Kalan 4 maçı kazanabilirsek devreyi %99 lider bitireceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç olimpiyatda mı acaba?
Bilet ayırsalar da doldursak stadı
**
<center><asp:label style="font-weight: bold; font-size: 8pt;">28.12.2022</asp:label>
<asp:label style="font-weight: bold; font-size: 8pt;">Çarşamba</asp:label>
20:00
</center>
VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK-
Detaylar
TRABZONSPOR A.Ş.ATATÜRK OLİMPİYAT
Yorum
-
Demirspor-Karagümrük maçını izledim,maçın skoru normalde 7-3 olmalıydı.
Karagümrük gerçekten çok kötü hem de her hattıyla,çok kolay pozisyon veriyorlar orta sahalarını elini kolunu sallayarak geçti Demirspor.
Bize karşı daha farklı bir anlayışla sahaya çıkabilirler ama ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Fikstürümüz harika, iç sahadaki başakşehir maçını alırsak gs deplasmanına kadar 7 maçlık bir seri yakalamak mümkün,fikstürümüz Nisan ayında zorlaşıyor o zamana kadar 14 maçta 10 galibiyet bizi şampiyon yapar.En son Larking tarafından düzenlendi; 26.12.2022, 10:15.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Erken atacağımız bir golle karagümrüğün bütün defolarını ortaya çıkarırız adana demir maçında görüldüğü üzere yetersiz bir takım ve yarın tek dayanak noktaları maçı 0-0 da tutabildikleri kadar tutmak sonrasını hesapladiklarini bile sanmıyorum
Kreatif yada nerde ne yapacağı belli olmayan bir adam gerek özellikle ilk yarida o da kulübede var.Bence Djaniniyi motive edip (artık hocamızın marifeti nasıl yapacaksa) Maxinin yanına bir yere atması lazım dediğim zihinsel düzeye ulaşırsa kolay maç.En son Courage tarafından düzenlendi; 26.12.2022, 12:37.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Biletler çıktı sanırım, 250tl.
Kuzey 302-310
26122022141708-06092021133004-13082021151559-karagumruk_mac_kroki.jpgEn son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 26.12.2022, 14:45.Özkan SÜMER
Yorum
-
70 bin kişilik stadda 500 tane bilet satacak adamlar gidip en boktan yeri açıyor bize. Yazık cidden. Diğer tribüne kıran mi girdi terbiyesizler ya.
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum