Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [MENTION=43217]kayl[/MENTION]

Dediğin gibi orta sahayı kalabalık tutarsak, en azından erken gol yemeyi önleyebiliriz.Erken gol yemek maçın gidişatını ve oyuncuların mental açıdan eksiye düşmesine neden oluyor.

Dünde üstünde durduğum gibi;Bartra ayakları çok iyi ama güven veren bir stoper değil.İlk maçından beri fikrim değişmedi, bu saatten sonra da değişmez.

Devreye kadar değil ama Dünya Kupası’na kadar farkı belli seviyede tutmak lazım.Dünya Kupası arası ilaç gibi gelicek.

Dunya kupasi arasi derken bu sure her takim icinmi yoksa bizemi ilac gibi gelecek?

Yorum

[MENTION=43217]kayl[/MENTION]

Dediğin gibi orta sahayı kalabalık tutarsak, en azından erken gol yemeyi önleyebiliriz.Erken gol yemek maçın gidişatını ve oyuncuların mental açıdan eksiye düşmesine neden oluyor.

Dünde üstünde durduğum gibi;Bartra ayakları çok iyi ama güven veren bir stoper değil.İlk maçından beri fikrim değişmedi, bu saatten sonra da değişmez.

Devreye kadar değil ama Dünya Kupası’na kadar farkı belli seviyede tutmak lazım.Dünya Kupası arası ilaç gibi gelicek.
      Dunya kupasi arasina kadar 8 mac var en inemlisi bu hafta antep mutlaka kazanmamiz lazim.. antep en son umraniye macinda rezaletti ondan oncede gs macinda 10 kisilik takima tonla pozisyon verdi hicbisekilde affi olmayan mac milli ara sonrasi kayseri maci var deplasman kayseri hic transfr yapamadi... sonrasinda kasimpasa fb ve gs nin elini kolunu sallayarak yendigi 3 takim 9 puan yapamazsak zaten gecmis olsun

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dunya kupasi arasi derken bu sure her takim icinmi yoksa bizemi ilac gibi gelecek?
        Formda takımları bu süre aşagı ceker
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dogucan siopis
          Baka
          YADA
          Hamsik siopis
          Yusuf
          Bu formasyon takımı düzlüğe çıkaracaktır.

Ilk yari bs bjk fb bu maclardan saglam cikarsak takim havasini ve ruhunu tekrar kazanmis oluruz

Yorum

• Bir oyun ve oyuncu grubunu oturtmamiz lazim bu takimla oas oyunu oynayamiyiruz kotuyuz takim cok temposuz o zaman tempolu oyunculari tercih etmeliyiz siopis ve dogucan bakanin arkasında önde djanini umut gomez le pres ve alan daraltabiliriz yeni bir şeyler denemek lazım... yada siopis gbamin önünde hamsik... djanini gomez umut olabilir 3 hareketli oyuncu arkada hamsik pas kanallarını bulabilir... iki on libero şart delik deşik olduk

Yorum

Formda takımları bu süre aşagı ceker

Kagit uzerinde b.sehir formda gozukuyor gs ve fb daha ideal 11, lerini bulmus degil

Yorum

• Biz olamıyorsakk basaksehir olsun fb ve gs sampiyonluk için 3 katı para harcadi

Yorum

Ilk yari bs bjk fb bu maclardan saglam cikarsak takim havasini ve ruhunu tekrar kazanmis oluruz
                  Tekrar diyorum bakın bizim taraftarımız Trabzonsporu Real madrid sanıyor DEĞILIZ.Benim yaşım 40 7 yaşından beri bu takımı takip ederim eksiksiz ...Star tv ilk çıktığında kahvede uydudan seyrederdik maçları.33 yıllık taraftarlık hayatımda Urban breamsın 90 yıllrın ilk yarısında Trabzonspora oynattığı futbol kadar iyi ve zevkli bir futbol izlemedim süratli kanatlarda çabuk ve gole dönük harika bir futbol şimdi bu taraftara genç nesile izletsen bayılır hatta bir bjk maçı sonra tv muhabiri feyyaza maçı soruyor feyyaz uçar Trabzonspor Avrupa futbolu oynuyor demisti kendi şampiyon olan takımını övmeden..Ama gel gelim o takımın en iyi derecesi 4.cülük 3.cülük 1 tane Türkiye kupası demekki böyle bir futbolla şampiyon olunmuyor ha o zaman stad ful hakemlerde Trabzonda Trabzonspordan korkuyordu seyirci cehenneme çeviriyordu stadı bunuda dip not söyleyeyim .Demem o ki gerçekci olacaksın bu kadro hucum oynayamaz bunu kabul edecegiz etmezsek rezil oluruz bukadar basit defans oynayacaz tek gollü galibiyetlerle öz güvenimiz geri gelecek.
                  En son nakzo tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 21:31.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biz olamıyorsakk basaksehir olsun fb ve gs sampiyonluk için 3 katı para harcadi
                    basaksehir benim favorim emre iyi hoca severiz sevmeyiz iyiye iyi derim gercekci futbol oynatıyor netice futbolu .

Yorum

• cumhuriyetin 100.yılında başakşehiri şampiyon yapmazlar önümüzdeki sene üstüne seçim var bide iyi düşünün ince işleri burası türkiye.

isterse 15 puan önde olsun yine bir erzurum deplasmanı dönüşü fatih terim'in 8 de kapanır 18 de sözü gibi beyan verir elinden alırlar.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Diğer takımları skim, tabii ki kendi takımımı düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dunya kupasi arasina kadar 8 mac var en inemlisi bu hafta antep mutlaka kazanmamiz lazim.. antep en son umraniye macinda rezaletti ondan oncede gs macinda 10 kisilik takima tonla pozisyon verdi hicbisekilde affi olmayan mac milli ara sonrasi kayseri maci var deplasman kayseri hic transfr yapamadi... sonrasinda kasimpasa fb ve gs nin elini kolunu sallayarak yendigi 3 takim 9 puan yapamazsak zaten gecmis olsun
                          İçerde Antep’i en kötü zamanımızda bile yendik.
                          Deplasmanlarda berbat oldukları gerçeğini de eklersek, handikaplı kazancağımızı düşünüyorum.

Yorum

Tekrar diyorum bakın bizim taraftarımız Trabzonsporu Real madrid sanıyor DEĞILIZ.Benim yaşım 40 7 yaşından beri bu takımı takip ederim eksiksiz ...Star tv ilk çıktığında kahvede uydudan seyrederdik maçları.33 yıllık taraftarlık hayatımda Urban breamsın 90 yıllrın ilk yarısında Trabzonspora oynattığı futbol kadar iyi ve zevkli bir futbol izlemedim süratli kanatlarda çabuk ve gole dönük harika bir futbol şimdi bu taraftara genç nesile izletsen bayılır hatta bir bjk maçı sonra tv muhabiri feyyaza maçı soruyor feyyaz uçar Trabzonspor Avrupa futbolu oynuyor demisti kendi şampiyon olan takımını övmeden..Ama gel gelim o takımın en iyi derecesi 4.cülük 3.cülük 1 tane Türkiye kupası demekki böyle bir futbolla şampiyon olunmuyor ha o zaman stad ful hakemlerde Trabzonda Trabzonspordan korkuyordu seyirci cehenneme çeviriyordu stadı bunuda dip not söyleyeyim .Demem o ki gerçekci olacaksın bu kadro hucum oynayamaz bunu kabul edecegiz etmezsek rezil oluruz bukadar basit defans oynayacaz tek gollü galibiyetlerle öz güvenimiz geri gelecek.

Gecen sezon bizim takimin fizik gucu ve oyuncularin atletik yapisinda eksiklikler oldugu herkesce malumdu yeni sezonda orta sahaya oyunu iki yonlu oynayacak gercek 6–8 numara oyuncu alamadik alinanlarda maglubiyeti kabul etmeyen savasci oyuncu goruntusu vermedi diyer taraftan anadolu takimlarinda oynayan afrikali oyuncularin cogusu 100 metreyi 11 saniye altinda kosacak kadar suratli bizdekiler bayagi agir kaliyorlar

Yorum

Diğer takımları skim, tabii ki kendi takımımı düşünüyorum.

Diyer takimlari dusunen yokta rakip olduklari icin hesaba katiyoruz!

Yorum

• şikeciler şu son iki günde yaptiklari girgiri son 10 yilda yapamamislardir.

sizin de siraniz gelecek amk evlatlari.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X