Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 6.Hafta | Adana Demirspor 3 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca tartışmasında bağımsız olarak iki hatırlatma: Malatya'da 4 yemiştik Ünal hoca zamanında ama kimse eleştirmişti çünkü sahada bir şeyler görmüştük.
    Hocanın bi maç sonunda masayı yumruklayıp olacağızda demesi başka bi olaydı benim açımdan.
    Selamlar saygılar hepinize

Yorum

• İlk olarak breakingbbadd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sürekli oyuncular üzerinden gittik.

abdulkadır kötü bardhi oynasın,

cornelius kötü gönderilsin,

denswil kötü bartha oynasın,

hugo kötü denswill oynasın,

gbamin gelsin oynasın,

kouassi gitsin lahtimi oynasın,

uğurcanın ayakları kötü taha oynasın,

tahanın yediği golleri uğurcan yemezdi uğurcan oynasın.

djanini sarhoş gönderilsin.

birde altınordudan bursadan aldığımız onlarca genç yetenek neredeler şimdi ?
      AA göreve devam edebilirse havlu attığımız Avrupa Ligi maçlarında izleyebiliriz diye umuyorum.
      "Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs."

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ömürün gecenki macta oynamak istememeside kulübte problemlerin oldugunun isaretidir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        Bazi sorunları böyle örtbas edersen, takim zamanla bu hale gelir!
        Ömür meselesinin tek olduğunu düşünmüyorum...

Artik bu net;

Takim içinde büyük sorunlar var ve Avci bunu çözemiyor...

Çok büyük bir ihtimalle mesele PARA'dır!

Yorum

• ads maçı ferençvaroş maçı ile neredeyse birebir aynı oldu

iki takımda hunharca ve çok rahat kontra atağa çıktı

yakın dönemde avrupa liginde fb kiev maçını izledik,ne oldu abi o maçta,kiev fb nin kalasine gelemedi aga,neden bahsediyorsun, ilk geldikleri bilmem kaçıncı dakikada altayın hatası ile ilk isabetli şutta gol attılar, ads 50 defa bizim ceza alanına geldi

korokor dişediş fiziksel temas mücadele olmadan sprint atmadan bu işler olmaz aga

kariyerin ne olursa olsun amiyane tabirle eşşek gibi koşacaksın hocam,pedro batşuayi king vs hepsi ileride pres yapıyorlar,sonra rakip uzun vurmak zorunda kalıyor ve uzun vurulan topları topluyorlar,olay bu

bizde ise herkes general,smokinler giyilmiş oscar töreninde kırmızı halıya çıkıyorlar,herkes modrid kross havasında futbolu taktiği yemiş yutmuşlar,al-ver yapıyorlar,pas şov yapıyor generaller,sanki büyük yeteneklermiş gibi,öyle bi dünya yok hocam,vasat oyuncusan koşacaksın,fiziksel temaslı oynayacaksın,ısıracaksın,sprint atacaksın,bizde ise oyuncular hem vasat yetenekli hemde koşmuyor,

A plus bir teknik adam ve ekibini getir bakalım,bu takımı nasıl koşturuyor
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 13.09.2022, 01:13.
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendi ayrilmistir karagumrukten biraz daha para verince orada calismaya baslamistir. Normal calisan insan gibi dusunun.

Diese Statistik zeigt in der Detailansicht die bisherigen Stationen von Alex Vilchez. Die Tabelle gibt zudem Aufschluss über den Amtsein- und den -austritt des Trainers.

https://www.instagram.com/a.s.vilchez/
            İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hoca tanımıyor diye göndertmiştir
            Iyi de bu adam ekim 2020 de geldi andullah avci ise kasim 2020 de geldi haziran 2021 e kadar abdullah avci ile neredeyse 7-8 ay beraber calistilar.

Yorum

• Para ya da başka bir şey değil, ben futbolcuların bu oyundan artık bıktığını düşünüyorum. Usandılar. Hoca, futbolcuları bu oyuna ikna edemiyor. Mehmet Demirkol bizim takıma özel değil genel olarak çok der bu "ikna etmek" kavramını ama ona hak vermeye başladım. Cornelius da o yüzden gitmek istedi ki adam zaten kendi basınında oyunu eleştirmişti.

Yorum

• aynen .çok tuhaf bir durum.yani kasıt var abi diyorsun başarısız olmamız için topçular bir olmuş zannedersin.ama gerçekler böyle değil.kims egörmek istemiyor.alayı yeteneteksiz oyuncuların. 3-4 oyuncu hariç. yani 11 kuramıyoruz.işimiz çok var. gs ın durumunu yaşıyoruz şu anda zaten. ligin en iyi forvetleri bizde ama defans ve ortasha ayok şaka gibi
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özel bir tane adamın yok ya yok ulan şu adam sana maç kazandırır dediğin bir adam yok 2 bek ptt seviyesinde kanatların yok kalecin 6 maçtır yok bence bu seneden sonra artık yok orta sahan yok oyun kurucu 35 lik müzmin sakat bu kadroyu hangi hoca gelip uçuracak biri bana izah etsin gs nin geçen sene yaşadığı olayı yaşayabiliriz bu kadroda gram ışık yok gram.

Yorum

• ikna mı haha oyuncuların seviyesi dandikse dandikleri çöpe atarsın ikna etmessin. gönderirsin.hocanın bu kadroyu kovması lazım devre arasında.yapamayacak bunu çünkü gücü yok.ertuğrul başkan yapar bu işi kadroyu toparlar.hocayl aberaber güzel işler y aparlar.zaman lazım ama.bu sene çöp oldu.ilk devre arasında kadro kurulmaya başlanacak.bu sene sonunda da kadro oluşacak.Abdullah hocayla devam edilecek tabi ki.hocayı yedirmeyiz
                  İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Para ya da başka bir şey değil, ben futbolcuların bu oyundan artık bıktığını düşünüyorum. Usandılar. Hoca, futbolcuları bu oyuna ikna edemiyor. Mehmet Demirkol bizim takıma özel değil genel olarak çok der bu "ikna etmek" kavramını ama ona hak vermeye başladım. Cornelius da o yüzden gitmek istedi ki adam zaten kendi basınında oyunu eleştirmişti.

Yorum

• Hala geçiş şu bu vs diyorsun hoca ya.

Birde futbolculara laf söylüyorsun ayıptır utanır insan biraz.

Sorun topçularda değil sende sende o kadar kaprisli inatlarından vazgeçmeyen bir adamsın ki kendine kuş kondurmuyorsun.

Eyvallah illa böyle oynayayım diyorsun onu da geçtim o zaman ilk 11 yazılacak ilk isim siopistir bunu 4-5 yaşındaki çocuk bile görüyordur herhalde.

Kızılyıldız maçından sonra taraftar sana büyük bir ders verecek ve kovulacaksın biraz daha bekle.

Cornelius niye gitti hoca senin bu aciz futbolundan dolayı artık yeter dedi.

Şimdi de Gomez geldi oda diyecek ben gitmek istiyorum diye çünkü artık sıktın yeter.

Seni Nwekaame şampiyon yaptı bu takımı sen şampiyon yapmadın bunu unutma.

Çünkü sen futbolunun f'sinden anlamayan bir adamsın.

Hamsik'e bile geri pas at yana pas at ileri oynama demişsin belli.

Senin yüzünden adamlar kafayı yedi ne oynayacaklarını bilmiyorlar.

Birde Nwekaame'nin yerine sağ bacağı etmeyen Trezeguet denen adamı aldırıyor.

Oyundan da çıkarmıyor ben aldırdım diye kaprisli adam.

Amatör takım böyle salakça goller yemez ya, ama bu senin oynatmaya çalıştığın aciz futboldan kaynaklanıyor.

Sana ne desek boş hoca inşallah tez zamanda kovulur gidersin.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ikna mı haha oyuncuların seviyesi dandikse dandikleri çöpe atarsın ikna etmessin. gönderirsin.hocanın bu kadroyu kovması lazım devre arasında.yapamayacak bunu çünkü gücü yok.ertuğrul başkan yapar bu işi kadroyu toparlar.hocayl aberaber güzel işler y aparlar.zaman lazım ama.bu sene çöp oldu.ilk devre arasında kadro kurulmaya başlanacak.bu sene sonunda da kadro oluşacak.Abdullah hocayla devam edilecek tabi ki.hocayı yedirmeyiz
                      Gören de elinde sırılsıklam kazmalar var sanır. Barta var, Hamsik yine sağlıklı şekilde geriden top çıkaramıyorsun. Hoca yetersiz kaldı ve oyuncuları ikna edemiyor. Hocayla oyuncular arasındaki bağ sıkıntılı. Motive edemiyor. Takım 2-1'den sonra bile reaksiyon veremedi uzun süre. O ara fena dalgalandık.

Öyle herkesi yollayamazsın. Kustururlar. Ayağına basarlar. Mahalle takımı değil burası. Alacağın iki adam var, sağ kanat ve 8 numara. Ama 8 alsan da hoca iki 10 numara koyacak adama.

Sen elindekileri organize et sonra takviye iste. Ben başkan olsam tek adam almam şu an.

Yorum

• skor taraftarlığını kenara bırakarak uzun zamandır çoğumuzun ve rakiplerin gördüğü o kadar belli bir oyunumuz ve bas bas bağıran zaaflarımız var ki 2 pasla dahi kalemize iniyorlar.

peki bunca zamandır her hafta kopyasını izlediğimiz bu oyun neden bir gram düzelmez ?

sen yanlış tohumları al, sonra o yanlış tohumları yanlış bir şekilde toprağa ek sonra yetişmedi diye çiçekleri suçla.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          anlamıyor millet ama ısrarla yaz browski. çünkü çok önemli ve gerçekleri dile getiriyorsun.salt gerçekleri.bu yüzden alıntı yapıp bu yazıyı defalarca herkes görsün diye alıntılıyorum yazılarını bazen.halen olsun bro yazmaya devam et.belki biri yönetimden görür de bir faydası olur yazdıklarının
                          Browski falan deyince iyi bir futbolcu öneriyorsun diye TM. den arastirayim dedim sonradan jeton düştü, ikinizi izlerken Manchester Cityi falan tutuyorsunuz sanıyorum aynen devamke browski.
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Doğru konuşan, acı ama ağır eleştiriler ile takımın oyununu eleştiren, şampiyonluğa oynarken de bu doğruları söylemekten korkmadan söyleyen kişilerin ( kendimi de bu sınıfa sokuyorum ) yazdıklarını okurken, Bu adamların söyledikleri inşallah doğru çıkmaz, diyerek keyifle korkarak ama bazan da gerçekleri yüzüne yüzüne vurduğu için , üzülerek okuduğunuzu biliyorum. Takım her maç kazandığında da bu eleştirileri yazan kişilere laf yetiştirmek için buralara dolup taşanları da biliyorum. Her türlü suçlamaları yaparsınız, Fenerli değilsiniz, Hain dersiniz dersiniz oğlu dersiniz. Ama bu kişiler, işler olumlu dahi gitse bir süre yaklaşmakta olan tehlikeleri usanmadan söylemeye devam ederler. Neden söylerler, Çünkü dost acı söyler misali, tedbir alınsın ve hatalara düşülmesin diye

Şampiyon Hoca'nın elbette ki kredisi vardır, kimse hoca gitsin falan diye de başlamaz konuşmasına, ben mesela hiç söylemedim, Bilakis, Hocamısın, Bu kadroya Şampiyonluğa oynarken bile daha kalitelive daha keyifli futbol oynatması gerektiğini ve bunu başaracak zekaya sahip olduğunu düşünenlerdendim. Ama artık öyle düşünmüyorum. Nedenlerine değineceğim, Ama Ülkemizin kronik rahatsızlıklarından olan, Bilim İnsanı'nın söylediklerini basite almak anlayışı, onlar ne anlarlar onlar hep kağıttan konuşur, gerçek hayat öyle değil mantığı var ya, Bu Bir Mühendis olur, Bazan da bir Doktır hiç fark etmez. Senin hoşuna gitmedeğin şeyi sana söyleyen kişiyi otomatikman hain ilan etme anlayışı en büyük problemlerimizden biri de bu maalesef ve bu huydan kurtulunmadığı müddetçe Ülke olarak asla bir arpa boyu yol alamayacağımızı ve alamadığımızı da ekleyim

Uzun uzun oluyor biliyorum ama sıkılmadan okuyan kendini deşifre edemeyen takipçilerimin olduğunu biliyorum. Umarım dikkate alıp da değerlendirirsiniz

Bir kere şu algıyı kaldırmak lazım '' Şampiyon Yapan hoca eleştirilmez '' En büyük hatayı zaten burada yapıyoruz. Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu ile aynı sezonda 3 kupa kaldırdı hatırlıyorsunuz değil mi? 1 sene sonra ne oldu? Şimdi nerde bileniniz var mı mesela ??

Sergen Yalçın, bizden önceki sene şampiyon oldu Beşiktaş'la değil mi? Şimdi Hocalık bile yapmıyor!!

Fatih terim, Galatasaray'ın son 15 yılda aldığı 10 şampiyonluğun 8 inde ismi var? Nasıl gönderildi kulupten haberiniz var değil mi??

Dolayısıyla, kim olursa olsun, asıl olan kulüptür. nasıl ki, kulüpler futbolculara teslim edilemez, Bir kulüp de bir hocanın egolarına ve kaprislerine ve kendini test etme anlayışı ile Trabzonspor'un ayarlarını bozmasına teslim edilemez. Eğer Avcı'yı, şampiyon yaptığı için eleştirmeyeceksek, Wakame'yi de para istedi diye kulüpten kovulmasına ve itibarının zedelenmesine seyirci kalmamalıydık. Ona niye tahammül edemedik mesela? Daha bizde başarılı olup da giderken arkasından Allah yolunu açık etsin dediğimiz kaç tane oyuncumuz var bir hatırlamaya çalışın? Fatih Tekke , gittiği günden beri kulübe giremedi, Gökdeniz'in kulübe bağışladığı para da olmasına rağmen bir daha kulüpte görev alamadı, Yattara mesela, hepimizin boğası, Nasıl gönderildi kulüpten, Ya da ONUR, Ben Trabzonspor'dan başka takımda top oynamam diyerek futbolu bırakan adama ne kadar sahip çıktık. Burak yılmaz? Her geldiği sezon, takımın gol yükünü çeken kişiyi bile arkasından söverek göndermedik mi, Swkmyak daha eskilere gitmeyelim gençler bilemezler.

Ne demek istiyorum. Bizim bu kulüpte Avcı'dan önce nice kahramanlarımız oldu , onlara göstermediğimiz saygıyı ve itibarı , AVCI ya göstermek zorundayız gibi bir algı yaratmak, Kulübü hocaya teslim etmek demektir.

UYARMAK ZORUNDAYIM. Daha evvel de yazdım yine yazacağım. Bizim Kulübün Başkanı Ahmet Ağaoğlu'dur. Ertuğrul Doğan ve Avcı değildir. Avcı ile sözleşme uzatma muhabbetini, Hocamızın ağzından duyduk değil mi? Ertuğrul Bey'le görüştük ve sözleşmemi uzatalım dediler uzattılar diyerek duyduk, Bu konuda , Seni Şampiyon yapan hoca ile 3 yıl daha mukavele imzalanması hususunda başkanımız Ağaoğlu'nun ağzından bir kelime neden duymadık? Neden bu olay medya da yeterince ses getirmedi . Bu haber asparagas bir haber miydi, Taraftarın ''istifa söylemlerinin önüne geçmek için oluşturulmuş '' Yönetimle uyumlular mesajı mıydı ??

Görmemişin bir şampiyonluğu olmuş lafı misali, Bütün yanlışlara rağmen, susmak emin olun, sonraki yangınların habercisidir. Biz taraftar olarak bu durumlara düşmekten bıktık, Bu durumların tekrar yaşanması demek en az 10 senemizin çöpe atılması demektir. O bakımdan Başkanının, bir an önce duruma el koyması ve Başarıyı sadece bir Hoca ve Bir yöneticinin sahiplenmesi ve Kulüp için de kulüp gibi davranmaları hususunda gerekli tavrı almalı ve geleceğimizin riske girmesine mani olması gerekmektedir.

Arkadaşlar, Bizim takımın sorunu bu sezonun sorunu değil. Biz geçen senenin ikinci devresindeki İstanbul'da oynadığımız ve 1-0 öne geçip te 10 kalmış Şikecelere karşı 1 puanı zor kurtardığımız maçtan beri top oynamıyoruz. Bu maçlar serisinde oynadığımız tek iyi futbol kendi sahamızda ki KONYASPOR maçıdır. istisnasız her maç adeta dökülüyorduk. Hamsik sakatlanmıştı, Wakame formsuzdu v.s gibi bir sürü etmenler ile maç çevirmekte zorlanıyor ve rakiplerimize bitime 7 hafta 20 puan fark attığımız halde hala şampiyon olabilir miyiz tartışması yaşıyorduk, yalansa yalan deyin.

Avcı, bir şeyi başarmıştı bu süreçte ? Kolay gol yemiyorduk. Sol bekte PUSCHAK denen bir oyuncu geldikten sonra daha fazla gol yemeye başladıysak da sezonu kurtarmaya yettirmişti önceden topladığımız puanlar. Rakiplerimiz ise, tarihlerinde belki yaşamadıkları bir kaosa sürüklenmişti. Hocaları tek tek gidiyor, başkanları istifa ediyor ve biz ise kötü dahi oynasak rakiplerimiz daha kötü olduğu için yarışı önde bitirdik. Düşünebiliyor musunuz? Fenerbahçe'de bir Arda Güler denen çocuğun varlığı bile kalan maçlarda fener taraftarını coşturdu ve yarışa ortak olmalarını sağladı. Aynı anda 3 İstanbul takımının yarışta geri kaldığı bir sezonda ise şampiyon olmamıza rağmen , hatalarımızı ve eksiklerimizi göremedik ve bu senenin yatırımını ve planlamasını geç yaptık ya da yapamadık

Alelacele yapılan transferler, Önceden söz kesildiği için alınan oyuncular. Şimdi tek tek bakalım, Gol yemeyen bir takımdan kolay gol yiyen bir takıma dönüştük neden ? Çünkü , İsmail Köybaşı'nı çok eleştirirken, Şimdi oraya bence acayip fizik gücünden yoksun ve yediğimiz her golde yüzde yüz hatalı olan EREN ELMALI denen Kasımpaşa'nın sol beki, Evet çok umut bağladık ama kesinlikle bir fiyasko transferden biri. Oysa Şampiyonlar ligi hedefi ile yola çıkılan sezonda, Bizim takımın sol beki Eren olmamalıydı, Alioski ismi geçtiğinde 100 bin Euro gibi paralar yüzünden almadığımız iddia edildi.. Bu çingene pazarlıkları yüzünden para kazandığımızı mı sanıyorsunuz.

Wakame mesela?? Bu adam, Bu sezon 10 maçta 30 dakika bile yer alacaktıysa da sırf taraftarın sevdiği bir isim olduğu için takımda tutulmalıydı. Koita'ya verdiğimiz Eurolar ortadayken, Bizim en sevdiğimiz ve şampiyonlukta ve daha önceki sezonlar da güzel oyunlarımızın baş mimarı olan bir adamın, Taraftar gözünde bu kadar değerli bir oyuncuyu neden kadroda tutmazsın ?? Atiba denen oyuncu Beşiktaş'ta topa bir sezonda kaç maç dokundu arkadaşlar ama sırf şampiyon oldukları sezonda ki emeklerinden sebep kadroda duruyor.. Bizim buna hakkımız yok mu? Taraftar için 500 bin euro para fazla ver ne olacak bir kere yap bunu ya bir kere. Ama yapmadılar, yapmadıkları gibi, Trezeget gibi ( bana sorarsanız, yedek kalması gereken ) birine 4,5 milyon bonservis verdik ?? ne oldu şimdi?? karda mıyız?? Size idda ediyorum, onun kredisi bitti ve bitecek az kaldı

Şunu demek istiyorum, Bizim bir kere değer verdiğimiz oyuncuyu gözümüzden düşürüp te düşmanlaştırmanız kime hizmet ediyor?? Aklıma deli sorular gelmiyor değil ? Avcı, başarıyı paylaşmak istemedi ve ''Wakame olmasaydı, şampiyon olamazdılar söylemini yok etmek için, onsuz da olurum demek için mi ayağı kaydırıldı o adamın.. Bunları bana söyleten şey, yapılanma sonucunda ortaya çıkan sonuçtur. Wakame'nin ölüsü şimdiye kadar ki maçlarda en az 5 gol atar ve şampiyonlar Liginde de gruplara kalırdık

Özetle

Bir sürü transfer yanlışları ile birlikte AVCI nın oyun planın artık eskisi gibi işlemediğini ve rakipler tarafından deşifre olduğunu düşünüyorum. Bu sistemde başarılı olmak için AŞIRI YETENEKLİ OYUNCULARIN SAYISI fazla olmalıydı. Bunu geçen sene WAKAME ve HAMSİK ile yapıyorduk. Bu sene ise maalesef ikisi de yok ve alternatifleri de yetersiz.

Defans kurgumuz bozuldu, Bartra evet çok iyi çok ofansif ama onun aslı görevinin defans olduğunu ve geçiş oyunlarında aşırı ters yakalandığını, Eren Elmalı'nın asla bir bek oyuncusu olamayacağını, Larsen'nin Serkan Asan'nın Danimarka versiyonu olduğunu, Siopis ile oynamayım diye düşünürken, dönüşlerde aşırı yavaş kalan Gabin ile orta sahanın yol geçen hanına döndüğünü, Ataktayken, kaybettiğimiz hiç bir topu geri kazanamadığımızı, Temaslı oynamaktan korktuğumuzu görmek zorundayız. Bu futbol yapısı ile kolay kolay maç kazanamayacağımız da eklemek istiyorum

İyi olan ne var peki? UMUT VE GOMEZ in aşırı istekleri.

Umarım her şey yoluna girer

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Para ya da başka bir şey değil, ben futbolcuların bu oyundan artık bıktığını düşünüyorum. Usandılar. Hoca, futbolcuları bu oyuna ikna edemiyor. Mehmet Demirkol bizim takıma özel değil genel olarak çok der bu "ikna etmek" kavramını ama ona hak vermeye başladım. Cornelius da o yüzden gitmek istedi ki adam zaten kendi basınında oyunu eleştirmişti.
                              cornelius ne demiş ? link var mı
                              TEKKEBALL

Yorum

• Aynen takımın yarısını devre arasında kovalım yenilerini alalım. Muhatabın insan olduğunu unutursan böyle tepetaklak olursun işte. İletişim dediğin şeyin önemini bu kadar düşürüp oyuncudan verim alabilen bir tane hoca göremezsiniz. Fm de değil winning eleven oynadığını zannetmek bu. Herkes çöp bir tane futbolcu alınmamış hesapta. Evet hatalı transferler kesinlikle var mevkisel olarak özellikle. Ama doğru iletişimle oyuncudan verim almak da teknik direktörün işlerinden biridir. Sadece teknik taktikle anca robotlara hitap edersiniz o da yapay zekası olmayanlara
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X