Kaç maçtır tirezege üzerinden maç alıyoruz. Kadro yavaş yavaş oturuyor. Hamsiksiz bu iş yürümüyor. Hamsikli olmamız şart arkadaşlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 7.Hafta | Trabzonspor 3 - 2 Gaziantep FK | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bu bizim son dersimiz olsun. Bir futbolcu hem kısa hem de yavaşsa bu oyuncuyu istiyen, öneren, alın diyen, yada şu adamı bir izleyin diyen ASILMALI!İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBardi ne boş adam... Nereden aldık bunu...
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
öyle güzel bir geri dönüş oldu ki bu bizim ihtiyacımız olan şeydi
Takımın kendine olan güveni yerine geliyor
Trezege toparlamaya başladı.
Şeref yoksunu erol cloud da takımına yatmayı bırakmasını öğretmeli Trabzonspor adama böyle BİAT ettirir.
İnşallah bu sene de o Kupayı alacağız.
Yorum
-
Kanat bek uyumsuzluğuna ve bunun açıkça belli olmasına rağmen istek ve azimle güzel bir galibiyet oldu.
Ayrıca ne olursa olsun bu takıma yerli oyuncu alınacaksa karakterine dikkat edilmeli. Erol beyefendi zamanında bu takımdan ekmek yedi ama teknik direktör olarak her maçta çirkeflesti ve sonunda tebrik bile etmeden çıktı gitti. Rezil ve çapsız herif.
Yorum
-
Simdi forumdakiler beni fenerli ilan edecek ama 3. gol neydi oyle eren taci 15 metre ileriden atiyor. Normalde tacin tekrarlanmasi lazimdi. Pozisyonu tam goremedim ama kafa topuna cikan gaziantepli oyuncuya faul yapildigi soyleniyor. Valla boyle seyler devlet trabzonu kolluyor trabzon hakemlerle sampiyin oldu diyenlerin agzina laf veriyor.
Haa ayrica penaltida da kendi veya rakibin vucudundan sekip ekine capran toplar el olarak kavul edilmiyor diye biliyorum Yanlis da biliyor olabilirim ama oyle hatirliyorum.En son jpositve tarafından düzenlendi; 18.09.2022, 19:14.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçtaki enteresan ve arıza veren enstantane şuydu :
bir oyuncu ileride sprint atıp prese başlıyor,diğer oyuncular ise sprint atmadan koştuğu için hiç bir işe yaramıyor
4-5 oyuncunun ileride sprint atarak pres yaptığını görecekmiyiz ? sanmıyorum

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum