Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trezege den başka topla oynamak isteyen kimse olmayınca böyle rezil bir maç olur.

Uğurcan'nın aklı neredeyse koyverin gitsin, Oyle bir golu halı sahada ben kaleye geçtiğimde de yemiyorum

Eren'i dikkatlice izledim, geriye pas atmaktan başka bir bok oynadığı yok

Bakasetas keza öyle , topla oynama niyeti yok

Bartra uzun top atarak trezegeyi oynatıyordu, O da yok

Ömür'ün kendine hayrı yok

Visça bitse de gitsek modunda

Ya gomez'e ne demeli

Sayayım mı daha

3 gun ara ile iki farklı maç, Adamlar top oynamadan bizi becerecekler ya helal olsun ne diyim.

Bu maçı biz alamayız, ancak verirlerse alırız

fark olur ama maç dönmez , hepimize geçmiş olsun
    Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Eren disari Arif iceri
      Visca disari Naci iceri
      Abdul disari Larsen iceri
      Siopis disari Hamsik iceri

Bardi mardi maca girmesin. Sahada vitaminsiz gormeyelim artik.

Yorum

• Buyuk takimsan 10 kiside kalsan Karagumruk u yenmen lazim ama bizde bu maci cevirebilecek oyuncu kalitesi var mi?yok!

Suan takimda en cok siritan isim Huseyin! Bu adam bu seviyelerin oyuncusu degil arkadas. Niye cile cektiriyorsunuz taraftara ya?
        Gesendet von meinem Poco F3 mit Tapatalk
        En son Muhammed Kambur tarafından düzenlendi; 28.12.2022, 20:56.

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hamam böceği Ömür.

Düşüncenizi hakaret etmeden ifade edemiyor musunuz? Bu tarz konuşmayı nerede öğrendiniz? Medeniyetten biraz nasiplenin lütfen.

Yorum

• Yok abi 1 haftadır taktığini her platformda paylaştık 3 gün sonra hepsinin içine ettin bravo..Rezil ettin bizi rezil.

şikebahçe maçındaki kadro ile şu takımın karşısına çıkmak nedir ya.

Atak yapmaktan aciz bir takım. Şu takıma üstünlük kuramadık.

Hadi seriye devam et bakalım.
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 28.12.2022, 20:58.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eren disari Arif iceri
              Visca disari Naci iceri
              Abdul disari Larsen iceri
              Siopis disari Hamsik iceri

Bardi mardi maca girmesin. Sahada vitaminsiz gormeyelim artik.
              Arif kadroda var mi ki
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yerlinin yerlisi diye ısrarla sözleşme yenilenenler rezalet ötesi, y.erdogan, a.ömür, y.yazıcı, h.türkmen ve s.asandan hala umut bekleyenlerin gördüğü bizim göremediğimiz ne var
                Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak OMERYILMAZ_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Omur 1875. Şansını da kötü kullandi artık yeter kimin torpilli bu çocuk bu takımda görmek istemiyorum yedek kalıp son 2-3 dakika oynayabilir ancak
                  Hüseyin bugün şanssız sağlık olsun ama yerine ikinci yarı larsen girebilir siopis yerine hamsik hamlesi gelebilir
                  Bartra bırak atsın adam iyi mi oldu böyle mutlu noeller sana !!!
                  İsmail ağa desem anlarsın herhalde
                  Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Görünen o ki takım mac seciyor

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tahminim Larsen-Siopis, Hamsik-Abdülkadir. 10 kişi olunca 2 yerli oluyor sanırım. Başka makul bir yol da göremiyorum. Rakibimiz her an hataya meyyal. Enseyi karartmamak lazım.
                      Hüseyin bir stoper ki onuda tam yapamiyir... sağ bekte ne işi var anlamadim koşu yapmaz pas vermez adam geçmez adam kaçırır rezalet durumda ama bu maçta 3 luye dönmek zorundayız.. visca djanini gbamin siopis değişikliği ile önde baskıya devam edicez başka şansımız yok

Yorum

• İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        resmen şike süleyman hurma iyi yapar bu işleri
                        Lafını bilde konuş!
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 1 kişide olsa ilk 11 de 2 lik kötü oyuncu oynatmak büyük risk hocam

bırak ters kademeyi düz kademeye girmedi yenilen golde, oysada oradaki tek görevin oyuncuyu takip etmen
                          TEKKEBALL

Yorum

• Dediğim gibi biz bunlara 10 kişi de yeteriz ama sakarlar dışarı çıkmalı, maç artık hata kaldırmaz. 3 olursa biter. Sahada gerçekten 10 kişi gibi oynarsak kazanma ihtimalimiz var, en kötü ihtimalle kaybetmeyiz.

Yorum

• Bu maçın bu saatten sonra tek çıkış yolu üç stoper, iki forvete dönüp oyunu dar alana sıkıştırmak. Oyunda hakimiyeti kaybedip maçı hızlandırırsak hiç kaçışı yok 3’ü yeriz.

Yorum

• enteresan bir maç oluyor
                                moralinizi bozmak istemem ama bir gol daha yeriz
                                kaç tane atarız orasını kestiremiyorum
                                3-3 bitecek gibi geliyor bana
                                inşallah yanılırım

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X