaki en buyuk pay sahibi kisi Abdullah Avcidır. 2.kisi de Ahmet baskan. 3. Isim.de ertugrul dogandir. Sonra sirasiyla ugurcan, hamsik,nwakame diye liste devam eder.
        O yuzden bu kadar kolay vazgecmemeliyiz.
        Dile kolay tam 38 yil.
        Acaba bu 38 yilda kac farkli antronorle calismisizdir. 20den asagi degildir herhalde.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tam 38 yasindayim. Hayatimda ilk kez resmi olarak sampiyonluk yasadim. Hem de eze eze, hickimseyi yanimiza yaklastirmadan yasadik bunu.
          Bu mutlulugu bana yasatan, basaridaki en buyuk pay sahibi kisi Abdullah Avcidır. 2.kisi de Ahmet baskan. 3. Isim.de ertugrul dogandir. Sonra sirasiyla ugurcan, hamsik,nwakame diye liste devam eder.
          O yuzden bu kadar kolay vazgecmemeliyiz.
          Dile kolay tam 38 yil.
          Acaba bu 38 yilda kac farkli antronorle calismisizdir. 20den asagi degildir herhalde.
          Biz gecmiste neler gördük gencler bilmez o yüzden bizimle ayni düsünceyi paylasmiyorlar..

Hele bu yönetim geldiginden beri bu takim hep iyiye gidiyor bu senede böyle gecsin ne yapalim yani.. bu seneki takim tutmadi..

Avrupada variz
          Kupada variz
          Liederle puan farki 10 ama 2. sira ile 6 puan

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arif kim???
            Denswill cok mu iyi??
            Trezegueye gelince solda oynadimi sagda kim oynayacak olacakti.. orayada lahtimi yazarsin herhalde..
            Isim yazmakla olmuyor bu isler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            Abi neyi tartışıyoruz biz??

Arif kim mi?? Eren kim?? ne yapmış şimdiye kadar bunu söyle duyalım bir aydınlanalım.

Denswil'i çok iyi demedim de kim aldırdı bu adamı bu kadar parayı kim verdirdi şimdi neden klübede oturuyor?? Eren'den kötü olamaz herhalde.

Sağda kim mi oynayacak Naciyi kaç kere denemiş veya Lahtimi'yi kaç kere oynatmış?? Veya Süleyman'ı hiç düşünmemiş mi ??

Sağ bek için Hakan Yeşil alternetifken niye kiralık gönderilmiş??

İsim yazmak ile olur bu işler, Başka nasıl olacak No32'yi kurtarıcı diye oyuna almakla mı oluyor bu işler??

Gbamin'i stoper, Baka'yı 8 numara oynatınca güzel mi oluyor??
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 20:56.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• Abdullah hoca eger devam edecekse newtondan sonra takimi nasil yonettiyse oyle yonetecek.
              Once savunma yapmayi ogretecek.
              Bu savunma isi erenle, larsenle olmaz. Ikisi de ne atak ta ne savunmada varlar.
              Ozellikle deplasmanda gol yememeye oynamali takim artik.
              Kesinlikle gitmesi gerekenler : larsen, bardhi, yusuf yazici, yusuf erdogan, lahtimi, hamsik (akli bizde degil artik).
              Tum oyuncular sadece yerinde oynamali. Bakesetas forvet arkasina gecmeli acilen.
              Takim oyununa donmeliyiz acilen. Alanya maci takim olamadigimizin en net gostergesiydi. (Bozok ve trezeguet pozisyonlari cok sey anlatiyor).
              Devre arasi hizli bir stoper, bir kanat oyuncusu bakilmali.
              Sene sonu sag bek, sol bek, iyi bir forvet, hamsik tarzi oyun kurucu bakilmali.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Abi neyi tartışıyoruz biz??

Arif kim mi?? Eren kim?? ne yapmış şimdiye kadar bunu söyle duyalım bir aydınlanalım.

Denswil'i çok iyi demedim de kim aldırdı bu adamı bu kadar parayı kim verdirdi şimdi neden klübede oturuyor?? Eren'den kötü olamaz herhalde.

Sağda kim mi oynayacak Naciyi kaç kere denemiş veya Lahtimi'yi kaç kere oynatmış?? Veya Süleyman'ı hiç düşünmemiş mi ??

Sağ bek için Hakan Yeşil alternetifken niye kiralık gönderilmiş??

İsim yazmak ile olur bu işler, Başka nasıl olacak No32'yi kurtarıcı diye oyuna almakla mı oluyor bu işler??

Gbamin'i stoper, Baka'yı 8 numara oynatınca güzel mi oluyor??
                Lahtimi henuz ust seviyelerde oynayacak oyuncu degil. Eli ayagina dolasiyor.
                Naci cok yetenekli bir oyuncu. Ama fizik olarak suan cok yeterli degil. Bence kanat oyuncusu da degil.
                Ben olsam geri dortluyu;
                Peres...hugo..bartra...denswill( arif) yaparim.
                Onlerine siopis ve gbamini koyarim.
                Kanatlara da djaniny(a.omur)...bakesetas...trezeguet(naci) yaparim.
                Forvete de gomezi koyarim. Yerli durumu nasil ayarlanir bilemedim. Asla umut bozoku tek forvet oynatmam.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  avcı kalıyor. yönetim kabul etmedi.

yarın muhtemelen bir toplantı gerçekleşecek. hoca ile konuşulacak.

şu anlık durum bu. avcıya arkandayız mesajı verilmiş. hoca vazgeçecekmiş kararından.
                  Doğruysa eğer körle şaşı inatlaşmamalı. Hocanın ima ettiği oyuncular derhal gönderilmeli.

Yorum

• Benim bu olayda en endişe ettiğim mesele yönetimin bölünmesiydi. Bu karar ortak bir akılla alındıysa ki bu noktada başka seçenek yokmuş gibi görüyorum en doğru karar bu olmuştur. Çünkü birilerine rağmen alınacak kararlar bizi muhakkak başka bir kaosa götürür. Hocanın oyun anlayışını sevmesem de pragmatik olarak bakınca gayet başarılı bir isim. Fakat sorun şu ki hoca kendi bildiği anlayıştan kendi isteğiyle vazgeçti. Ne bu şekilde bir geçmişi var ne de karakteri bu aşırı hücumcu oyun anlayışına müsait. Bana öyle geliyor ki eleştirilerden fazla etkilendi ve bu takımda kalabilmek için ''taraftarı heyecanlandıracak oyun'' büyüsüne kapıldı. Eğer hoca bugün takımda kalıyorsa kendisine karşı dürüst olmak durumundadır.

Yönetimin bu kararı almasında da hem şampiyonluk yolunda en ciddi aday olmayışımız hem de devre arasına fazla bir süre kalmamış olması dolayısıyla bazı oyuncularla yolların ayrılabilecek olması bazılarının ise dönecek olması etkili oldu diye düşünüyorum. Bu seneyi yine inşa süresi olarak bellemek ve bir sonraki seneye daha güçlü olarak başlamak şu an en akıllıca olanı. Yıkmak çözüm değil.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• avci hoca 5 sene daha kalsin, en az 2 kere daha sampiyon oluruz....bu kadar kolay vazgecilmemeli....

chelsea tucheli kovdu, suan bin pisman....
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• A.Avcı gitmek için geç kaldı.
                        Bu nedenle sezonu tamamlamalı.
                        Hedef konferans liginde başarı olmalı.

Yorum

• Yok la sey gelsin, Tolunay falan. Olmadi MRA gelsin…

ha yok Ersun Yanal, Giray Bulak ucurur bu takimi.

Yorum

• Avcı hoca bizi şampiyon yaptı bir yıl kayıp önemli değil seneye daha güçlü kadro kurulur yine şampiyon oluruz.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Maçta ortalama yüzde 70 topa sahip olma oranını yakalamış bir takımın 5 gol yediği nadir görülür..Bu konuda sadece Alanya değil başka takımlardan da 4 5 gol yiyerek bir ilki gerçekleştirdiğimizi söyleyebiliriz..Avcı diyor ki topa ben sahip olayım oyuna ben hükmedeyim topu ben çevireyim rakibi topun peşinden koşturayım ve topun oyunda kaldığı süreyi en fazla ben kullanayım..Evet zaten bu farklı yenildiğimiz maçlarda bunları becerebiliyoruz ama topa sahip olmak oyuna hükmetmek sizin her halukarda skoru bulacağınız anlamına gelmez..Niye gelmez..Takımda oyun zekası düşük yaratıcılık özellikleri olmayan atlet olmayan yığınla topçu var..Dünkü maçta çıkardığımız 11 değil 90 dk 20 sene top oynasa Alanya'ya gol atması mucize olurdu..Neden?

Halı saha maçına sağdan soldan adam toplar gibi toplama bir takım kurulduğu için rakibin savunma ezberlerini bozacak dengesini dağıtacak hücum alışkanlıklarımız hücum varyasyonlarımız yok veya hücumda nasıl oyun oynanır konusunda oyuncuların kafasında bir felsefe yok üstelik hücum adamı diye bildiğimiz oyuncularımızın birbirleri arasında saha içinde iletişim birbirini tanıma koklama kim nereye pas atar mevzusunu sezme durumu yok..Mesela siz hiç Larsen Trezege Ömür üçlüsünün sağdan minik üçgenlerle oyun kurarak arkaya Trezege'yi kaçırdığı bir oyun düzeni görebiliyor musunuz sahada ben göremiyorum..Aynı durum sol taraf için de geçerli Naci Eren Ömür veya Siopis gibi 3lü veya 4lü verkaçlarla rakibi sağ tarafını felç ettiği bir enstantane bir maç hatırlıyor musunuz ben hatırlamıyorum..Yani rakibi sahasına itiyorsunuz ama tam bir bal yapmayan arı durumundasınız..Körler sağırlar birbirini ağırlar ya hani takımın dün sahaya çıktığı 11'deki oyuncuların yarısı kör yarısı sağır..Yani bir kısmında atletizm var Naci ve Trezege gibi ama oyun zekaları ve bitiricilik seviyesi düşük bir kısmı top dahi süremiyor çok adamla kapanmış Alanya'lı oyuncuları tek başına top sürerek ekarte edemiyor bir kısmı atlet değil..Böyle karman çorman kozmopolit bir oyuncu grubumuz var..Birinin sağ bacağı var sol bacağı yok birinin sol kulağı kesik birinin bi gözü kör..Dünkü maçta dört dörtlük iki adam vardı bizden sahada biri Hugo diğeri Baka..Hele Bozok denen bir herif var ki adam ceza sahasının dışında geziyor orta yapılacak yanlış yerde duruyor pas verilecek gol pozisyonuna girmesi gerekirken bizim adamları bozuyor..Bu adamda gol vuruşu olsa ne yazar olmasa ne yazar kafası çalışmıyor adamın..Yukarıda dediğim gibi iletişimi yok takım arkadaşlarıyla..

Bir üçüncüsü işin savunma boyutuna bakarsak Gbamin gibi hantal bir adamın sırf pas atabiliyor diye stopere çekilmesi felaket bir karar ve tercihtir..Bu adam merkezde de zaten oynayamaz transfer edilmesi büylk hata ama velev ki transfer ettin stoperde ne işi var adamın..Bir stoperin ilk işi markajı becerebilmesi hamle yapabilmesi top kesebilmesi fiziğini ve atletizmini konuşturmasıdır..Guardiola bu zehiri şırıngayla enjekti etti dünya futboluna..Herkes ayağı iyi savunmadan oyun başlatan stoper arıyor ama iş rakip forveti fizikle hamleyle durdurmaya geldiği zaman nal topluyor o stoperler bizim dün yaşadığımız da budur..Edgar'ı fiziken tam anlamıyla bir stoper değil diye beğenmiyorum diyordum ama şu maçta o oynasa 2 3 golü engelleyebilirdi hızıyla en azından..Stoperin ayak kalitesini top tekniğini kullanması ikinci işidir asıl işini yapmayı bırakır ikinci işe geçersen rakipte de Efecan gibi driblingçi adam varsa 5 yer kırarsın dizini..Diğer yandan baktığımızda dünkü 11' oyunu çift yönlü oynayacak adam sayımız da çok azdı..Trezege defansa yardıma geldi de 5 yedik gelmeseydi 12 tane yerdik..Kimisi hücumcu kimisi savunmacı..Hemen hemen hepsi tek yönlü..

Bütün bunlar dün akşam 5 gol yememizin başlıca sebepleri..Oyuncu kalitemizin düşük olduğunu Bartra ve Gomez dışında yapılan transferlerin yaraya merhem olamayacağını bugün değil yaz aylarından beri yazıyorum..Bu takım iki ileri bir geri gider şampiyon olamaz dedik...Yeni bir adam alınca yeni gelin almış gibi sevinen tiplere laf anlatamadık..An itibariyle Avcı'nın bu oyuncu grubuyla geçen sezon ki oyuncu grubunun yaptıklarından fazlasını yaparız açıklamasını kesin ve net bir dille reddediyorum..Kendisine bu lafı yakıştıramadım..Bu sezon yapılan transferlerle bu takımın şampiyonluğa oynayabileceğini iddia etmek akıl alır iş değil..

Devre arası transfer dönemi için şimdiden uyarıda da bulunayım..Hantal ve ağır oyuncu dönemi dünya futbolunda kapanmıştır..Transfer yapacaksanız kimi alıyorsanız alın ama takıma Ferdi Kadıoğlu atletizminde çabuk ve top tekniği iyi driblingçi adamlar alın..İnce eleyin sık dokuyun bu işi yaparken...Dünyanın en yeteneksiz adamlarına milyon eurolar saçıp sonra maaş bütçesi yükseliyor bakın gördünüz mü yükselirse başarı gelmez kendi yağımızda kavrulalım şeklinde aforizmalar türeten gerizekalıların kafa ütülemesine sebep olmayın..Mesela Denswill'e iyi para verdiniz vermeyin o paraya ne adamlar bulunur ne adamlar aklınızı başınıza alın..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çağdaş mi ???
                                evet ama bence çağdaş için trabzon hocalığına çok var .kaldıramaz
                                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

Yükleniyor...
                                X