Ne Güzel Oldu Çok Şahane Oldu Helal Olsun Takıma, Helal Olsun Trabzonspor'umuza sonuna kadar mücadele devam ve aynen böyle gol ile galip gelmek süper oldu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 7.Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Futbolu öğrende öyle gel.İlk olarak umut22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedirdikleri?
Yorum
-
Kol kapali acik olsa bakilir uzaktan yakindan ilgisi yok top yere vururken acikti son ands kapatti vucuda yapistirdi sansimiz olduİlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tek Trezeguet‘nin pozisyonunda belki bakilabilirdi, ama orda da kol vücuda yakin ve dogal bir pozisyonda. Bundan haric yanlis karar yok, tüm kararlat dogru.
Sent from my iPhone using Tapatalk1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
+1İlk olarak AntiŞike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep camiasına lafım yok. Geçen sene Şampiyon Trabzon diye bağırıyordu taraftarları.
Ancak bu Erol sünepesi ve yatalak futbolculara gelsin bu son dakika golü.. anca yeter size bu acıTERKETMEDI SEVDAN BENI
Yorum
-
Gbamini ara dönemde gönderip adam gibi tempolu 6-8 almak gerekiyorİlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sifirdan donmek onemliydi.
gbamin turkiye kupasinda oynayabilir.
siopis baka hamsik disinda orta saha alternatifimiz yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
+1İlk olarak freedomforever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca Siopisi çıkarmamalıydı. Trezegeyi sol kanata atmayı düşünmeliydi son 20dkEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Allahım çok şükür.
Antepe gidim yatmaya devam edin antifutbol tiyatro kulübü sizi.
Çok şükür atlattık ama Avcı Ömür sevdandan artık vazgeç!
1) Baka geri çekilip etki alanının dışına çıkıyor.
2) Takım merkezden dikine oynayamıyor.
3) Savruk oynasa bile faul alma özelliği bile yok arkadaşın.
4) 10 kişi oynamıyoruz adam oyundayken, futbolu terk edip başka spor dallarına yöneliyoruz.
İlk yarı o kadar ritim yakalamışken ikinci yarı yorulduk tabi ama Ömürü sokmak niye niye niye? Gidiyordu maç az daha.
Yorum
-
İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ettim
Penalti kuralina baktim
Iki karar da dogru
Hakkimizi aldik
Hocam NET doğru bizim penaltı kararı, raat olun.
Onların itiraz ettiği de net devam. kol vücuda yapışık... AFKURSUN ŞİMDİ ERÖÖÖÖLLLL
Yorum
-
Golleri larsen yedirdiİlk olarak umut22 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedirdikleri?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum