İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 16.Hafta | V.F.Karagümrük 4 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Karsi takimin kalecisi tecrubesiz kaleyi dovmen lazim baka ve trezegeyle ama abdusun ciliz sutu disinda sut yok..abdus visca eren ugurcan bartha sahadalarmi degiller mi belli degil .bakaya birsey diyemeyecegim adam bildigin geride oynuyor yine ayni sacma sapan anlayisa donduk oyun olarak..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Tahminim Larsen-Siopis, Hamsik-Abdülkadir. 10 kişi olunca 2 yerli oluyor sanırım. Başka makul bir yol da göremiyorum. Rakibimiz her an hataya meyyal. Enseyi karartmamak lazım.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Bartra denilen gerizekalıyı görmek bile istemiyorum yeter artık. Hemen her maçta gollük hata yapamaz bir insan.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Maçı tam olarak nerenize takip ediyorsunuz bilmem ama Ömür'ü eleştirip Trezequet'e çabalıyor demek hayatın gerçekleriyle örtüşmüyor. Şu 45 dk.da sahada bizim adımıza dişe dokunur işleri sadece Ömür yaptı. Trezequet yine eski ayarlarına döndü. Hüseyin rezalet. Diğerleri de pek farklı değil. Ancak yine de takım bireysel hatalarla iki gol yedi.
Yorum
-
2. Golü yedirdiği an hüseyini uyuduğu için dışarı alacaktın. Diğerlerine de mesaj olurdu.
Kaldı ki karagümrüğe karşı şu orta sahayla çıkan hocanın kafasından ne geçti cidden çok merak ediyorum. Adamların top oynamaya niyeti mi var da sen siopisle çıkıyorsun sahaya? Koysana gbamin-hamsik-bakasetas 3lüsünü. Top oynardı takım. Yok abi 1 hafta taktiğini takdir ediyoruz diğer hafta sıçıp batırıyor. Ne diyeyim bilemiyorum.
SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Karikatür gibi kalitesiz ve yeteneksiz futbolcularımız var. Bu takimi izlemesi işkence çünkü hedef yok, sürdürülebilirlik yok.
Karagumruk'e karşı bile atak yapmaktan aciz bir takim. Bu takıma milyonlarca euro yatırım yaptılar, Karagumruk'e bile ezilen bomboş yeteneksiz berbat bir takim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTahminim Larsen-Siopis, Hamsik-Abdülkadir. 10 kişi olunca 2 yerli oluyor sanırım. Başka makul bir yol da göremiyorum. Rakibimiz her an hataya meyyal. Enseyi karartmamak lazım.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum