Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 18.Hafta | C.Alanyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim kadronun yerlileri Cooooook vasat..

Eren
    Ömür
    Belmondo Yusuf
    Ugurcan bu aralar kötü ama yinede kalitelidir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu kötü oldu. Ama hocanın savaşmayıp kolaya kaçmasını yakıştıramadım şahsen
      Aslında mantıklı hareket etmiş eğer istifa ettiyse. Nasıl olsa işi düzeltemeyeceği belli. Kalırsa daha çok rezil olacak ve o zaman mecburen gidecek fakat o derece bir rezillikten sonra o gidişin geri dönüşü olmayacak. Tıpkı bjk'ya geri dönemeyeceği gibi.

Şimdi kaçarsa takım her teknik direktör aradığında ismi geçecek. Ben kendisini zerre beğenmeyen biri olarak Trabzonspor kapılarının tamamen kapanacak şekilde gitmesini tercih ederim. Bir daha şu kepaze, rezil, berbat futbolu izlemeye tahammülüm yok. Yan pas geri pas içimiz şişti arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cevap nedir aga.Bu takımı babam mı kurdu.Oyuncular 120 km üstü koşuyor.Kimse kötü niyetli değil.Fenerbahçe ve Giresun maçlarında da kalite ve organizasyon sorunu vardı ama inanılmaz koştuk ve rakip hatalarıyla kazandık.Karagümrük ve Alanya maçında ise basit hatalarla fark yedik.Herşey bundan ibaret.

Dorukhan sakat.Hamsik fiziksel olarak bitti.Viscanın dönmesini çok bekledi ama o da tekrar sakatlanınca takımda oyunu yönetebilecek tek isim kalmadı.Bu da Avcıyı psikolojik olarak çökertti.

Naci ve Lahtimi gibi vasat yedekler alındı.Takımın sağ kanadı yok.Hamsikten sonra oyun kurucusu yok.En iyi oyuncusu Bakasetas sürekli merkeze çekiliyor bunun için.Ömür iyi niyetli ama sonuca gidemiyor 10 no oynamasına rağmen.Beklerimiz inanılmaz yetersiz ve düz oyuncular.Doğal olarak böyle bir kadronun başarılı olamaması normal ama transferleri ona göre yapmalıydık.
        Cevap alamamayı küçümseme. İş bu. İnsan ilişkileri önemli. Belli ki sorun var. İkinci yarıda bile reaksiyon vermediler. Yalandan bir gol atar insan. Hocan için oynarsın, kendin için oynarsın. Hiçbiri yok. Yüzlerde tuhaf bir ifade.

Hocanın ve yönetimin hatalarını defalarca konuştuk. Onlar ayrı bir konu.

Ama kötü insan ilişkisiyle yeni adım atmak zor. Taktik teknik solda sıfır kalır.

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğurcan açısından söyleyen gibi sabotajlık durum olacağını düşünmüyorum. Dünkü maçta ilk gol dışında tutabileceği bir pozisyon olmadı ki. Onda da bacak arasından geçti. Öyle abartılı hatası yoktı. Diğer gollerde bomboş vurdular hepsinde. Zaten öyle cıngar çıkaracak bir yapısı yok. Hırs yok adamda , bir ağırlığı olduğunu da düşünmüyorum ama Abdülkadir yapar bu işi. Sene başı çıkan şeyler doğruydu demek ki. Ne olursa olsun gideceğim diye tuttursn biri her şeyi yapar

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          Karabük maçını da izledin mi?

Ya Fener maçını?? isabetli şutu olmayan rakibin işini kolaylaştıracak salakça çıkışlar??
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha net birsey yok ama avcinin olasi istifasinda gelecek isim icin orta anadoludan bir takimin kapisini calarmiyiz sizce baskanin cok tuttugunu begendigini biliyorum .yonetim en onemlisi ertugrul dogan da onaylarmi bu ismi?
            Montella'yı alsınlar gelsinler. Hazır adam varken polemiğe gerek yok. Devre arasında gelmiyorsa sezon sonu için anlaşırız.

Yorum

• İlk olarak Çağlar Güleryüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şeyi denedik ama olmuyor dedi adam daha ne desin?
              Her şeyi denedik dediği de yedekte 2 tane stoperin varken Gbamin'i stoper oynatmak, yedekte Hamsik varken Bakasetas'ı geriye çekmek, dikine oynamak varken sağa pas sola pas yapmak.

Bu adamdan artık bize hayır gelmez. Şampiyonluk için teşekkürler. Sen de biz de kazandık. Artık vedalaşma vakti.
              Güzel söyledin ama bunlari hocada biliyor..
              Futbolcularin durumu ne onu biz bilmiyoruz
              Iki stoper kim?? Bartra ve türkmen mi?? O zaman buyur cenaze namazina..

Hamsiki oynatmamasi dogru adamin son dönemde agizindan trabzonspordan cok napoli kelimesi cikiyor

Yorum

• Hoca sayet gitmez ya da istifasi kabul görmezse olacaklari söyleyeyim! Iki üc oyuncu kurban edilirerek kadrodisi birakilir, yerlerine de kimse alinmaz ve durum daha da kötülesir. oyun oalrak degisim gösteremeyecegim,iz icin üc mac sonra yine kapos cikar ve hoca gider. Hopca gider ve Kadrodisi kalan oyuncular affedilir, sezon kaybedilir, gelecek sezon da yapilanma vs. bahanesiyle kaybolur. elimizde Avci hocanin gelisine benzer bir firsat var. Avci hoca gider, keisnlikle yabanci bir hoca takimin basina getirilmelidir. Adfana, Hatay örnekleri mevcut. sadece dogru tespiti yaparak dogru tercihte bulunup uygun hoca ile anlasma yapmak.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk[/QUOTE]

Yorum

• Bu Takim evde niye böyle dökülmüyor????

Tataftardan mi korkuyor??

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Katılıyorum bence kadromuz fenerdende bjk dende çok daha iyi,gs nin kadro bir iki bölge hariç çok sağlam ona biley diyemem ,onlarda zaten kadronun hakkını veriyor en tepedeler.Bizim kadromuz geçen yılki kadrodan geride olsada yinede şuan gs den sonra ligdeki en iyi kadro
                    Buna harbiden inanıyorsun he sağ bekinde larsen sol bekinde eren olan takım ligin en iyi 2.kadrosuna sahip.
                    En son nakzo tarafından düzenlendi; 10.01.2023, 19:42.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hocanın istifa edeceğini hiç sanmıyorum.Bir ton alacağı var onları bırakıp gitmek her babayiğidin harcı değil.Verirsin tazminatını sen yollarsın

Yorum

• Hoca gidecektiyse Kopenhag maçlarından sonra postalanmalıydı. O zaman çok yazdım bu adam şimdi gitmezse sezonu kaybederiz diye. Olmayacak duaya amin denildi sanki bir halttan anlıyormuş da işleri düzeltme şansı varmış gibi. O şans hiç bir zaman olmadı. Geçen sezon şampiyonluğu bir kaç yıldız oyuncumuz istediler ve Avcı'ya rağmen aldılar.

Şimdi madem sezonu kaybettik, istifa etmesin. Daha fazla rezil olsun ki geri dönme şansı kalmasın. Oynattığı o işkence futbolunu da gitsin nerede oynatıyorsa oynatsın. Biz ekran başında kurdeşen döktük, futbolcular ne kadar sıkılmışlardır Allah bilir.

Yorum

• bizi çok seven bir kişiyse eğer bahsettiğin kişi olabilir bence.

İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Daha net birsey yok ama avcinin olasi istifasinda gelecek isim icin orta anadoludan bir takimin kapisini calarmiyiz sizce baskanin cok tuttugunu begendigini biliyorum .yonetim en onemlisi ertugrul dogan da onaylarmi bu ismi?

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoca gidecektiyse Kopenhag maçlarından sonra postalanmalıydı. O zaman çok yazdım bu adam şimdi gitmezse sezonu kaybederiz diye. Olmayacak duaya amin denildi sanki bir halttan anlıyormuş da işleri düzeltme şansı varmış gibi. O şans hiç bir zaman olmadı. Geçen sezon şampiyonluğu bir kaç yıldız oyuncumuz istediler ve Avcı'ya rağmen aldılar.

Şimdi madem sezonu kaybettik, istifa etmesin. Daha fazla rezil olsun ki geri dönme şansı kalmasın. Oynattığı o işkence futbolunu da gitsin nerede oynatıyorsa oynatsın. Biz ekran başında kurdeşen döktük, futbolcular ne kadar sıkılmışlardır Allah bilir.
                            2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoca sayet gitmez ya da istifasi kabul görmezse olacaklari söyleyeyim! Iki üc oyuncu kurban edilirerek kadrodisi birakilir, yerlerine de kimse alinmaz ve durum daha da kötülesir. oyun oalrak degisim gösteremeyecegim,iz icin üc mac sonra yine kapos cikar ve hoca gider. Hopca gider ve Kadrodisi kalan oyuncular affedilir, sezon kaybedilir, gelecek sezon da yapilanma vs. bahanesiyle kaybolur. elimizde Avci hocanin gelisine benzer bir firsat var. Avci hoca gider, keisnlikle yabanci bir hoca takimin basina getirilmelidir. Adfana, Hatay örnekleri mevcut. sadece dogru tespiti yaparak dogru tercihte bulunup uygun hoca ile anlasma yapmak.

[/QUOTE]

Ben de hoca gider veya istifasını gönderirse olacakları söyleyeyim; yabancı bir hoca ile anlaşılır. 246;:5!,55 transfer yapılır, 235(;577 oyuncu gönderilir. 2-3 mağlubiyetten sonra bu hoca da gönderilir. Şenol güneş sesleri yükselir, düşük profilli yerli bir hoca ile anlaşılır, 23(:456 tranfer yapılır, 356:577 oyuncu gönderilir, 2-3 mağlubiyetten sonra bu hoca da gönderilir. Abdullah avcı sesleri yükselir, 236(;57&! Transfer de o yaptırır…

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Takim evde niye böyle dökülmüyor????

Tataftardan mi korkuyor??

İçeride taraftardan korkusuna kendi dandik futbolunu oynatamıyor Avcı. Deplasmanda taraftar korkusu olmadan kendi futbolunu oynatıyor, sonuç ortada. Karakter olarak sıkıntılı biri olduğu için sonuna kadar inat etti. Olmuyor, değiştireyim demedi.

Yorum

Yükleniyor...
                                X